Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Durents: "Nekad neesmu juties tik komfortabli kā "Warriors" komandā "

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Durents: "Nekad neesmu juties tik komfortabli kā "Warriors" komandā "
Kevins Durants
Foto: AP/Scanpix

Basketbolista Kevina Durenta pāreja no Oklahomsitijas "Thunder" uz Goldensteitas "Warriors" noteikti ir skaļākais darījums NBA starpsezonā. Preses konferencē, kurā piedalījās arī "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kers, Durents atzina, ka jau ir iejuties savā jaunajā darbavietā.

"Šis laiks ir bijis ļoti drudžains. Kad esi šādā situācijā (brīvā aģenta statusā), tad tavā virzienā tiek vērsts daudz uzmanības. Satiekot savus komandas biedrus, jutos tik labi kā vēl nekad. Viss notika dabiski. Tas bija sirsnīgi un patiesi. Šādas sajūtas es nevarēju ignorēt. Esmu laimīgs, ka man ir dota šāda iespēja," atzīst Durents.

Durents tika stādīts priekšā vietējai publikai pēc tam, kad bija noslēdzis 2 gadu līgumu 54,3 miljonu vērtībā ar tā saukto spēlētāja izvēli pēc pirmā gada. Arī Kers neslēpa gandarījumu par tik spilgtu papildinājumu komandai : "Esmu pārliecināts, ka Kevins iekļausies jebkādā spēles stilā. Viņš nav tikai metējs. Viņš nav tikai aizsargs. Viņš ir basketbolists. Visu šo spēlētāju kombināciju noteikti būs interesanti vērot laukumā." Tāpat Kers arī nekautrējās pajokot : "Vēl neesmu līdz galam izlēmis, bet, iespējams, Durents varētu doties sākumsastāvā."

Aizvadītajā sezonā Goldensteitas komanda pārspēja ilggadējo Čikāgas "Bulls" rekordu, regulārajā čempionātā izcīnot 73 uzvaras, savukārt izslēgšanas spēļu finālsērijas septītajā spēlē tika atzīts Klīvlendas "Cavaliers" pārākums.

"Mēs katru dienu cenšamies progresēt tajā, ko darām," teica "Warriors" ģenerālmenedžeris Bobs Maierss. ''Mēs mīlam cilvēkus, kuriem patīk spēlēt basketbolu, mēs ļoti cienām cilvēkus ar raksturu. Kevins Durents ir visu šo īpašību iemiesojums. Mēs visi varam sapņot, taču bieži vien sapņi diemžēl nepiepildās."

2 stundās caur Goldensteitas "Warriors" mājaslapu tika pārdots vairāk kā 1000 Durenta spēļu kreklu. Kaut arī līgumā ir paredzēta spēlētāja opcija jeb iespēja mainīt komandu pēc pirmā gada, Durents ir pārliecināts par savu palikšanu jaunajā komandā uz ilgāku laiku. "Jā, es plānoju šeit palikt. Negribu vēlreiz iet cauri visam tam, ar ko man nācās saskarties šajā klubu maiņas periodā. Man priekšā ir jauna ēra basketbolā pašam, un tas noteikti būs jautri."

Pašreizējie komandas līderi Stefens Karijs, Klejs Tompsons, Andrē Igudala un Dreimonds Grīns arī bija ieradušies uz preses konferenci, lai satiktos ar Durentu. "Šie četri čaļi ieradās uz manu tikšanos, runāja par komandas kultūru, kā viņi to radījuši. Tas bija atslēgas moments. Esmu redzējis daudzus ar augstiem ego.. Karijs ir kļuvis par NBA seju daudzu cilvēku acīs, un viņš vēlējās zināt, vai varēs mani pieņemt kā spēlētāju, kā personību, un es nešaubījos, ka tieši tā arī notiks. Viņš aizlidoja prom no ģimenes, lai ierastos un būtu daļa no šīs sapulces. Tas man pierādīja, ka viņam rūp tas, kas notiek komandā, ka viņš grib, lai esmu daļa no tās."

