Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Gazols kritizē "Lakers" atdevi pēdējās spēlēs

Andrejs Siliņš

Gazols kritizē "Lakers" atdevi pēdējās spēlēs
Pau Gazols
Foto: AP/Scanpix

Pau Gazols izteicies, ka spāņu spēka uzbrucēja pārstāvētā Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) komanda Losandželosas "Lakers" pēdējā laikā spēlējot ar pārāk mazu neatlaidību un, lai veiksmīgi cīnītos izšķirošajās sezonas spēlēs, nepieciešams palielināt atdevi abos laukuma galos.

"Lakers" šobrīd atrodas trešajā vietā Rietumu konferencē, taču turpat uz papēžiem min otra pilsētas komanda "Clippers". "Lakers" piedzīvojuši divus zaudējumus pēc kārtas un pēdējās desmit spēlēs piedzīvoti četri zaudējumi. Ja iepriekš ar asiem izteikumiem "Lakers" komandā izcēlās vien Kobe Braients, nekautrējoties publiski kritizēt arī kluba administrācijas darbu, šobrīd Kobem pievienojies arī ierasti apdomīgais spāņu uzbrucējs Pau Gazols.

"Pēdējā laikā mēs nespēlējam ar to neatlaidību, kas ir nepieciešama šajā sezonas laikā, kad [regulārajā sezonā] palikušas vien deviņas spēles," kritisks par komandas sniegumu pēdējos mačos bija Gazols. "Mums ir diezgan grūts kalendārs atlikušajiem mačiem, tā kā mums jābūt pilnīgi skaidram tam, par ko spēlējam, ko nozīmē šis laiks sezonā. Pretējā gadījumā tas mūs ļoti ievainos."

No nākamajām deviņām spēlēm piecas "Lakers" jāaizvada viesos, kur komanda šajā sezonā nav spējusi pārliecināt (12 uzvaras 28 spēlēs). Sešās no šīm deviņām spēlēm jātiekas ar komandām, kas šobrīd atrodas labāko astoņu skaitā Rietumos, tai skaitā trīskārt jātiekas ar spēcīgo Sanantonio "Spurs".

Tuvākā spēle, jau šonakt, "Lakers" būs pret nosacīti vieglāko pretinieci - Rietumu sliktāko komandu Ņūorleānas "Hornets". Gazols uzskata, ka attieksmei komandā jāmainās pēc iespējas ātrāk: "Mums noteikti jāpārgrupējas un jāatgūst forma tuvākajā laikā, sākot ar spēli pret "Hornets". Zinām, cik tā ir bīstama komanda. Ja neuztversim šo komandu nopietni, tas mums beigsies nesmuki."

Izmantotie resursi:
ESPN

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-09 23:32, pirms 13 gadiem
Gasols laikam saka par Bainamu ,jo viņš smējās par Grifina manuprāt pretīgo danku un divas troikas uzlika! Bainam liekas ,ka baigais superzvaigzne un var darīt visu ko grib!
1)Kāpēc tas Hills un tas Eyenga netiek uz laukuma?
2)Kam vajag tādu Kobes attēlotāju ,kā Goudluck kurš nu nemāk spēlēt tikai liek savus metienus garām!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-10 00:51, pirms 13 gadiem
Nu nezinu vai Pau ir tas kursh var daudz virinat muti, jo pats jau arii nav no tiem lielajiem atdeves speeleetaajiem. Zheel ka shii sezona taada norakstaama sanaaks. Komanda ar Pau, Bynum, Kobe un Sessions taalu netiks Naakoshgad gan vajadzeetu paciiniities + vasaraa Beasley piesaistiit un veel kaadus normaalus chaljus no solinja kas var kapaat. Shogad titulu noveelu Bulls vai Thunder, ka tik Heat zaudee

     [+] [-]

, 2012-04-10 13:17, pirms 13 gadiem
Interesanti, kad tad Lakers nav laiduši luni reg sezonā. Es esmu LAL fans, bet nevar noliegt, ka braukšana ar kruīza kontroli reg sezonā ir LAL firmas zīme. Lakers - un arī ne vienmēr - atrod motivāciju cīņās ar augšgala komandām, bet ar švakā gala komandām rullē gurķi līdz 4. cet un tad taisa varoņdarbus un ar bieži vien pēdējo sekunžu metieniem. Bez drāmas nekādi nevar.

Ne jau velti NBA apskatnieki pāris gadus atpakaļ nosauca Lakers par "viskaitinošāko komandu līgā". Nekas jau diži nav mainījies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja