Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Timberwolves'' uz vienu spēli diskvalificē komandas biedram iesitušo Gobēru

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Timberwolves'' uz vienu spēli diskvalificē komandas biedram iesitušo Gobēru
Rudī Gobērs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Minesotas ''Timberwolves'' uz vienu spēli diskvalificējusi centra spēlētāju Rudī Gobēru, kurš iepriekšējā mačā iesita savam komandas biedram.

Vakar notikušajā regulārās sezonas pēdējā spēlē dueļa otrajā ceturksnī Rudī Gobērs minūtes pārtraukuma laikā iesaistījās asā vārdu pārmaiņā ar savu komandas biedru Kailu Andersonu. Francūzis nesavaldījās un iesita viņam pa krūtīm. Abi tika izšķirti, bet Gobērs devās uz ģērbtuvēm.

Pēc incidenta ''Timberwolves'' lēmusi raženo francūzi diskvalificēt uz vienu maču. Gobērs nav devies līdzi Minesotas komandai uz Losandželosu, un nepiedalīsies play-in mačā pret ''Lakers''. Paredzams, ka centrs atgriezīsies ''Timberwolves'' sastāvā nākamajā komandas cīņā – otrajā play-in spēlē vai pirmajā Rietumu konferences play-off mačā.

Francijas izlases basketbolists šajā sezonā piedalījās 70 mačos, vidēji sakrādams 13,4 punktus un zem groziem savācot 11,6 atlēkušās bumbas.

Pārspēļu mačs Losandželosā starp vietējo ''Lakers'' un Minesotas ''Timberwolves'' paredzēts naktī uz trešdienu, pulksten 5.00 pēc Latvijas laika.