Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Mēģinājums šķelt Bostonas līderus? Kids sauc Braunu par ''Celtics'' labāko spēlētāju

Mēģinājums šķelt Bostonas līderus? Kids sauc Braunu par ''Celtics'' labāko spēlētāju
Džeisons Kids. Foto: AP/Scanpix

Dienu pirms otrās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēles ar interesantu komentāru klajā nācis Dalasas ''Mavericks'' galvenais treneris Džeisons Kids, uz ne pārāk nozīmīgu jautājumu atbildot ar cildinošiem vārdiem Džeilenam Braunam. ''Celtics'' nometnē potenciālie centieni sašķelt kluba līderus netika uztverti ar pārāk nozīmīgu uzmanību.

Pirms otrās NBA finālsērijas spēles iespēju nedaudz sabiezināt krāsas izmantoja Dalasas ''Mavericks'' galvenais treneris Džeisons Kids. Uz jautājumu, kas padara izaicinošu spēlēšanā aizsardzībā pret Džeilenu Braunu, viņš izlēma ''Celtics'' vienu no līderiem kārtīgi paslavēt.

''Manuprāt, viņš ir Bostonas labākais spēlētājs,'' teica Kids. ''Tikai paskatieties, ko viņš spēj izdarīt aizsardzībā. Viņš sedza Luku pa visu laukumu. Viņš paveica visu un tieši to dara līderi. Saprotiet, viņš spēlē gan aizsardzībā, gan uzbrukumā ļoti augstā līmenī. Mēs runājam par Austrumu konferences vērtīgāko spēlētāju un izskatās, ka viņš turpina iesākto.''

''Man nav nekādas reakcijas,'' strupi atbildēja Brauns, sakot, ka nezina, kāpēc Kids mēģina patraucēt ''Celtics'' iekšējo mikroklimatu, un īpaši starp viņu un Teitumu, teica viens no ''Celtics'' vadošajiem spēlētājiem. ''Esam bijuši ļoti koncentrējušies uz to, kādas ir mūsu lomas. Mums katram bijis jāziedojas. Džeisons to darījis augstākajā līmenī un es to ļoti respektēju. Šobrīd mēs katrs darām jebko, lai palīdzētu komandai uzvarēt un nevaram ļaut kādām interpretācijām būt ceļā tam.''

''Šis ir komandas sporta veids. Mēs šeit neatrastos, ja komandā nebūtu Džeilens Brauns, taču to pašu var teikt par citiem komandas biedriem. Katrs no mums ir spēlējis lomu, lai ''Celtics'' nokļūtu tik tālu, un saprotam, ka cilvēki cenšas mūs sašķelt. Pieļauju, ka tā ir samērā gudra izvēle, ko darīt,'' teica Teitums, sakot, ka viņu vairs neuztrauc, ko par viņu saka apkārtējie.

''Manas karjeras laikā bija brīdis, kad cilvēku teiktais TV mani ietekmēja. Jātiek līdz sapratnei, ka viņu teiktais nav jāuztver personiski. Cilvēki dara savu darbu, un tas vienkārši ir jārespektē. Viņi analizē no tā, ko viņi redz,'' teica Teitums, kurš finālu sācis ar 16 punktiem, 11 atlēkušajām bumbām un piecām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


, 2024-06-09 10:51, pirms 2 nedēļām
Bērnam tizli zīdaiņa izgājieni
, 2024-06-09 11:18, pirms 2 nedēļām
Nekavējorties Mazulas atbilde... kaut kādās atbildēs par MAVS,it kā netīši sajaucot,nodēvēt komandu par Dallas ''Egoist'' vai ''Selfish''!
, 2024-06-09 13:28, pirms 2 nedēļām
Nav jau arī īpaši melots
, 2024-06-09 16:40, pirms 2 nedēļām
Bostonai jebkurā brīdī kāds no pirmajiem pieciem var būt līderis, plus 2-3 no soliņa var iemest 3 pt vai paātrināt spēli. Tas nebūtu loģiski, ja Bostona zaudētu. Luka ir tipisks individuālists, vnk tgd jādalās ar Ērvingu, jo atkal viens, kurš cenšas visu spēli izkārtot. Neticu, ka Dalasa izvilks visu sēriju. Jā, gan jau kādu spēli paņems, bet ne uzvarēs. Dalasas uzvara būtu vnk savdabīgi jocīga.
Kristaps Porziņģis 2024. gada 17. jūnijā. Foto: Elsa/USA Today/Scanpix
1

Porziņģis "Celtics" čempionu parādē piedalās ar Latvijas karogu uz pleciem

LETA. Kristaps Porziņģis kopā ar Bostonas "Celtics" komandu piektdienas rītā plkst.11 pēc vietējā laika Bostonā sācis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionu parādi.
Alekss Karuso un Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: AP/Scanpix
8

"Thunder" aizmaina Gidiju uz Čikāgu, pretī saņemot Karuso

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubi Čikāgas "Bulls" un Oklahomsitijas "Thunder" vienojušies par darījumu, kura rezultātā vietām apmainīsies aizsargi Alekss Karuso un Džošs Gidijs.
Sakramento "Kings" basketbolists Maliks Monks. Foto: Godofredo A. Vásquez/AP/Scanpix

NBA viens no labākajiem rezervistiem Monks vienojas par 78 miljonu līgumu

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Sakramento "Kings" savās rindās noturējis Maliku Monku, kurš varēja kļūt par brīvo aģentu. Pusēm izdevies vienoties par četru gadu līgumu un 78 miljoniem dolāru. Tas ir maksimālais kontrakts, ko Monks varēja saņemt Sakramento.