Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Grīnam TV komentāri par Bukeru Fīniksā izmaksā 50 tūkstošus

Rolands Eliņš

Grīnam TV komentāri par Bukeru Fīniksā izmaksā 50 tūkstošus
Dreimonds Grīns. Foto: AFP/Scanpix

NBA kluba Goldensteitas “Warriors” spēlētājs Dreimonds Grīns saņēmis sodu no līgas vadības 50 tūkstošu dolāru apmērā par saviem izteikumiem televīzijā, kad norādīja, ka Devinam Bukeram vajadzētu tikt prom no Fīniksas „Suns” un tikt aizmainītam.

„Warriors” kolorītais spēlētājs Dreimonds Grīns pirms pāris dienām piedalījās TNT spēļu translācijās, studijā sniedzot savu viedokli. Īpašu uzmanību izpelnījās viņa teiktais par Fīniksas „Suns” līderi Devinu Bukeru, par kuru Grīns teica, ka viņam vajadzētu tikt prom no Fīniksas. Grīns ieteica, lai kāds viņu no turienes iemaina.

„Spēlēt Fīniksā viņam nenāk par labu,” teica Grīns. „Tas nenāk par labu viņa karjerai. Kādam ir jāaizvāc viņš prom no turienes. Vēlētos, lai mans draugs varētu būt citur, kur viņš varētu spēlēt lielisku basketbolu un tikt pie uzvarām, jo viņš ir tāda veida spēlētājs.”

Uzreiz studijā Grīnam tika uzdots jautājums, vai viņš savus vārdus neuzskata par iejaukšanos cita kluba darbā un iespaidot tā rīcību. Viņš atbildēja, ka varbūt tā ir.

NBA vadība uzskatīja, ka tā ir pavisam noteikti, un šovakar paziņoja par Grīna sodīšanu ar 50 tūkstošu dolāru lielu soda naudu. Tas ir maksimālais sods, ko līga var piespriest un kuru spēlētājs nevar apstrīdēt ar apelāciju.

NBA paziņojumā norādīts, ka līga nesen pastiprināja savus noteikumus par citu komandu un spēlētāju ietekmēšanu, neatļautu vervēšanu un labumu piesolīšanu, un tas attiecoties arī uz spēlētāju savstarpējām attiecībām.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-08-09 23:04, pirms 4 gadiem
Nu tas ir sviests.. saprotu,ka GM nevar runat,bet speletajiem neļaut- tas tikai veicina stulbu politkorektumu

     [+] [-]

, 2020-08-10 00:00, pirms 4 gadiem
Nu Grīnam vispār vajadzētu aizliegt runāt

  +1 [+] [-]

, 2020-08-10 00:13, pirms 4 gadiem
ingaa rakstīja: Nu Grīnam vispār vajadzētu aizliegt runāt
Aizliegt vajadzētu,bet te vēl uzaicināts uz TNT šovu kurš ir principā vakara galvenais NBA šovs

     [+] [-]

, 2020-08-10 08:37, pirms 4 gadiem
ingaa rakstīja: Nu Grīnam vispār vajadzētu aizliegt runāt
Nu vispār viņsbija labs iekš Inside.

     [+] [-]

, 2020-08-10 12:05, pirms 4 gadiem
ingaa rakstīja: Nu Grīnam vispār vajadzētu aizliegt runāt
Vēl arī uzpurni vajadzētu uzlikt - nu to "covida".