Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Lakers" bez savainotā Braienta Losandželosā eksaminēs "Nuggets"

"Lakers" bez savainotā Braienta Losandželosā eksaminēs "Nuggets"
Vai Pau Gazols un Metta World Peace pēc mača pret "Nuggets" varēs priecāties?
Foto: AP/Scanpix

Agrā sestdienas rītā pulksten 5.30 pēc Latvijas laika Losandželosā, Staples Center basketbola arēnā, Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) regulārā turnīra maču aizvadīs vietējā „Lakers” vienība, kura mērosies spēkiem ar Danilo Galinari un Taja Lavsona pārstāvēto Denveras „Nuggets”. Šī būs ceturtā un pēdējās abu komandu savstarpējā cīņa šajā regulārajā sezonā.

Šobrīd Rietumu konferences turnīra tabulā ir ļoti saspringta situācija, jo piecas komandas, kuras pašreiz atrodas no 6. līdz 10. vietai turnīra tabulā, šķir vien trīs uzvaras. „Nuggets” (bilance 32-26, izbraukumā 14-14) pašreiz ieņem 8. vietu, kura ir pēdējā vieta, kas nodrošina dalību izslēgšanas mačos. Denverai seko Jūtas (31-28) un Fīniksas (30-28) vienības, kuras arī vēl var reāli pacīnīties par dalību play-off mačos.

Trešdien denverieši aizvadīja cīņu pret Minesotas vienību, kurā izcīnīja uzvaru ar 113:107. Minesotiešiem lielāku mača daļa nevarēja palīdzēt viņu līderis Kevins Lavs, kurš pirmajā ceturtdaļā, saņemot sitienu ar elkoni no Džaveila Makgī, guva smadzeņu satricinājumu.

„Nuggets” rindās rezultatīvākais ar 24 gūtajiem punktiem bija Tajs Lavsons, kurš mača izskaņā realizēja četrus svarīgus soda metienus. Pirmgadnieks Keits Ferīds pievienoja 16 punktus, kā arī izcīnīja 12 atlēkušās bumbas. Als Haringtons, kuru nomoka problēmas ar celi, 22 laukumā pavadīto minūšu laikā izcēlās ar 11 punktiem, savukārt Danilo Galinari, kuram tā bija otrā spēle pēc 10 mačus izlaišanas traumas dēļ, guva 18 punktus.

Paredzams, ka Vilsons Čendlers izlaidīs maču pret „Lakers” cirkšņa savainojuma dēļ. Ja tā tiešām notiks, tā Čendleram būs jau septītais pēc kārtas izlaistais mačs.

Denveras galvenais treneris Džordžs Karls pēc uzvaras bija neapmierināts ar savas komandas parādīto sniegumu: „Sliktākā uzvara šajā sezonā. Mēs nedrīkst tā spēlēt maču galotnēs, izsējot iegūto pārsvaru. Par laimi, mača noslēgumā mēs spējām saglabāt pārsvaru un gūt uzvaru.” Jāpiebilst, ka denverieši mača gaitā vienubrīd bija vadībā pat ar +24 punktiem.

„Lakers” (37-22, savā laukumā 23-6, 3.v. Rietumu konferencē) vienībai, visticamāk, jau ceturto maču pēc kārtas nevarēs palīdzēt tās neapšaubāmais līderis Kobe Braients, kuru nomoka kreisā apakšstilba savainojums. Iepriekšējos trijos mačos Losandželosas garie spēlētāji, Endrjū Bainams un Pau Gazols, ir spējuši iztikt bez komandas līdera.

Losandželosa pēdējos trijos mačos, kuri visi tika aizvadīti izbraukumā, sasniedza pozitīvu bilanci 2-1. Bainams iepriekšējos trijos mačos ir guvis vidēji 23 punktus un iekrājis 13 atlēkušās bumbas, no spēles realizējot 69,8 procentus no izdarītajiem metieniem, savukārt spānis ir izcēlies ar vidēji 16,7 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām.

Abi basketbolisti spēlēja bija komandas līderi trešdien gūtajā uzvarā pār Sanantonio vienību ar 98:84. Bainams iekrāja iespaidīgu double-double, gūdams 16 punktus un zem groziem izcīnīdams 30 atlēkušās bumbas, kas ir viņa personiskais rekords. Gazols savukārt guva 21 punktu un izcīnīja 11 bumbas. Metta World Peace bija „Lakers” uzbrukuma līderis mačā pret „Spurs” – viņa kontā 26 punkti.

Bainams kļuva par piekto spēlētāju „Lakers” kluba vēsturē, kurš vienā mačā izcīnījis vismaz 30 atlēkušās bumbas.

„Lakers” galvenais treneris Maiks Brauns izteicās, ka nav noteikta konkrēta diena, kad Braients varētu atgriezties laukumā. 33 gadus vecais Braients šosezon trijos mačos pret Denveru ir vidēji guvis 17,7 punktus, realizēdams no spēles vien 27,5% no izmestajiem metieniem. Losandželosa uzvarēja pirmo un trešo abu komandu savstarpējo šajā sezonā, savukārt „Nuggets” tika pie uzvaras otrajā mačā, savā laukumā pārspējot „Lakers” ar 99:90.

Izmantotie resursi:
NBA.com

Kura vienība izcīnīs uzvaru gaidāmajā mačā?

  • 57

  • 22


  -1 [+] [-]

, 2012-04-13 20:02, pirms 12 gadiem
leikeri paņems

  +2 [+] [-]

, 2012-04-13 20:43, pirms 12 gadiem
enzo360 rakstīja: leikeri paņems
Nuggets vinnēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja