Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis un Dončičs sekmē NBA TV abonentu pieaugumu Latvijā un Slovēnijā

Agris Suveizda

Porziņģis un Dončičs sekmē NBA TV abonentu pieaugumu Latvijā un Slovēnijā
Luka Dončičs un Kristaps Porziņģis. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas Eiropas un Tuvo Austrumu komunikācijas nodaļa pirms otrās finālspēles starp Bostonas "Celtics" un Dalasas "Mavericks" apkopojusi dažus sociālo aktivitāšu faktus, kas saistīti ar abu komandu zvaigžņotajiem eiropiešiem Kristapu Porziņģi un Luku Dončiču.

Tā, piemēram, Kristapa Porziņģa aizmainīšana vasarā uz Bostonas "Celtics" ļāvusi Latvijā pieckārši palielināt Bostonas "Celtics" spēļu skatījumu statistiku NBA oficiālajā straumēšanas platformā NBA League Pass, bet platformas abonentu skaits Latvijā pieaudzis par 63%.

Popularitāte ļoti augusi arī Slovēnijā, kas, protams, cītīgi seko Lukas Dončiča iekļūšanai finālā. NBA televīzijas abonentu skaits Slovēnijā šosezon pieaudzis par 49%, starp 20 Slovēnijā visvairāk skatītajām spēlēm līgas straumēšanas platformā tikai viena nav bijusi ar Dalasas "Mavericks" dalību, un video satura statistika līgas oficiālajā aplikācijā Slovēnijā pieaugusi par 75%.

Dalasas "Mavericks" lielu uzmanību izpelnījusies ne tikai Slovēnijā. Dončiča uzvaras tālmetiens konferences finālsērijas otrajā spēlē ir otrais vislabāk skatītais videomoments līgas Instagram profilā šajā izslēgšanas spēļu pavasarī, un Dalasas "Mavericks" arī ir visvairāk skatītā komanda līgas informatīvajos kanālos šīs sezonas izslēgšanas spēļu laikā.

Bostonas "Celtics" sakarā līga arī uzsver, ka Džeisona Teituma krekls starp pašreizējiem līgas spēlētājiem ir trešais vislabāk pieprasītais pasaulē aiz Stefena Karija un Lebrona Džeimsa. Pirmā finālspēle starp Bostonu un Dalasu arī izpelnījās 130 miljonu skatījumus līgas oficiālajos sociālajos un digitālajos kanālos, labojot pirmo finālspēļu rekordu.

NBA finālsērija

Pāris1. sp.2. sp.3. sp.4. sp.5. sp.6. sp.7. sp.Sērija
[1A] Celtics – [5R] Mavericks107:8910.06.13.06.15.06.(18.06.)(21.06.)(24.06.)1-0

Informāciju sagatavoja:
NBA EME Comms

  +1 [+] [-]

, 2024-06-09 22:17, pirms 2 nedēļām
Es kkad ziemā abonēju NBA TV, jo pavilkos uz Pistons zāģu sēriju

     [+] [-]

, 2024-06-10 20:48, pirms 2 nedēļām
Es vienmēr Te iemetīšu streemu, lūdzu netērējiet!