27 gadus vecais Durents, kurš savulaik NBA draftā izvēlēts ar 2.numuru, visu savu līdzšinējo karjeru aivadījis Oklahomas "Thunder" komandā. 2014. gadā viņš tika atzīts par līgas MVP, 5 reizes iekļauts līgas simboliskajā pieciniekā, kā arī 7 reizes piedalījies Visu Zvaigžņu spēlē. Pagājušajā sezonā viņa kontā 28,2 punkti, 8,2 atlēkušās bumbas, un 5,0 rezultatīvas piespēles vidēji spēlē. 9 sezonās NBA Kevins Durents vidēji spēlē guvis 27,4 punktus, izdalījis 3,7 rezultatīvas piespēles, un savācis 7,0 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi :
Kevin Durant 'comfortable' to be with Golden...

  -1 [+] [-]

, 2016-07-08 16:09, pirms 8 gadiem
Ar nepacietību gaidu jauno NBA sezonu. Tagad vēl vairāk naktis būs negulētas jo tik daudz kas interesants ir noticis ar treidiem kā arī Bertāns pievienojas Porzingim NBA!

  -1 [+] [-]

, 2016-07-08 16:14, pirms 8 gadiem
Ja GSW neaizkļūs līdz finālam, tas būs nereāls pazors. Kaut kur dzirdēju, ka Cousins varētu uz Cavs aiziet, tas būtu interesanti.

  +9 [+] [-]

, 2016-07-08 16:15, pirms 8 gadiem
Viņš vēl nevienu spēli nav nospēlējis, nevienā treniņā piedalījies Wariors krekliņā un jau komentē, ka šī ir viskomfortablākā komanda viņa mūžā....
Laikam ir ekstrasenss.

  -2 [+] [-]

, 2016-07-08 16:33, pirms 8 gadiem
"Jā, es plānoju šeit palik"
Un tapēc viņš noslēdza 1+1 Nevis 5 gadu līgumu

  -3 [+] [-]

, 2016-07-08 16:34, pirms 8 gadiem
uz šo momentu GSW ir 1 pamatsastāvs un IGIJS. 6 spēletāju sastāva noskries 82+playoff un lai vel paceltu , nu mēģinat
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-07-08 16:45, pirms 8 gadiem
Veel jau neviena spēle nav nospēlēta. Paskatisies kā varees sadalīt līdera lomu ar kariju un Tomsonu... diez vai sanāks

     [+] [-]

, 2016-07-08 16:49, pirms 8 gadiem
Kautkā liekas ka tur nekas labs nebūs, bet varbut ari kludos, lai vai ka Cavs tapat ir labakie

     [+] [-]

, 2016-07-08 16:50, pirms 8 gadiem
Liekas ka gsw aptaisiisies un atkal kapitules karalim Lebronam ka zinam LJ pret Durantu ir iespaidiiga bilance

     [+] [-]

, 2016-07-08 16:53, pirms 8 gadiem
Raitcha rakstīja: "Jā, es plānoju šeit palik"
Un tapēc viņš noslēdza 1+1 Nevis 5 gadu līgumu
tad varēs lielo $ nosmelt, pašlaik fiziski komandas nedrīkst piedāvāt tik, cik drīkstēs pēc 2 gadiem

     [+] [-]

, 2016-07-08 17:13, pirms 8 gadiem
Elpacho rakstīja: uz šo momentu GSW ir 1 pamatsastāvs un IGIJS. 6 spēletāju sastāva noskries 82+playoff un lai vel paceltu , nu mēģinat
Neuztraucies, gan viņi ar tādu sastāvu dabūs rezervistus, tā pat kā knicks!

     [+] [-]

, 2016-07-08 17:14, pirms 8 gadiem
cobham rakstīja: Ja GSW neaizkļūs līdz finālam, tas būs nereāls pazors. Kaut kur dzirdēju, ka Cousins varētu uz Cavs aiziet, tas būtu interesanti.
Kur tu to izrāvi?

