Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Barbosam ceļgala trauma un sezona, visticamāk, beigusies

Barbosam ceļgala trauma un sezona, visticamāk, beigusies
Barbosa uz "Time Warner Cable Arena" grīdas dēļiem
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) vienība Bostonas "Celtics" saņēmusi vēl vienu spēcīgu triecienu jau iepriekš piespiedu kārtā retinātajā sastāvā, jo aizvadītajā naktī nopietnu ceļgala savainojumu guva Leandro Barbosa.

Aizvadītajā naktī Bostonas "Celtics" piedzīvoja zaudējumu pret līgas pastarīti Šarlotes "Bobcats", taču tas nebiju vienīgais zaudējums. Trešās ceturtdaļas izskaņā brazīliešu aizsargs Barbosa guva bezkontakta savainojumu, traumējot labās kājas ceļgalu, pēc kura pakrita zemē un laukumu atstāja ar komandas biedru un apkalpojošā personāla palīdzību.

Kā ziņo "Boston Globe" reportieris Gerijs Vašburns, pirmie izmeklējumu norāda uz to, ka savainojums ir ļoti nopietns, tāpēc, visticamāk, liegs Barbosam atgriezties laukumā vēl šosezon. Lai gan nopietnāki izmeklējumi tiks veikti tikai šīs dienas vakarā, tomēr cerības, ka gūtā trauma tomēr izrādīsies mazāk nopietna, ir niecīga.

Vēl janvārī "Celtics" zaudēja komandas vadošo aizsargu Ražonu Rondo un Džeredu Salindžeru, bet tagad vienības lazaretei pievienojies vēl viens aizsargs, tāpēc Bostona jau tuvākajā laikā lūkos pēc papildinājuma ārējā līnijā.

Aizvadītajās 42 spēlēs Barbosa laukumā pavadījis vidēji 12,5 minūtes, gūstot 5,2 punktus un atzīmējoties ar 1,4 rezultatīvām piespēlēm.

Patreiz "Celtics" ieņem 7. vietu Austrumu konferencē, taču viņiem uz pēdām min "Bucks", "76ers" un "Pistons", tāpēc cīņa par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs solās būs īpaši spraiga, bet traumētie spēlētāji ķeltu iespējas cīnīties par augstāku vietu pēc regulārā čempionāta noslēguma samazina.

Izmantotie resursi:
The Boston Globe

  +1 [+] [-]

, 2013-02-12 13:08, pirms 11 gadiem
Neveicas Bostonai ar šitām traumām. Barbosa tomēr neslikts rezervists ir.

  +2 [+] [-]

, 2013-02-12 13:23, pirms 11 gadiem
Rondo,Salindžers tgd Barbosa.Kkāds lāsts

  +1 [+] [-]

, 2013-02-12 17:07, pirms 11 gadiem
Celtic šogad neko neparādis kas saspēli vadīs ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-13 07:38, pirms 11 gadiem
Kas no guardiem ir brīvs?
Redd, Gilbert, A.I., kas vēl?