Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džordžs no ''Clippers'' vēlējies vismaz 150 miljonus, klubs bijis gatavs dot 60

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Džordžs no ''Clippers'' vēlējies vismaz 150 miljonus, klubs bijis gatavs dot 60
Pols Džordžs. Foto: AP/Scanpix

Nu jau bijušais Losandželosas ''Clippers'' basketbolists Pols Džordžs savā raidierakstā vairāk komentējis kluba pamešanu. Viņš uzskatījis, ka komandas piedāvājums uz divām sezonām par 60 miljoniem bijis necienīgs, bet pats viņš vēlējies to pašu, ko komanda deva Kavai Lenardam - trīs sezonu līgumu par 150 miljoniem dolāru.

Starpsezonā Losandželosas ''Clippers'' pameta Pols Džordžs, kurš vēlāk noslēdza piecu gadu līgumu par 212 miljoniem dolāru ar Filadelfijas ''76ers''. Savā raidierakstā Džordžs komentēja aiziešanu no ''Clippers'', sakot, ka kluba piedāvājums viņam šķitis necienīgs.

''Negribēju pamest Losandželosu. Tās ir manas mājas, kurās vēlējos noslēgt karjeru. Gribēju paveikt visu nepieciešamo, lai klubam atnestu čempiontitulu. Man šķita, ka viņu pirmais piedāvātais līgums bija necienīgs. Pirmais viņu piedāvājums bija 60 miljoni uz divām sezonām. Teicu viņiem - pagaidiet, es uz šo piedāvājumu neparakstīšos,'' teica Džordžs, turpinot, ka viņš bijis gatavs pelnīt tikpat, cik Kavai Lenards. Viņš šī gada janvārī ar komandu noslēdza trīs gadu pagarinājumu par 150 miljoniem.

''Dzirdēju, ko viņi piedāvā Kavai, sakot, lai viņi dod man to pašu. Mēs šeit atnācām kopā un vēlamies arī visu noslēgt kopā. Man nebija problēmu pelnīt tikpat daudz, cik Kavai. Ja viņš pelnīja mazāk nekā varēja, tad arī es darītu līdzīgi, jo nevēlējos pelnīt vairāk par viņu. Viņi nevēlējās man piedāvāt to pašu,'' turpināja Džordžs, kurš pirms pārcelšanās uz Filadelfiju aprunājies ar nu jau bijušo komandas biedru.

''Kavai ir viens no maniem labākajiem draugiem līgā. Biju viņam parādā šo sarunu. Aprunājāmies un viņš pilnībā saprata manu lēmumu,'' teica Džordžs, kurš spēlētāju veselību minēja kā galveno faktoru ''Clippers'' neizcīnītajā titulā ar viņu un Lenardu ierindā. ''Nespējām palikt veseli. Tajā pašā laikā uzskatu, ka biju pelnījis to līgumu 150 miljonu vērtībā. Viņi to negribēja darīt un neuzskatīju par pareizu atgriezties Losandželosā.''

''Clippers'' sastāvā Pols Džordžs nospēlēja piecas sezonas. Karjeras laikā viņš pārstāvējis arī Indiānas ''Pacers'' un Oklahomsitijas ''Thunder''. 2023./2024. gada sezonas 74 regulārā turnīra spēlēs viņš vidēji guva 22.6 punktus, izcīnīja 5.2 atlēkušās bumbas un atdeva 3.5 rezultatīvās piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2024-07-08 22:51, pirms 3 mēnešiem
baigā jēga ar kristāla kawhi spēlēt kopā.

  +2 [+] [-]

, 2024-07-09 00:05, pirms 3 mēnešiem
30 miljoni gadā... neies taču par tādiem grašiem rauties...

     [+] [-]

, 2024-07-09 00:44, pirms 3 mēnešiem
petravicus rakstīja: 30 miljoni gadā... neies taču par tādiem grašiem rauties...
Sarkasms vietā, bet bagātie arī raud, Kalifornijā gandrīz puse aiziet nodokļos, tā ka beigās vispār kārtīgām vakariņām vairs tikai paliek, kad vēl aģenti u.c. novelk savu daļu.

  -1 [+] [-]

, 2024-07-09 01:22, pirms 3 mēnešiem
Tieši veselības dēļ tie 50 milj. sezonā liekas par daudz, bet PG savā ziņā ir taisnība, ka bija pelnījis vismaz tikpat cik Kawai. Tas vispār šķiet spēle tikai epizodiski

  +1 [+] [-]

, 2024-07-09 04:32, pirms 3 mēnešiem
petravicus rakstīja: 30 miljoni gadā... neies taču par tādiem grašiem rauties...
Galīgās kapeikas!
Par tādu naudu tikai Porziņģis gatavs spēlēt!

