Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vestbrukam pozitīvs Covid-19 tests, pārbaude veikta pirms došanās uz Orlando

Andrejs Siliņš

Vestbrukam pozitīvs Covid-19 tests, pārbaude veikta pirms došanās uz Orlando
Rasels Vestbruks uzbrukumā. Foto: AP/Scanpix

Hjūstonas "Rockets" superzvaigzne Rasels Vestbruks atklājis, ka inficējies ar Covid-19, tomēr pārbaude veikta vēl pirms izlidošanas uz Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonas noslēguma vietu Disnejlendā Orlando.

"Man bija pozitīvs tests pirms komanda devās uz Orlando. Šobrīd jūtos labi, esmu karantīnā un ceru pievienoties komandas biedriem, kad man to atļaus darīt. Paldies visiem par laba vēlējumiem un nebeidzamo atbalstu. Lūdzu attiecieties pret šo vīrusu nopietni, esiet droši, lietojiet maskas!" savā "Twitter" kontā atklājis pats Vestbruks.

Tikmēr NBA sezonas noslēguma vietā Orlando līdz šim veiktajos testos nav bijis neviens pozitīvs Covid-19 tests. Iepriekš jau vēstījām, ka cits "Rockets" spēlētājs Brunu Kabolku pārkāpis drošības protokolu Orlando, tāpēc nākamās astoņas dienas pavadīs pašizolācijā un tikai tad varēs atgriezties treniņos pie pārējās komandas.

Viens no "Rockets" līderiem Vestbruks šajā sezonā vidēji mačā guvis 27,5 punktus, izcīnījis 8,0 atlēkušās bumbas un atdevis 7,0 rezultatīvas piespēles.

"Rockets" pirmo spēli aizvadīs 1. augustā, pulksten 4:00 pēc Latvijas laika tiekoties ar Kristapa Porziņģa pārstāvēto Dalasas "Mavericks".

     [+] [-]

, 2020-07-13 20:11, pirms 4 gadiem
Hārdens arī tak nedevās ar komandu uz Orlando.Tam droši ar korona

     [+] [-]

, 2020-07-13 21:08, pirms 4 gadiem
Vispār liekas , ka jeņķi sākuši skatīties uz Zviedriem, tik daudz slimo šiem ir tagad dienā es jebaķ un neviens neko nedara lietas labā

     [+] [-]

, 2020-07-14 08:29, pirms 4 gadiem
Comon, Nu tad izdari secinajumus par koronu??!!