Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Holidejs: ''Atrašanās vadībā ar 2-0 neko nenozīmē. Darbs nav paveikts''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Holidejs: ''Atrašanās vadībā ar 2-0 neko nenozīmē. Darbs nav paveikts''
Drū Holidejs. Foto: AFP/Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas ''Celtics'' naktī uz pirmdienu izvirzījās vadībā NBA finālsērijā pret Dalasas ''Mavericks'' ar 2-0. Pēc mača preses konferencē bostoniešu rezultatīvākais spēlētājs Drū Holidejs norādīja, ka darbs vēl nav paveikts.

''Kad kopā kaut ko upurējat un darāt, tas jūs satuvina. Ejot cauri zaudējumiem un uzvarām, kad veido komandu, nozīmē daudz. Tas padara mūs tuvākus. Ikviens no pirmā līdz 15. spēlētājam ir ziedojies komandas labā. Šis ceļš bijis lielisks, bet darbs vēl nav paveikts,'' par ''Celtics'' basketbolistu ciešo saikni teica aizsargs.

''Ceļš līdz šim brīdim bijis lielisks, taču zinām, ka atrašanās vadībā ar 2-0 neko nenozīmē. Darbs nav paveikts. Mums jādara viss, kas ir mūsu spēkos,'' teica bostoniešu otrās spēles rezultatīvākais basketbolists Drū Holidejs.

''Mīlu savus komandas biedrus. Viņi šeit [finālsērijā] bijuši jau iepriekš. Viņi zina, ko nozīmē tikt līdz šim brīdim. Visi esam apņēmības pilni kā komanda izcīnīt čempiontitulu,'' turpināja aizsargs.

NBA finālsērijas trešā spēle Dalasā norisināsies naktī uz ceturtdienu.