Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nets" līderis Durents: "Šosezon Embīds ir līgas MVP"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Nets" līderis Durents: "Šosezon Embīds ir līgas MVP"
Kevins Durents. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spīdeklis Kevins Durents, kurš ikdienā pārstāv Bruklinas "Nets" vienību, intervijā ESPN atzinis, ka 2021./22. gada sezonas vērtīgākais spēlētājs ir Džoels Embīds.

2013./14. gada sezona par MVP tika kronēts Kevins Durents, kurš nekautrējās nosaukt savu favorītu uz 2021./22. gada sezonas MVP apbalvojumu: "Ja man ir jāveic izvēle, es izvēlos Embīdu. Viņš bija līderis vidēji gūtajos punktos, iekrātajos doule-double, viņa pārstāvētā komanda uzvarēja 50 mačus šosezon. Skaitļi bija neticami, viņš aizvadīja lielisku sezonu."

"Tomēr arī citi kandidāti, kas ir iekš "Top6" vai "Top7", ir šīs apbalvojuma cienīgi," turpināja Durents. "Ar aizvērtām acīm varētu izvēlēties jebkuru no viņiem. Tas tikai parāda to, cik augstā līmenī šobrīd ir NBA."

Pats Embīds kritizēja to, ka daudzi balsotāji neesot objektīvi. Durents viņam piekrita: "Tā diemžēl ir. Daudz ko šajā jautājumā izšķirt tas, kas notiek ap spēlētāju. Džoela gadījumā cilvēkiem vairāk patīk Jannis vai Jokičs. Tā tas ir. Cilvēki labāk izvēlas šo abu spēlētāju personību vai stāstu nekā Džoela, manuprāt."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2022-04-13 10:06, pirms 3 gadiem
Sportacentra.com līderis Varenais eksperts : "Šosezon Jokičs ir līgas MVP"

Pēc advanced statiem Jokičs visur priekšā - https://www.espn.com/nba/insider/in...

     [+] [-]

, 2022-04-13 17:42, pirms 3 gadiem
Nu jāsaka kā ir Embīds ir iedomīgs un lecīgs, cilvēkiem labāk patīk piezemētāki puiši. Ja man būtu jāpaskatās uz konkrētu situāciju komandā, komandas un spēlētāja statistiku tad tāpat labāks ir Jokičš.

"Ja man ir jāveic izvēle, es izvēlos Embīdu. Viņš bija līderis vidēji gūtajos punktos, iekrātajos doule-double, viņa pārstāvētā komanda uzvarēja 50 mačus šosezon. Skaitļi bija neticami, viņš aizvadīja lielisku sezonu."
Nu tad ja šādi ņem tad MVP sarunās ir tikai Dončičs un Westbruks.

     [+] [-]

, 2022-04-13 18:29, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Sportacentra.com līderis Varenais eksperts : "Šosezon Jokičs ir līgas MVP"

Pēc advanced statiem Jokičs visur priekšā - https://www.espn.com/nba/insider/insider/story/_/id/33701327/nba-mailbag-advanced-stats-say-mvp-battle-nikola-jokic-joel-embiid-giannis-antetokounmpo
Man vienalga, un tici man visam NBA būs vienalga, jo viņš ir no eiropas un iedos embidam!

     [+] [-]

, 2022-04-13 20:52, pirms 3 gadiem
beidzu iekšā! rakstīja: Man vienalga, un tici man visam NBA būs vienalga, jo viņš ir no eiropas un iedos embidam!
Jo Embīds ir no Kamerūnas un Jānis no Grieķijas. Kā tieši šeit Serbija izlec, lai nedotu?

Manuprāt, būs ļoti līdzīgs balsojums starp visiem 3 un pateikt uzvarētāju ir grūti.

MIL vismaz ir 3. bilance East.