     [+] [-]

, 2024-07-09 07:00, pirms 3 mēnešiem
blah rakstīja: Sarkasms vietā, bet bagātie arī raud, Kalifornijā gandrīz puse aiziet nodokļos, tā ka beigās vispār kārtīgām vakariņām vairs tikai paliek, kad vēl aģenti u.c. novelk savu daļu.
Piemērs mūsu pašu KP, viņš gribēja titulu un piekrita mazākam līgumam nekā būtu pelnījis kkur citur lai komanda var savākt cilvēkus kas to titulu atnes. Un kas beigās sanāca? Tituls kabatā!

A te princis grib naudu, grib titulu, bet nesaprot ka lai izcīnītu titulu ir jasavāc konkurētspējīga komanda pa to budžetu kas jums ir, ja tu apēd pusi maizes šķēli tad kas paliek pārējiem? Drupatas.

     [+] [-]

, 2024-07-09 09:19, pirms 3 mēnešiem
Par to ka bija pelnījis tik pat cik Leonards nav melots, bet problēma tā ka neviens ne otrs ar savām veselības likstām nav 50 mil spēlētāji. Kliperi tāpat ir norakstījuši savu nākotni, viņie nav nekā atskaitot Lenardu. Ne drafti ne labi jaunie. Džordžs malacis, ka paņēma koferi.

  +2 [+] [-]

, 2024-07-09 09:52, pirms 3 mēnešiem
KP tādas pašas veselības lietas ir un viņš pelna 30 milj. Tā kā jā - 30 milj. būtu adekvāta alga, turklāt vēl tādā vecumā. KP ir diezgan jaunāks. Džordža kungs n-tos gadus ir pierādījis, ka nav ne 1., ne 2. opcija labā komandā. Tātad nav max. spēlētājs. Pilnīgi neko nav sasniedzis. Komanda nīkuļoja ar viņu. Ļoti labs lēmums no LAC puses beigt bezjēdzīgi izsviest naudu, bet tagad komandai ir elastība. Piemēram līdz ar brīvo algu sarakstu komanda varēja parakstīt Jones un Batumu. Komanda aizsardzībā ir palikusi daudz labāka. Un beidzot uzbrukumā varēs izpausties citi spēlētāji (Manns,Hylands), pieņemu, ka bumba kustēsies daudz labāk.

  -1 [+] [-]

, 2024-07-09 09:53, pirms 3 mēnešiem
Es uzspēlētu arī par tādām kapeikām.

  -1 [+] [-]

, 2024-07-09 11:12, pirms 3 mēnešiem
Charly Skymaker rakstīja: KP tādas pašas veselības lietas ir un viņš pelna 30 milj. Tā kā jā - 30 milj. būtu adekvāta alga, turklāt vēl tādā vecumā. KP ir diezgan jaunāks. Džordža kungs n-tos gadus ir pierādījis, ka nav ne 1., ne 2. opcija labā komandā. Tātad nav max. spēlētājs. Pilnīgi neko nav sasniedzis. Komanda nīkuļoja ar viņu. Ļoti labs lēmums no LAC puses beigt bezjēdzīgi izsviest naudu, bet tagad komandai ir elastība. Piemēram līdz ar brīvo algu sarakstu komanda varēja parakstīt Jones un Batumu. Komanda aizsardzībā ir palikusi daudz labāka. Un beidzot uzbrukumā varēs izpausties citi spēlētāji (Manns,Hylands), pieņemu, ka bumba kustēsies daudz labāk.
Džordžs ir tajā spēlētāju pulciņā, kuriem algas čeks svarīgāks par titulu, bet... paši diezgan nepamatoti runā par kaut kādām gredzenu ambīcijām. Tā dzīvē nenotiek - visiem "makši" un vēl tituls. Grozi kā gribi, taču kādam vienmēr būs jāpiekāpjas. Vienīgā PG13 iespēja tikt pie titula - pēc 5 gadiem, pa minimālo, pievienoties contenderiem kā 10-15min rotācijas veterānam. Ātrāk nespīd, jo diezin vai Sixers/Morijs būs gatavi viņa milzu ciparu izpirkt un palaist. Vēl jau pastāv teorētiskas iespējas ar Sixers gredzenus izcelt, kas gan nešķiet ticams variants.
Kā jau iepriekš esmu minējis - PG13 nav uzskatāms par sevišķi lielu uzlabojumu attiecībā pret Herisu, kurš aizgāja uz Pistons.

  +1 [+] [-]

, 2024-07-09 12:28, pirms 3 mēnešiem
Nuja un tagad filija redzes cik loti vini ieberzas iedodot max ligumu PG. vins nav nemaz tik labs cik visiem liekas

     [+] [-]

, 2024-07-09 12:44, pirms 3 mēnešiem
Starpība ir tāda, ka KP ir unikāls spēlētājs, ka Kavai vismaz vienreiz vienpersonīgi aizveda komandu līdz titulam, PG ir tikai ierindas bumbotājs. Labāk kristāla vienradzis, nevis spēlētājs, kurš spēj viduvēji kapāt visu sezonu.