Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Mins atkal guvis savainojumu

Mins atkal guvis savainojumu
Jao Mins
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Hjūstonas "Rockets" centra spēlētājs Jao Mins šīs nakts spēlē pret "Wizards" guvis savainojumu.

Atgādināsim, ka pēc sarežģītas operācijas kreisajā kājā Minam nācās izlaist visu iepriekšējo sezonu un nereti parādījās runas par iespējamo ķīnieša karjeras beigšanu. Tomēr ne pats basketbolists, ne ārsti ar tādu domu nebija mierā un darīja visu iespējamo, lai garākais NBA spēlētājs atgrieztos laukumā. Tā arī notika, un Mins šogad atgriezās "Rockets" sastāvā. Šajā sezonā Mins ir piedalījies četrās spēlēs, kurās vidēji laukumā pavadījis 21 minūti, izcīnījis 6,5 bumbas zem groziem, kā arī guvis 12,8 punktus.

Taču šonakt Mins spēlē pret "Wizards" paspēja aizvadīt tikai sešas minūtes (šajā laikā Mins izcīnīja vienu atlēkušo bumbu un vienreiz bloķēja pretinieku metienu), jo bija spiests pamest laukumu savainojuma dēļ. Tiek ziņots, ka 229 centimetrus garais un 141 kilogramu smagais Mins minētajā spēlē sastiepa kreisās kājas cīpslas. Šobrīd nav zināms, cik nopietns ir šis savainojums un kad basketbolists varētu atgriezties laukumā.

''Izskatās, ka savainojums gūts kaut kur ceļa rajonā,'' pēc spēles teica Mins. ''Rīt mums būs pārbaudes un detalizētāka izmeklēšana. Pagaidām neko vairāk jums nevaru pateikt.''

Mins gūst savainojumu

Izmantotie resursi:
nba.com
reuters.com

 +12 [+] [-]

, 2010-11-11 10:03, pirms 13 gadiem
porcelāna milzis... man ir aizdomas, ka pēc līguma beigām ar Rockets, Mins tiešām varētu beigt karjeru.
lai nu kā, izskatās, ka Hjūstonā viss bez izmaiņām - jau kuro gadu vadošie spēlētāji kopā ātkal īsti nevar uzspēlēt - jau pašā sezonas sākumā Brūkam trauma, tagad Minam, komandas sniegums arī pagaidām ārpus katras kritikas... atceros laiku, kad Mins tikko bij ienācis līgā - kopā ar Frensisu bija varens duets.

  +2 [+] [-]

, 2010-11-11 10:03, pirms 13 gadiem
Aiiii, nu tur jau uz karjera beigšanas pusi iet. Nu galīgi negribas, lai Yao pavisam nozūd no NBA
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-11-11 10:51, pirms 13 gadiem
neveiksmīgi...
ticu, ka šis ar savu Ķīnas auditoriju normālas naudiņas ienes gan NBA, gan Raķetēm.. tā kā šiem vajadzētu censties Mingu noturēt par visām varītēm. un būtu arī paskumji, ja šis tik drīz jau beigtu savu karjeru.

  -4 [+] [-]

, 2010-11-11 12:59, pirms 13 gadiem
"she has china in her eyes"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-11-11 15:02, pirms 13 gadiem
iespējams organisms pretojas šīm slodzēm, nu nav viņš gatavs 21. minūtei laukumā

     [+] [-]

, 2010-11-11 21:11, pirms 13 gadiem
bāc nu skumji , gribas tak minu redzēt darbībāaa