Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Pelicans'' jaunajam spēlētājam Lidelam smaga trauma, ''Heat'' jauns līgums

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Pelicans'' jaunajam spēlētājam Lidelam smaga trauma, ''Heat'' jauns līgums
Džamārijs Boujea vēl Sanfrancisko ''Dons'' kreklā. Foto: GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņūorleānas ''Pelicans'' jaunajam spēlētājam Īdžejam Lidelam konstatēts smags savainojums. Džamārijs Boujea tikmēr noslēdzis līgumu ar Maiami ''Heat''.

Ņūorleānas ''Pelicans'' informē, ka viņu jaunais spēlētājs Īdžejs Lidels cietis no plīsušas priekšējās krusteniskās saites. Sportista karjerā tas ir negaidīs pavērsiens pirms vēl īsti ir sācies lielais NBA ceļojums.

21 gadu vecais uzbrucējs šī gada draftā tika izvēlēts ar kopējo 41. piku. Pagaidām, nav nekādas skaidrības par to, kad basketbolists varētu palīdzēt savai komandai. Pirmajā vietā ir rehabilitācija.

Maiami ''Heat'' vasaras līgas spēlētājs Džamārijs Boujea tikmēr parakstīts īstu līgumu ar vienību. Viņam tiks dota vieta vasaras treniņnometnē. Tajā viņš cīnīsies par vietu Maiami pamatsastāvā un iespēju spēlēt jau šosezon NBA.

Boujea pēdējos piecus gadus ir pārstāvējis universitātes komandu Sanfrancisko ''Dons'' NCAA turnīrā. Kopā viņš devies laukumā 160 mačos, izceļoties ar 10.7 punktiem vidēji katrā no tiem.

Individuāli produktīvākā sezona viņam bija tieši pērnā. 34 mačos viņš izcēlās ar 17.3 punktiem, piecām atlēkušajām bumbām, četrām rezultatīvām piespēlēm, 1.8 pārtvertām bumbām un 0.9 bloķētiem metieniem vidēji katrā no tiem.