Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Franču cīņā uzvara tiek Sarram, Bronijs aizmet garām visus trejačus

Emils Ozerinskis

Franču cīņā uzvara tiek Sarram, Bronijs aizmet garām visus trejačus
Ar otro numuru draftētais Alekss Sarrs. Foto: AFP/Scanpix

Tradicionālajā Lasvegasas NBA vasaras līgā aizvadītajā naktī pamatīgu pērienu saņēma "Lakers" basketbolisti, kuri ar 80:99 cieta sakāvi pret "Rockets". Ezernieku rindās visus astoņus izmestos trejačus nopūdelēja Bronijs Džeimss. Savukārt ar pirmajiem numuriem draftā izvēlēto francūžu cīņā panākums tika Aleksam Sarram.

Šī gada draftā ar 55. numuru izvēlētajam Lebrona Džeimsa dēlam Bronijam karjeras pirmā spēle Lasvegasas vasaras līgā izvērtās gaužām neveiksmīga metienos no perimetra. 27 laukumā pavadītajās minūtēs NBA superzvaigznes dēls guva astoņus punktus (2p. 3/6, 3p. 0/8, 1p. 2/2), izcīnot piecas atlēkušās bumbas un pārtverot divas piespēles.

Krietni labāk klājās "Lakers" pirmajā drafta kārtā izvēlētajam Daltonam Knektam, kurš "Lakers" labā sakrāja 25 punktus. "Rockets" uzvaru ar 99:80 pār kaliforniešiem kala ar trešo numuru draftētais Rīds Šepards, kurš guva 23 punktus. 20 punktus pievienoja Kems Vitmors.

NBA jauno spēlētāju ceremonijā ar pirmo numuru izvēlētais francūzis Zakarī Risašers sameta 18 punktus un izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, taču "Hawks" basketbolisti ar 88:94 piekāpās "Wizards" vienībai, kuras rindās ar 19 punktiem izcēlās Bubs Karingtons. Ar otro numuru izvēlētais Alekss Sarrs guva 12 punktus un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas.

Tikmēr nelāgas ziņas piemeklējušas Denveras "Nuggets" nometni, kuras pirmajā kārtā draftētais Darons Holmss piedzīvojis Ahileja cīpslas plīsumu un būs spiests izlaist visu sezonu. Ar 22 numuru draftētais centrs paspēja gūt 11 punktus un izcīnīt septiņas atlēkušās bumbas pirms iedzīvošanās traumā. Kolorado komanda ar 77:88 piekāpās "Clippers" basketbolistiem. Kaliforniešiem 36 punktus sabēra Džordans Millers.

  +3 [+] [-]

, 2024-07-13 12:47, pirms 2 mēnešiem
Līdzko Lebis notīsies no NBA, tai pat mirklī dēliņam tiks iedots sulīgs spēriens pa DĒĒĒ un būs laukā no NBA uz neatgriešanos !

  +4 [+] [-]

, 2024-07-13 13:07, pirms 2 mēnešiem
Vispār visa šitā situācija reāli skumja priekš Bronija. Kad vecais azies un viņu ar uzreiz izmetīs, visi vēl un vēl varēs teikt (un taisnība vien būs), ka dēls bija līgā tikai tētiņa iegribu dēļ un līdz nba līmeņa špīlerim kā līdz mēnesim. Būtu labāk izvēlējies savu ceļu nevis klausījis papuci

  +1 [+] [-]

, 2024-07-13 13:11, pirms 2 mēnešiem
basis89 rakstīja: Vispār visa šitā situācija reāli skumja priekš Bronija. Kad vecais azies un viņu ar uzreiz izmetīs, visi vēl un vēl varēs teikt (un taisnība vien būs), ka dēls bija līgā tikai tētiņa iegribu dēļ un līdz nba līmeņa špīlerim kā līdz mēnesim. Būtu labāk izvēlējies savu ceļu nevis klausījis papuci
Bet nu otras puses lasīju ka šis jau n=tos miljonus pelnīja vēl koledžā esot uz visādām reklāmām un tamlīdzīgeim mēsliem uz tētuka haipa viļņa ! Tā ka domāju piķītis viņam pietiks lai kur un kā viņš domātu turpināt spēlēt, kad būs izfurķēts laukā no NBA

     [+] [-]

, 2024-07-13 13:25, pirms 2 mēnešiem
Braunijam 2 spēle, 1 spēle jau bija te
https://sportacentrs.com/basketbols...

Bronijs laukumā pavadīja 28:47 minūtes, kurās guva trīs punktus, izcīnīja piecas bumbas zem groziem, atdeva trīs piespēles, bloķēja trīs metienus un pārķēra divas piespēles.

  -1 [+] [-]

, 2024-07-13 13:30, pirms 2 mēnešiem
Es saprotu, autora kungs, darbs nav viegls, ir jāsēž pie datora, ir jādomā ko ēdīsi vakariņās, bet tomēr derētu arī cienīt savu darba devēju un to, kurš tev par šo prieku maksā. To visu var paveikt tik vienkārši, cik izlasot to ko esi sarakstījis. Par komatiem vienalga, šaubos vai kādam tas ir līdz galam svarīgi, taču šajā rakstā ir ļoti uzkrītoši nepareizi uzrakstīti vārdi.

     [+] [-]

, 2024-07-13 13:32, pirms 2 mēnešiem
oxa rakstīja: Braunijam 2 spēle, 1 spēle jau bija te
https://sportacentrs.com/basketbols...

Bronijs laukumā pavadīja 28:47 minūtes, kurās guva trīs punktus, izcīnīja piecas bumbas zem groziem, atdeva trīs piespēles, bloķēja trīs metienus un pārķēra divas piespēles.
Šī ir pirmā Lasvegasas līgā (īstā štelle). Pēdējos gados komandas jau iesildās Vegasai ar Orlando, Sanfrancisko un Jūtas vasaras līgām. Katrai tur ir savs skaits spēļu un komandas. Tie mači neiet oficiālās NBA Vasaras līgas ieskaitē.

  +1 [+] [-]

, 2024-07-13 16:09, pirms 2 mēnešiem
Koledžā nevarēja iemest un meta zem 30% un te žarī nedomājot

  -2 [+] [-]

, 2024-07-13 19:02, pirms 2 mēnešiem
Ja klauni nesaprot kads kings ir lbj un 12 speletajs neko nemainis..bet parada kads og ir lebrons..ja so var panakt..ta klauni var papirst sc komentaros,tas viss

     [+] [-]

, 2024-07-14 06:31, pirms 2 mēnešiem
elanss rakstīja: Ja klauni nesaprot kads kings ir lbj un 12 speletajs neko nemainis..bet parada kads og ir lebrons..ja so var panakt..ta klauni var papirst sc komentaros,tas viss
Aiz cieņas pret LBJ līgā varēja vēl ievilkt Džeimsu vecmāmiņu,un ģimenes labrodoru Badiju!