Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hornačeks: "Nav ne mazāko šaubu, ka Porziņģis nākamsezon spēlēs Ņujorkā"

Rolands Eliņš

Hornačeks: "Nav ne mazāko šaubu, ka Porziņģis nākamsezon spēlēs Ņujorkā"
Kristaps Porziņģis un Džefs Hornačeks
Foto: USA TODAY Network/Sipa USA/Scanpix

NBA komandas Ņujorkas „Knicks” galvenais treneris Džefs Hornačeks ASV medijiem pirmsdrafta pasākumā Čikāgā norādīja, ka neredz ne mazāko iespēju par Kristapa Porziņģa došanos prom no „Knicks”, taču neapstiprināja, ka būtu sazinājies ar Porziņģi kopš sezonas beigām.

„Man nav ne mazāko šaubu, ka Porziņģis nākamajā sezonā būs mūsu komandā,” Džefs Hornačeks atbildēja uz ASV mediju jautājumu. Porziņģa aizmainīšanas iespēja vēl pirms pāris mēnešiem nemaz netika piesaukta, taču pēc viņa neierašanās uz „Knicks” pēcsezonas sapulci vairākas komandas esot interesējušās pie „Knicks” par viņa pieejamību maiņas darījumā. Šo sarunu rezultāti nav zināmi.

ASV mediji jau iepriekš vēstīja, ka Porziņģis pēc neierašanās uz pēcsezonas sapulci tā arī nav sazinājies ar „Knicks” vadību. Hornačeks norādīja, ka nesen aizrakstījis Porziņģim īsziņu, taču uz jautājumu, vai Porziņģis viņam atrakstījis, treneris izvēlējās neatbildēt.

„Mēs gaidām viņu atpakaļ komandā. Domāju, ka viss būs pilnīgā kārtībā, kad Porziņģis atgriezīsies pie komandas un mēs visi sāksim gatavoties jaunajai sezonai,” sacīja Hornačeks. Šī bija pirmā reize, kad kāds „Knicks” vadības pārstāvis publiski piekrita izteikties par Porziņģa neizskaidroto neierašanos uz kluba pasākumu, un zīmīgi, ka Hornačeks atteicās piekrist apgalvojumam, ka ir vīlies par šādu Latvijas basketbolista rīcību.

„Viņš izlēma neatnākt. Tā būtu bijusi lieliska iespēja mums izrunāties par viņa uzskatiem un viņa viedokli, taču tāpat uzskatām, ka priekšā gara vasara,” sacīja Hornačeks. „Mēs kaut kad izrunāsimies ar Kristapu, un visas šīs lietas nākamās sezonas sākumā jau būs nokārtotas. Nezinu, vai pareizi teikt, ka tā man bija vilšanās. Cilvēki pieņem lēmumus un pēc tam sadzīvo ar tiem. Tā vienkārši būtu bijusi laba iespēja izrunāties par savām bažām par nākotni un apspriest iespējamos uzlabojumus.”

„Knicks” galvenais treneris pieļāva iespēju, ka viņš varētu doties uz Eiropas čempionāta finālturnīru, jo tajā paredzēta veselu trīs viņa komandas spēlētāju piedalīšanās – Porziņģa, Mindauga Kuzminska un Villija Ernangomesa.

Hornačeks arī izvēlējās izvairīgu atbildi Karmelo Entonija jautājumā, sakot, ka nezina, vai šis būtu īstais brīdis Entonijam piekrist maiņas darījumam uz citu komandu: „Karmelo ir lielisks spēlētājs. Viņš mūsu labā ir paveicis daudz labu lietu, sarūpējis mums vairākas uzvaras. Viņš bija spēlētājs, uz kuru balstījām savu spēli. Ja Karmelo atgriezīsies komandā rudenī, mēs turpināsim to darīt. Ja viņa vairs nebūs, līdera loma būs jāuzņemas citiem.”

Izmantotie resursi:
Jeff Hornacek says Kristaps Porzingis...

  +2 [+] [-]

, 2017-05-12 18:30, pirms 7 gadiem
Beglijam tiešām garlaicīga dzīve..NYk sezona beigusies sen,un nav par ko rakstīt
Turpina rakstīt visas interneta pīles un ziepenes

  +4 [+] [-]

, 2017-05-12 18:36, pirms 7 gadiem
pašiem nav kauns, ka spēlētāji protestē pret to, ko viņi ir izveidojuši, kādu vidi radījuši un vnk kā vada komandu..kauns un negods, sportiski neinteresanta NYK komanda vēl vismaz 3 gadus neko nespēs un labi ja tiks play offā kaut reizi

  +2 [+] [-]

, 2017-05-12 19:05, pirms 7 gadiem
Šaubos, ka tiks playoffa, melone jaunāks nepaliks, un pārējās dīvas arī nav tādas lokomot'vies, lai kaut kas sanāktu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-05-12 22:38, pirms 7 gadiem
To gan nenoteiks vis Džefs Hornāčeks, bet gan Jānis Porziņģis.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-13 00:04, pirms 7 gadiem
M rakstīja: To gan nenoteiks vis Džefs Hornāčeks, bet gan Jānis Porziņģis.
Jānim tur teikšana maza... Kā Fils gribēs tā i Jānis i Hornačeks dejos