Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bijušais "Celtics" spēlētājs Pīrss: "Bostonai neizdosies uzvarēt ar 4-0"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Bijušais "Celtics" spēlētājs Pīrss: "Bostonai neizdosies uzvarēt ar 4-0"
Pols Pīrss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) bijušais spēlētājs Pols Pīrss, kurš spēlēja Bostonas rindās no 1998. līdz 2013. gadam, uzskata, ka ķelti nespēs uzvarēt Dalasas "Mavericks" ar 4-0. Tai pat laikā Pīrss nešaubās, ka sērija noslēgsies jau pēc piektās spēles.

Kā jau zināms, "Celtics" izdevies uzvarēt abas mājas spēles un panākt 2-0 sērijā pret "Mavericks". Bostonai izdevās tikt pie uzvarām, neskatoties uz to, ka Džeisons Teitums pirmo divu maču laikā uzbruka grozam visai vāji. Šo faktu daudzi min kā iemeslu, kāpēc "Celtics" sēriju noslēgs ar sauso uzvaru jeb 4-0.

Slavas zālē iekļuvušais Pīrss, kurš Bostonā aizvadīja teju visu savu karjeru, atzinis, ka sērija netiks noslēgta Dalasā: "Es domāju, ka Bostonai netiks pie 4-0. Dalasa to neļaus paveikt. Luka Dončičs ir ļoti labs. Ļoti labs spēlētājs ir arī Kairijs Ērvings. Viņi izdomās, kā tikt pie vienas uzvaras. Es domāju, ka "Celtics" uzvarēs sērijas trešo spēli, ceturto ar uzvaru noslēgs Dalasa, bet NBA fināls noslēgsies piektajā spēlē Bostonā. "Celtics" uzvarēs ar 4-1."

Statistika rāda, ka "Celtics" jau ir uzlikusi vienu roku uz NBA trofejas, jo 92.6% gadījumu, kad komanda ir nonākusi vadībā ar 2-0, beigušies ar attiecīgas komandas triumfu NBA izslēgšanas turnīra duelī. Tomēr pēdējos trīs gados piedzīvoti vairāki veiksmes stāsti, kad komandai izdevies atspēlēties no 0-2. Viens no tiem bijis pavisam nesen, kad Indianas "Pacers" Austrumu konferences otrajā kārtā atspēlējās no 0-2 pret Ņujorkas "Knicks".

Izmantotie resursi:
https://www.basketballnetwork.net/l...

     [+] [-]

, 2024-06-11 22:48, pirms 2 nedēļām
tātad izdosies

  -1 [+] [-]

, 2024-06-11 23:18, pirms 2 nedēļām
Es arī domāju, ka būs 4-1, bet nevis tāpēc, ka Dalasa vienu spēli paņems, bet gan tāpēc, ka Bostona vienu spēli atdos, lai sēriju varētu noslēgt Bostonā, savu skatītāju priekšā...

     [+] [-]

, 2024-06-12 00:28, pirms 2 nedēļām
Visi tagad pareģi.

  -1 [+] [-]

, 2024-06-12 00:32, pirms 2 nedēļām
Viens bija visai nesen, kad Suns no 2 - 0 pakāsa FINĀLĀ Bukiem... Es laikam to būtu uzsvēris, nevis kkādu NY vs Indiana..

Bet Pīrsam nav jābūt baigam analītiķim, lai saprastu, ka 4-0 ir grūts pasākums, kā arī līga darīs visu, lai neko tādu nepieļautu....

     [+] [-]

, 2024-06-12 16:35, pirms 2 nedēļām
Subjektīvais rakstīja: Viens bija visai nesen, kad Suns no 2 - 0 pakāsa FINĀLĀ Bukiem... Es laikam to būtu uzsvēris, nevis kkādu NY vs Indiana..

Bet Pīrsam nav jābūt baigam analītiķim, lai saprastu, ka 4-0 ir grūts pasākums, kā arī līga darīs visu, lai neko tādu nepieļautu....
KO tur tur murgo, ka līga darīs visu lai nepieļautu?/
Kas tu saspiedies esi?? vai vnk stulbs??