Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Simonss un Jokičs – nedēļas labākie NBA

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Simonss un Jokičs – nedēļas labākie NBA
Nikola Jokičs
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija par pagājušās nedēļas labākajiem spēlētājiem atzinusi Filadelfijas "76ers" saspēles vadītāju Benu Simonsu un Denveras "Nuggets" centru Nikolu Jokiču.

Debitants Bens Simonss tika atzīts par labāko spēlētāju Austrumu konferencē, viņa pārstāvētajai Filadelfijas "76ers" nedēļas gaitā izcīnot četras uzvaras pēc kārtas. Saspēles vadītājs vidēji izcēlās ar 18,5 punktiem, 10,0 atlēkušajām bumbām un 8,8 rezultatīvām piespēlēm. Rezultatīvāko maču Simonss aizvadīja piektdien, kad aci pret aci satikās ar Lebronu Džeimsu un palīdzēja mājiniekiem uzvarēt ar 132:130. Viņš no spēles meta ar 70% precizitāti, gūstot 27 punktus, kā arī izcīnīja 15 atlēkušās bumbas un izdarīja 13 rezultatīvas piespēles. "76ers" nodrošinājusi sava laukuma priekšrocības izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā un pirmo reizi kopš 2001. gada sezonu pabeigs ar vairāk nekā 50 uzvarām.

Rietumu konferencē novērtēts Nikolas Jokiča pienesums Denveras "Nuggets" uzvaru sērijai. Viņš trīs spēlēs vidēji izcēlās ar 23,0 punktiem, 10,3 atlēkušajām bumbām un 9,0 rezultatīvajām piespēlēm. Indianas "Pacers" grozā tika iemesti 30 punkti, kamēr pret Losandželosas "Clippers" serbs izcēlās ar triple-double – 23 punkti, 11 atlēkušās bumbas un 11 piespēles. "Nuggets" rietumos ieņem devīto vietu, vienu spēli pirms regulārā čempionāta beigām saglabājot labas iespējas kvalificēties izslēgšanas mačiem. Lai to paveiktu, noslēdzošajā cīņā izbraukumā jāpieveic astotajā vietā esošā Minesotas "Timberwolves". Pret galvenajiem konkurentiem pirmajos divos dueļos tika zaudēts, Jokičam kopā izdarot astoņas piespēles, bet ceturtdien "Nuggets" uzvarēja, centram vienā mačā izceļoties ar deviņām piespēlēm.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-10 11:24, pirms 7 gadiem
Pelnīti! Abi nākotnes monstri, prieks skatīties uz jaunajiem!