Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

O'Nīls motivē Teitumu un Braunu: "Es nebiju labākais "Lakers" spēlētājs"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

O'Nīls motivē Teitumu un Braunu: "Es nebiju labākais "Lakers" spēlētājs"
Šakils O'Nīls. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) šobrīd norit finālsērija, kuras fonā tiek apspriesti arī citi temati, kuros iesaistīti abu fināla komandu spēlētāji. Vienā no preses konferencēm Dalasas "Mavericks" treneris Džeisons Kids teica, ka Bostonas "Celtics" labākais spēlētājs ir Džeilens Brauns. Uz šo apgalvojumu atbildēja leģendārais Šakils O'Nīls.

"Mavericks" galvenais treneris Kids vienā no preses konferencēm centās sajaukt gaisu, sakot, ka "Celtics" komandas labākais spēlētājs ir Brauns. Daudzi uzskata, ka šādi Kids cenšas ietekmēt "Celtics" līderu Brauna un Teituma psiholoģisko stāvokli un savstarpējās attiecības. Pagaidām tas komandas rezultātus nav ietekmējis, jo "Celtics" uzvarējusi abas sērijas spēles savā laukumā (2-0).

Arī O'Nīls karjeras laikā ir bijis līdzīgā situācijā, kad Losandželosas "Lakers" rindās spēlēja kopā ar Kobe Braientu. Pirms otrās spēles O'Nīls teica: "Kad spēlēju "Lakers", es nebiju labākais spēlētājs komandā. Es to zināju, bet tai pat laikā zināju, ka varu dominēt uz parketa. Es zināju, kādu lomu man ir jāpilda. Man bija mazsvarīgi individuāli apbalvojumi. Ja Brauns un Teitums sāks uztraukties par individuālajiem apbalvojumiem, tas var ietekmēt visu sēriju. "Celtics" pie šāda scenārija to var arī zaudēt."

Finālsērijas pirmajos divos mačos gan vairāk redzami bijuši divi citi spēlētāji. Pirmajā spēlē svarīgāko lomu nospēlēja Kristaps Porziņģis, kura sniegums pirmajā puslaikā palīdzēja Bostonai iekrāt komfortablu pārsvaru, savukārt otrajā mačā Drū Holidejs ar teicamu precizitāti guva 26 punktus un izcīnīja 11 bumbas zem groziem, palīdzot tikt pie 2-0 sērijā.

Izmantotie resursi:
https://www.basketballnetwork.net/l...

     [+] [-]

, 2024-06-12 00:33, pirms 2 nedēļām
BIJA!!!