Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

ESPN apskatnieks: ''Džeimss karjeru vēlas noslēgt Losandželosā''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

ESPN apskatnieks: ''Džeimss karjeru vēlas noslēgt Losandželosā''
Lebrons Džeimss pirms spēles ar Sakramento. Foto. USA Sports Today. Scanpix

Lai arī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Losandželosas ''Lakers'' viens no līderiem Lebrons Džeimss licis manīt, ka komandai jāveic uzlabojumi sastāvā un ka viņa pacietībai ir arī mērs, ESPN apskatnieks Zeks Lovs pauž, ka tas nenozīmē viņa vēlēšanos pamest ''Lakers''.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Losandželosas ''Lakers'' jauno sezonu sāka pavisam nelāgi, bet turpinājumā spēja uzlabot rezultātus. Pašlaik ar bilanci 19 uzvaras un 22 zaudējumi tā ierindojusies 12. vietā Rietumu konferencē, taču līdz ''play-in'' zonai to šķir viena uzvara.

Iepriekš kluba viens no līderiem 38 gadus vecais Lebrons Džeimss ar ''Lakers'' pagarināja līgumu uz divām sezonām, un tādējādi puses ir līgumattiecībās līdz 2024./2025. gada sezonas beigām. Iepriekš spēlētājs paudis, ka karjeras noslēgumā vēlas cīnīties par vēl vienu NBA titulu, kas licis iespējamām runām par viņa potenciālo aizmainīšanu uz kādu citu vienību. Tāpat viņš publiski licis noprast, ka maiņu darījumu laikā ''Lakers'' jāveic uzlabojumi sastāvā.

Šādas runas pieklusinājis ESPN basketbola apskatnieks Zeks Lovs. ''Turpinu dzirdēt, ka viņš vēlas palikt ''Lakers''. Viņš vēlas Losandželosā noslēgt karjeru. Lebrona iepriekš paustie komentāri jāsaprot, ka viņa pacietībai ir mērs un, ja komanda turpinās zaudēt, viņš var vēlēties pārmaiņas. Ja man būtu jāder, tad joprojām likmi liktu uz to, ka viņš karjeru noslēgs ''Lakers''.''

Džeimss šajā sezonā laukumā devies 31 spēlē. Tās laikā viņš vidēji gūst 29.1 punktu, izcīna 8.2 atlēkušās bumbas un atdod 6.7 rezultatīvās piespēles. Džeimss ir pavisam tuvu, lai kļūtu par NBA visu laiku rezultatīvāko basketbolistu. No Karīma Abdula-Džabara viņu šobrīd šķir 422 punkti. Rekordu Džeimss var labot jau šīs regulārās sezonas laikā.

Izmantotie resursi:
https://lakersdaily.com/report-lebr...