Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vašingtonas "Wizards" jaunā vadība preses konferencē izceļ pacietību un titula ambīcijas

Agris Suveizda

Vašingtonas "Wizards" jaunā vadība preses konferencē izceļ pacietību un titula ambīcijas
Jaunais ģenerālmenedžeris Vils Dokinss un jaunais basketbola operāciju prezidents Maikls Vingers. Foto: Washington Wizards

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas komanda Vašingtonas "Wizards" preses konferencē iepazīstināja ar jauno vadību un nākotnes mērķiem.

"Ļoti, ļoti vēlējos svaigu sākumu. Sākt ar līderi, kurš pēc tam varēs sev apkārt piesaistīt lielisku vadītāju grupu, kas palīdzēs uzbūvēt komandu, kas spēs pamatoti apliecināt, ka ir pārbūvēta, ka fani to mīl un ka tai ir čempiontitula ambīcijas," teica "Wizards" īpašnieks Teds Leonsiss, kurš aprīlī atbrīvoja prezidentu un ģenerālmenedžeri Tomiju Šeperdu un viņa vietā nolīga jaunu basketbola operāciju prezidentu Maiklu Vingeru, kurš savukārt uzaicināja ģenerālmenedžeri Vilu Dokinsu un personāla viceprezidentu Trevisu Šlenku.

"Ar Maiklu pavadījām daudz laika, un abi piekritām, ka pareizi ir jāizdara gan visas mazās, gan arī visas lielās lietas un ka tas prasīs laiku. Noticēju Maikla vīzijai, kā veidot organizāciju, kas ir uzbūvēta līdz pat pēdējam gabaliņam. Ir svarīgi saprast, ka panākumi nenāk vienā mirklī un prasa daudz laika. Un tādēļ gribēju jaunās paaudzes līderu komandu – domāju, ka ir pienācis viņu laiks. Šī ir ļoti, ļoti jauna, agresīva, gudra un uz jauno NBA tendēta komanda – tā sākas no pašas augšas, un Maiklam ir absolūts mans atbalsts," īpašnieks turpināja.

"Mani šim darbam piesaistīja daudzi faktori, un Teds bija viens no tiem. Teda vīzija par organizāciju un tās veidošanu un viņa pacietība, ko viņš ir apliecinājis citu organizāciju darbā. Domāju, ka "Wizards" gaida ārkārtīgi spoža nākotne, ja tā tiks pareizi vadīta," teica jaunais basketbola operāciju prezidents Vingers. "Ar Vilu no 2010. līdz 2017. gadam strādājām Oklahomsitijā. Tur bija daudz iespaidīgu cilvēku, bet Vils izcēlās ar savu īpašo talantu, kaisli pret spēli, intelektuālo ziņkārību, darba ētiku – jau tad domāju, ka, ja man kādreiz laimēsies kaut kur tikt pie iespējas nolīgt darbiniekus, viņš noteikti būs viens no tiem, kuru vēlēšos. Viņš ir stūmējs, viņš ir zvaigzne."

"Ambīcijas ir uzbūvēt komandu, kas būs ilgstoša titula pretendente. Nevaru apsolīt, cik drīz tas būs, taču komandai, kas ir vienīgā komanda Vašingtonā, nav nekāda attaisnojuma nebūt ilggadīgai pretendentei vai vismaz tuvoties tituliem. Mērķis ir tiekties pēc titula visos nepieciešamajos veidos," Vingers turpināja. "Komandā jau tagad ir daudz talanta. Arī vadībā ir daudz talanta. Tagad nepieciešams izpētīt, kā šie gabaliņi sader kopā un kādam vajadzētu izskatīties sastāvam, lai spertu soļus uz priekšu. Bet jau šobrīd komandā ir daudz laba – šī noteikti nav situācija, kurā visu sākam no nulles. Ņemot vērā esošo talantu, raksturu un organizācijas cilvēkus, sākam krietni augstāk par nulli."

"Manuprāt, personība ir svarīgāka par basketbola spēlētāju. Ir jāpārliecinās, ka sapulcēti īstie cilvēki. Vai tā būtu sāncensības vēlme, atdeve, nesavtība…Protams, būs īpašības, kuras meklēsim arī laukumā, bet viss sākas ar cilvēku. Noskaidrosim un izveidosim "Wizards" spēlētāja prototipu un mēģināsim tādus dabūt pie mums," uzskata jaunais ģenerālmenedžeris Dokinss. "Mūsu spēlētājiem ir jāmīl spēlēt, mūsu treneriem ir jāmīl trenēt – viņiem ir jāmīl būt basketbolā. Un būs nepieciešams nepārtraukts progress līdz dienai, kurā viņi beigs strādāt attiecīgajā profesijā," piebilda Vingers.

Vašingtonas "Wizards" ar 35 uzvarām un 47 zaudējumiem ieņēma 12. vietu Austrumu konferencē un ceturto reizi piecu sezonu laikā neiekļuva izslēgšanas spēlēs. Kristaps Porziņģis aizvadīja savu individuāli labāko sezonu karjerā, piedaloties 65 spēlēs un vidēji 32,6 minūtēs tiekot pie 23,2 punktiem, 8,4 atlēkušajām bumbām, 2,7 rezultatīvām piespēlēm, 1,5 bloķētiem metieniem un 2,1 kļūdas.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/wizards/news/ke...

     [+] [-]

, 2023-06-09 11:31, pirms 11 mēnešiem
Garas un skaistas runas. Vienkārši runas.

     [+] [-]

, 2023-06-09 11:39, pirms 11 mēnešiem
Pirmās runas no jaunās Wizards vadības - something around nothing. Vairāk būs jāskatās uz darbiem, nevis klausīties standartfrāzes.

