Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Amerikāņu apskatnieks: Judo jāieņem Biedriņa vieta "Warriors" sākuma pieciniekā

Andrejs Siliņš

Amerikāņu apskatnieks: Judo jāieņem Biedriņa vieta "Warriors" sākuma pieciniekā
Andris Biedriņš
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu basketbola portāla bleacherreport.com apskatnieks Kriss Kārsons uzskata, ka Andra Biedriņa laiks Goldensteitas "Warriors" ir beidzies, un, kad atsaksies Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) darbība, komandas pamata pieciniekā latviešu centram vietas nav.

Vispirms Kārsons norāda uz to, kāpēc "Warriors" šobrīd ir pati sliktākā groza apakša līgā jeb precīzāk – paši sliktākie centri līgā. Vēlāk apskatnieks norāda – no šobrīd komandas rīcībā esošajiem centriem pamata pieciniekā ir jābūt 2010. gada vasarā draftētajam Ekpem Judo, nevis Andrim Biedriņam, kurš tur bijis līdz šim.

"Kad skatos uz Ekpe Judo, redzu ķermeņa uzbūvi kā Teo Ratlifam un, uzdrīkstos teikt, jēlumu un potenciālu kā Dikembem Mutombo," raksta Kārsons, velkot paralēles ar Filadelfijas "76ers" komandu, kas 2001. gadā Alena Aiversona virsvadība iekļuva NBA finālā, kur gan piekāpās Losandželosas "Lakers" basketbolistiem. "Jaunam spēlētājam tikt salīdzinātam ar jebkuru no šiem vīriem ir diezgan labi. Tomēr viņam joprojām ir jāpieliek, lai izmantotu šo potenciālu. Priekšā vēl ilgs ceļš."

Savukārt Biedriņu Kārsons nav saudzējis, un izteikumi ir visai asi un konkrēti: "Kad skatos uz Andri Biedriņu, redzu ēras beigas. Tikai 25 gadu vecumā Biedriņa statistikas cipari sāk slīdēt uz leju, un neizskatās, ka viņš tuvākajos gados varētu progresēt. "Warriors" lūkojas nākotnē. Ļaut viņu pirmās kārtas izvēlei 2010. gada draftā sākt spēli pamata pieciniekā visu sezonu (kad tāda būs) ir tikai loģiski."

Kuram jābūt Warriors pamatacentram?

  • 118

  • 85

  • 158


 +11 [+] [-]

, 2011-10-12 15:38, pirms 13 gadiem
Kas tas par eksperu? Briļļains ruksis pie datora?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: fish

  +8 [+] [-]

, 2011-10-12 15:47, pirms 13 gadiem
"... jēlumu un potenciālu kā Dikembem Mutombo..." - kā to saprast?! līdz šim domāju, ka jēlums basketbola laukumā ir mīnuss, bet "izcilais" eksperts laikam domā savādāk...interesanti!
un vēl - ja viņš uzskata, ka Ratlifa ķermeņa uzbūves spēlētājs uzreiz ir uzskatāms par pamatsastāva centru, tad komentāri lieki!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2011-10-12 15:49, pirms 13 gadiem
Wariors ēra viņam varētu gan beigties,bet es ceru,ka sāksies jauna un jaunā klūbā,ļoti ceru!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2011-10-12 15:50, pirms 13 gadiem
karotajs28 rakstīja: ķermenim ir nozīme tomēr,ja tev nav fizizskais,tu daudz ko nevari,šajā apgalvojumā es tev nepiekrītu..
Tieši tā,par piemēru tas pats Bertāns jaunākais,diez kas no viņa paliktu pāri NBA pie normāliem vīriem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2011-10-12 15:52, pirms 13 gadiem
fish rakstīja: Tas ''dižais'' eksperts varēja arī papūlēties un noskaidrot, kapēc samazinās statistikas rādītāji (vidēji pēdējās sezonās Andris spēlē 7 min mazāk), bet tā jau ir pierasta lieta ka amerikāņi skatās tikai statistikas ailītē nevis uz to, kas notiek uz laukuma.
Nuu bet minutes laukuma jau samazinas pateicoties paradiitajam sniegumam.. ja sniegums neapmierina, tad logsiki ka minuutes samazinaas...
Bet nu shobri Andra speli var atdzivinat tikai gads Eiropa, kurvinsh speletu lidera lomu, un ari parlieciba atriestos... amerikaa reti kurs vel ar Andri rekjinas... palsot fabu forumus vsp mati celjas stavus lasot domas par Biedrinju

     [+] [-]

, 2011-10-12 15:53, pirms 13 gadiem
karotajs28 rakstīja: Es domāju Eirolīgas komandā VEF viņam būs vieta pieciniekā
Nu tas ko mēs te domājam ir mazsvarīgi,tad jau redzēs kā būs ,vel jau sezona priekšā Ljubļanā.

