Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ar pirmo numuru draftētais "Pistons" uzbrucējs Kaninghems tiek pie lielās naudas

Emils Ozerinskis

Ar pirmo numuru draftētais "Pistons" uzbrucējs Kaninghems tiek pie lielās naudas
Keids Kaninghems. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vājākā komanda Detroitas "Pistons" vienojusies ar 2021. gada drafta pirmo numuru Keidu Kaningemu par maksimālo līguma pagarinājumu, kas iespējams pēc spēlētāja pirmā NBA līguma.

NBA spēlētāju līgumu apmēri pirmajās četrās basketbola sezonās tiek noteikti pēc basketbolista drafta pozīcijas. Jo agrāk spēlētājs drafta ceremonijā ir izvēlēts, jo lielāks būs viņa atalgojums. 22 gadus vecajam Keidam Kaninghemam nākamā jau būs ceturtā sezona līgā. Detroitas "Pistons" izmantojusi iespēju pagarināt līgumu ar spēlētāju priekšlaicīgi, piedāvājot maksimālo iespējamo atalgojumu, kāds pec līgas noteikumiem drafta pirmajam numuram pienākas.

Virzuļi jaunajam basketbolistam atvēlējuši piecu gadu 224 miljonu līguma pagarinājumu. Šī summa var palielināties līdz pat 269 miljoniem, ja Kaninghems spēs iekļūt sezonas simboliskajā NBA izlasē.

Ar nieka 14 uzvarām Detroitas "Pistons" komandai bija sezonas vājākā bilance, taču cerības uz labākā spēlētāja iegūšanu jauno spēlētāju draftā izkliedēja loterijas bumbas, kas izstūma "Pistons" ārpus lozētā četrinieka. Ar piekto izvēli "Pistons" savām rindām piesaistīja 19 gadus veco uzbrucēju Ronu Holandu.

Keids Kaninghems pagājušajā sezonā caurmērā guva 22,7 punktus, izdarīja 7,4 rezultatīvas piespēls un izcīnīja 4,3 atlēkušās bumbas. Kaninghemam jaunajā sezonā jau būs jau NBA karjeras trešais galvenais treneris. Pirmos divus gadus basketbolists pavadīja pie Dveina Keisija, bet pagājušajā vasarā ilgtermiņā noalgotais Montijs Viljamss tika atlaists jau pēc pirmās sezonas. Tagad par "Pistons" galveno treneri kļuvis Džeibī Bikerstafs.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2024-07-10 17:38, pirms 3 mēnešiem
Pilnīgs kosmoss! Tie cipari tak kļūst tik nesaprotami, ka parasts cilvēks nezin cik tādam skaitlim nulles ir

     [+] [-]

, 2024-07-10 17:54, pirms 3 mēnešiem
Motorolers rakstīja: Pilnīgs kosmoss! Tie cipari tak kļūst tik nesaprotami, ka parasts cilvēks nezin cik tādam skaitlim nulles ir
nu ja skolā kaut dažas klases pabeidzis, tad jau zin, ka miljonam ir sešas nulles.

     [+] [-]

, 2024-07-11 10:18, pirms 3 mēnešiem
Nezinu, kāda situācija bija sezonas noslēgumā, taču sezonas laikā, kad pētīju status, Kaninghems bija visai pārliecinoši "labākais" pieļautajās kļūdās. Tas tā, lai nerastos iespaids, ka viņš laukumā dara tikai labas lietas.
Par cipariem - nu tādi tagad tie max līgumi ir un pandoras lāde jau sen kā vaļā - neko nepadarīsi. Neiedosi tu, iedos cita komanda. Pie tam - Detroita nav komanda, uz kuru kāds baigi rautos, maigi izsakoties. Attiecīgi - jāver maciņš vaļā.