     [+] [-]

, 2023-06-09 12:29, pirms 11 mēnešiem
Pateica ļoti daudz un tajā pašā laikā pilnīgi neko

     [+] [-]

, 2023-06-09 12:58, pirms 11 mēnešiem
Lai maina prom Kuzmu un atlaiž treneri. Bīls ar traumatisks ļoti. Diemžēl arī KP ir nestabils. Doma par pilnīgu pārbūvi arī nav slikta. Protams kā KP fans, gribās, lai viņa komandai iet labi, bet diemžēl KP nav Jankas tipa spēlētājs, kas var dominēt līgā. Ceru kļūdos, un šajā vasarā džeks būs cits spēlētājs

  +2 [+] [-]

, 2023-06-09 13:03, pirms 11 mēnešiem
Pirmajā brīdī izskatījās, kā Roberts Štelmahers klusiņām ticis Wizardos.

     [+] [-]

, 2023-06-09 14:02, pirms 11 mēnešiem
10-12 vieta austrumos ir maksimums, ko no šīs komandas var gaidīt pie pašreizējiem nosacījumiem. Komandai tikpat kā nav vērtīgu aktīvu uz kā pamata kaut ko būvēt. Vajadzēs ilgu laiku, lai tur kaut ko izveidotu. Sākumā noteikti jātiek vaļā no nemotivētā Bīla, pārmaksātā Kuzmas un pašreizējā trenera. Japiesaista īsts treneris. Draftā nedrīkst kļūdīties, kā tas bija iepriekšējā gadā, kad draftēja Deivisu. Brīvo ağentu tirgū jadarbojas ar prātu, nepārmaksājot spēlētājiem. Porziņği domāju vajag šovasar paturēt, ja viņš pats gribēs. Iepriekšējā sezona bija laba un viņam tagad tieši ir brieduma vecums. Tuvākajos gados diez vai kāda lielā zvaigzne gribēs tur spēlēt, tapēc domāju jāsāk veidot komanda no jauniem spēlētājiem. Būtu labi iemainīt Bīlu pret kādu šī gada 1. kārtas izvēli. Tas nebūs viegli ņemot vērā viņa algu, taču ja tas izdotos, tas būtu labs sākums pārbūvei.

     [+] [-]

, 2023-06-09 15:13, pirms 11 mēnešiem
9one rakstīja: 10-12 vieta austrumos ir maksimums, ko no šīs komandas var gaidīt pie pašreizējiem nosacījumiem. Komandai tikpat kā nav vērtīgu aktīvu uz kā pamata kaut ko būvēt. Vajadzēs ilgu laiku, lai tur kaut ko izveidotu. Sākumā noteikti jātiek vaļā no nemotivētā Bīla, pārmaksātā Kuzmas un pašreizējā trenera. Japiesaista īsts treneris. Draftā nedrīkst kļūdīties, kā tas bija iepriekšējā gadā, kad draftēja Deivisu. Brīvo ağentu tirgū jadarbojas ar prātu, nepārmaksājot spēlētājiem. Porziņği domāju vajag šovasar paturēt, ja viņš pats gribēs. Iepriekšējā sezona bija laba un viņam tagad tieši ir brieduma vecums. Tuvākajos gados diez vai kāda lielā zvaigzne gribēs tur spēlēt, tapēc domāju jāsāk veidot komanda no jauniem spēlētājiem. Būtu labi iemainīt Bīlu pret kādu šī gada 1. kārtas izvēli. Tas nebūs viegli ņemot vērā viņa algu, taču ja tas izdotos, tas būtu labs sākums pārbūvei.
10-12 noteikti nav maksimums.Protams tur ir jāpamaina pāris lietas,lai uzlabotu.
WSH jau problēmas sākās pārbaudes spēlēs Japanā zaudējot Kispertu uz pāris mēneši.Rui mentālās problēmas un beigās vēl potīte arī uz pāris mēneši. Bīls arī izlaida savas 30 spēles. Rotāciju viņiem kā tādu vispār visu sezonu nebija,jo starting čaļi vai rotācijas spēlētāji bija traumēti.
Katru reizi izlienot no bedres viņi ievēlās lielākā.Tā 8 vai 10 zaudējumu sērija principā pārvilka svītru pāri visam.

Atskaitot traumas lielākā problēma bija viņiem pašiem galvā. Liekas uzstādīja rekordu NBA ar nolietām 15-20 punktu spēlēm. Vai Deiviss bija kļūda vai nē mēs to redzēsim šogad. Čalis visu sezonu gandrīz spēlēja caur gurna traumu. Kāpēc es nezinu. Varēja redzēt pēc tā kā viņš kustējās. Beigās jau kaut kādas dzīvības pazīmes parādīja.

Denijam varētu būt karjeras nozīmīgākā sezona. Pēc Kuzmas un Bīla noņemšanas malā parādīja,ka var spēlēt pat ļoti labi. Ar KP to darīja ļoti ļoti labi.

Visa doma par pārbūvi beidzas pie Bīla no trade clause un vēlēšanos/nevēlēšanos pamest komandu.

     [+] [-]

, 2023-06-20 22:27, pirms 10 mēnešiem
cobham rakstīja: Lai maina prom Kuzmu un atlaiž treneri. Bīls ar traumatisks ļoti. Diemžēl arī KP ir nestabils. Doma par pilnīgu pārbūvi arī nav slikta. Protams kā KP fans, gribās, lai viņa komandai iet labi, bet diemžēl KP nav Jankas tipa spēlētājs, kas var dominēt līgā. Ceru kļūdos, un šajā vasarā džeks būs cits spēlētājs
TU tak esi ampammpiņš ,neviss Porziņģa fans,fans nekad stulbi neizteksies par savu fanojamo divdomīgi...