  -1 [+] [-]

, 2011-10-12 15:54, pirms 13 gadiem
un vēl - no vienas puses amīšu apsēstība ar statiem ir vienkārši apbrīnojama, no otras - tā nav objektīva! katram ir savi uzdevumi laukumā. piemēram, nekad neesmu dzirdējis, ka kāds asi kritizētu Džoelu Entoniju no Heat, proti - ka viņa stati uzbrukumā ir švaki, ka savāc par maz atlēkušo bumbu, ka neprasa bumbu postā utt. pieņemsim, ka Entonijs ar Biedriņu tiek samainīti vietām(tīri teorētiski). jautājums - vai arī tad visi šie "eksperti" kritizētu Andri par sliktajiem statiem? domāju, ka nē! un šeit nav runa par algām un visu pārējo - te ir runa tīri par spēli kā tādu un statistiku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-10-12 16:00, pirms 13 gadiem
Stoke rakstīja: Kas tas par eksperu? Briļļains ruksis pie datora?
"My name is Chris Carson, 22, originally from Schuylerville, New York, presently residing in San Francisco, California. I am studying Journalism and Media at the University of San Francisco with dreams of one day making some cash money off my writing. My work has been featured in The Foghorn, and thecollectiveca.com, and I also helped edit Rich Wolfe's newest book, "For Michigan Fans Only," kind of an oral history of Wolverine football. Of course, there is also my blog, chris-carson.tumblr.com. I would say my area of expertise is basketball, professional and collegiate. I've played nearly all my life, recently walking away from D-3 hoops to move west. I think it was the right choice. I mean, look at me now. I'm a Bleacher Report intern!"

  +2 [+] [-]

, 2011-10-12 16:03, pirms 13 gadiem
džekam nav ko darīt un aizrakstījies par neesošu piecinieku neesošā sezonā ..

pieciniekā būs tas centrs, kurš konkrētajā brīdī būs labāks. ja Biedriņam būtu 38 gadi, tad būtu loģisks teksts. bet 25-gados Biedriņš ja pats gribēs(?), tad būs labāks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-12 16:11, pirms 13 gadiem
karotajs28 rakstīja: Tad lūdzu gudrīti atrod man tik daudz negatīvu informāciju par Džoelu Entoniju no Heat,kā raksta par Biedriņu
tieši to es arī saku - ja Biedriņš spēlētu Heat, tad visi eksperti ar viņa sniegumu būtu apmierināti!

 +13 [+] [-]

, 2011-10-12 16:12, pirms 13 gadiem
Kamēr Biedriņš pats nesāks domāt par basketbolu un nesakārtos savu spēli (un galvu) tikmēr nekas liels no vi'mna nebūs vairs gaidāms! Diemžēl!

Esmu bijis viens no lielākajiem Biedriņa aizstāvjiem, tomēr pie labākās sirdsapziņas nevaru viņu aizstāvēt tagad... Es te nerunāju par vēlmi tusēties un atpūsties.. Lai tak cilvēks dara ko grib! Es te runāju par to, ka nepamet sajūta - Biedriņam basketbols vairs nav prioritāte! Nepamet sajūta, ka viņš nemaz negrasās baigi iespringt, un savu kontraktu jūtas jau atstrādājis, vecumdienas nodrošinājis! Tagad laiks atgūt to, ko pazaudēju jaunībā...

ļoti protams ceru, ka kļūdos...

p.s. GSW viņam tiešām vairs nav ko meklēt.. tur viņu neviens vairs negrib redzēt! (ja nu vienīgi īpāsnieku pašu, kas cer ka Biedriņš tomēr kautko parādīs no sava teorētiskā potenciāla un varēšanas, un tad viņu varēs iemainīt pret ko vērtīgu).

Savukārt ja jaunajā kolektīvajā līgumā starp spēlētājiem un īpāsniekiem būs paredzētas iespējas lauzt līgumu ar kādu no komandas spēlētājiem (tā vismaz patreiz runā) tad diemžēl viens no pirmajiem rindā uz ko varētu skatīties GSW būs tieši Biedriņš... Un vainot viņš var tikai sevi (ok daļēji arī savainojumi)!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-12 16:18, pirms 13 gadiem
Viens no daudzajiem ekspertiem,bet kopumaa daljeeji vinjam ir taisniiba
Par Biedrinju runaajot,chalim steidziigi jaatrod kaads klubs Eiropaa,lai vareetu uzspeeleet un pirms NBA lokauta beigaam ieguutu paarlieciibu par savaam speejaam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2011-10-12 16:29, pirms 13 gadiem
Savējais jaatbalsta nevis janoliek. Tas jau nekas,ka vinsh ir mainijies uz slikto pusi. anyway vienigais latvietis nba. Nejau pa velti vinsh tika- tapat agraak daudz trenējaas. nevajag būt skaudīgiem, bet pašam japaskataas uz sevi. To ari pats nesen izdariju un lietas mainijas uz labo pusi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-12 17:10, pirms 13 gadiem
Mans 7 mēnešus vecais komentārs kā atbilde uz Kārsona blogu:

Statistikas vergi var paskaidrot, kāpēc starp garajiem tikai Lee joprojām ir kaut cik pieklājīga statistika? Daudzi apgalvoja, ka tizlais Andris vienkārši neprot izmantot savas iespējas, trūkst agresivitātes, bla, bla, bla. Tik pat daudzi, tai skaitā warriors forumos, apgalvoja, ka Udoh viennozīmīgi būs labāks par Andri, Ekpe vismaz cīnīšoties.

Piekrītu, ka Andra sniegums fanus nepriecē ne no statistikas, ne spēles viedokļa. Taču nevajadzētu izdarīt pārsteidzīgus secinājumus.

Fakts ir tāds, ka pēdējās 4 spēlēs Udoh nāk "starting five", bet savas minūtes ir dabūjuši gan Beans, gan VladRad, gan Amundson, un pat jaunieguvums Thornton.(pilnas spēles skatīties "dzīvajā" vai ierakstā diemžēl nav laika, tad aina būtu pilnīgāka). Rezultāts?

Pret Cavaliers:
Udoh 20min, 4pts+2reb+2bs
Biedrins 20min, 2+2+1
Thornton 19min, 9+3
Radmanovic, 6+2+3bs

Pret Philly:
Udoh 12min, 4+5
Beans 9min, 2+2
Radmanovic 28min, 2+2+6pf
Amundson 11min, 10+4
Thornton 7min, 6+2

Pret Celtics:
Udoh 13min, 0+3
Beans 17min, 4+0+2st
Amundson 17min, 2+6
Radmanovic 21min, 4+5

pret Wizards:
Udoh 30min, 6+2+3bs
Beans, 12min, 2+6
Radmanovic 14min, 8+6

Reāli tikai vienā no 4 spēlēm kāds garais bez Lee ir dabūjis dubultu ciparu kādā rādītājā (Amundson 10pts pret Phillys). Secinājumi katra paša ziņā!

  +2 [+] [-]

, 2011-10-12 17:43, pirms 13 gadiem
Andrim tak pie d..... viņam ir lielais kāposts bankā, tagad tikai papriecāties!

     [+] [-]

, 2011-10-12 17:46, pirms 13 gadiem
Baxter19 rakstīja: Viens no daudzajiem ekspertiem,bet kopumaa daljeeji vinjam ir taisniiba
Par Biedrinju runaajot,chalim steidziigi jaatrod kaads klubs Eiropaa,lai vareetu uzspeeleet un pirms NBA lokauta beigaam ieguutu paarlieciibu par savaam speejaam!
Skaidrs ir viens, viņš netaisās spēlēt nekur ārpus nba laukuma, ja ir pat mazākā iespēja, ka tiks traumēts un abraudēts līgums. Tādēļ jau warriori drošvien brauca uz Latviju un lūdzās, lai LBS pierunā mūsu vareno špīleri.

     [+] [-]

, 2011-10-13 00:31, pirms 13 gadiem
Stoke rakstīja: Kas tas par eksperu? Briļļains ruksis pie datora?
nu paskaties kaut uz mūsu ekspertiem,neviens no viņiem neizskatās ka būtu ko vairāk,kā pa tv no rīta līdz vakaram skatījies spēles,studējis statistiku un zīmējis rēbusus kladē,bet tā pa īstam laukumā nekad nav bijis

  +1 [+] [-]

, 2011-10-13 03:43, pirms 13 gadiem
AB tikmēr gatavo jaunus skilus un trenē truļņikus