     [+] [-]

, 2016-07-08 17:25, pirms 8 gadiem
cobham rakstīja: Ja GSW neaizkļūs līdz finālam, tas būs nereāls pazors. Kaut kur dzirdēju, ka Cousins varētu uz Cavs aiziet, tas būtu interesanti.
Tas nav ne loģiski, ne reāli, pirms lasi kkādu dzelteno portalu idejas, ieteiktu pašam padomāt par to cik tās ir realistiskas

     [+] [-]

, 2016-07-08 17:26, pirms 8 gadiem
archdevil rakstīja: Viņš vēl nevienu spēli nav nospēlējis, nevienā treniņā piedalījies Wariors krekliņā un jau komentē, ka šī ir viskomfortablākā komanda viņa mūžā....
Laikam ir ekstrasenss.
GS ir comanda, kas spēlē un viens otram apkārt uzvedās unikāli. to var viegli pamanīt laukumā. Durants tieši par to arī runā. Ja klausījies preses conference angliski, viņš teica ka bija iespaidots ar to ka komandas līderi burtiski esot iekākuši sapulcē sadevušies rokās un draudzīgi, tā ir tā unikalitāte un viņš droši vien arī grib kaut ko tādu piedzīvot. Viņu death lineupā viņš iederēsies perfekti gan laukumā gan ārpus tā.

  +1 [+] [-]

, 2016-07-08 17:29, pirms 8 gadiem
enzo360 rakstīja: Tas nav ne loģiski, ne reāli, pirms lasi kkādu dzelteno portalu idejas, ieteiktu pašam padomāt par to cik tās ir realistiskas
tas ir loģiski abām komandām, kings vajadzētu uzlabot aizsardzību (shumperts) +vēl K. Love var būt zvērs komandā, kur viņam ļauj "sisties" zem groza, un cavs dabūtu labu centru un macklemoru. love tāpat spēlē diezgan zem sava potenciāla cavs sastāvā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-07-08 18:37, pirms 8 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Tak standarta NBA frāzes. Nez ko ta viņam vajadzēja teikt....
Standarts būtu ''es šeit jūtos ļoti labi, mani pieņēma, kā savējo'' utt. Bet te viņš būtībā pasaka, ka dažas stundas jaunajā komandā un viņš jūtas jau labāk, nekā vairākus gadus OKC. Tas ir netiešs uzbrauciens OKC. KD man sāk riebt arvien vairāk un vairāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-07-08 18:57, pirms 8 gadiem
Laikam vēl ''mīkstāku'' variantu kur aiziet spelēt viņš nevarēja izdomāt. Bla bla bla, puika ieleca paša jaudīgakajā komadā ar cerībām par finālu bez liekas piepūles rietumos. Cerams, ka viņš tur netiks! Ņuņņa. Bet nu labi, ka uz NK neaizgāja, tāda aklu puļītāju NK nevajag. Tagad vismaz Noa zem groziem palīdzēs!!!! Wariors saks, vēl Howardu, Weidu varēja pierunāt. Puikas zaudēja Kingam un cisis kājstarpē!!!

  +1 [+] [-]

, 2016-07-09 02:08, pirms 8 gadiem
Kautkā liekas, ka ar Durantu Warriors būs nevis uzlabojuši, bet gan pasliktinājuši izredzes uz titulu. GSW tomēr bija izcila KOMANDA, tagad skatamies - Barbosa, Speitss, Bārnss, Ezeli, Boguts - visi prom. un vietā bez Duranta nekas cits īsti nav paņemts (nu Zaza vēl, kurš izskatās, ka būs starting 5). Sastāvs tāds pašķidrs palicis. Starta piecinieks uz papīra ir lielisks:
Karijs-Tompsons-Durants-Grins-Zaza, bet beņķis.... Livingstons un Igudala pa lielam vienīgie.

     [+] [-]

, 2016-07-09 02:09, pirms 8 gadiem
brunco rakstīja: Laikam vēl ''mīkstāku'' variantu kur aiziet spelēt viņš nevarēja izdomāt. Bla bla bla, puika ieleca paša jaudīgakajā komadā ar cerībām par finālu bez liekas piepūles rietumos. Cerams, ka viņš tur netiks! Ņuņņa. Bet nu labi, ka uz NK neaizgāja, tāda aklu puļītāju NK nevajag. Tagad vismaz Noa zem groziem palīdzēs!!!! Wariors saks, vēl Howardu, Weidu varēja pierunāt. Puikas zaudēja Kingam un cisis kājstarpē!!!
nemaz jau neizklausies butthurt... Protams, tādu 'puļītāju' , kurš ir top5 spēletājs pasaulē NYK nevajadzēja - tur taču ir Rouzs un Melo , kuri taisīs rezultātu.

sarkasms, btw.

     [+] [-]

, 2016-07-09 02:12, pirms 8 gadiem
Man, kā Karija spēles piekritējam ieksēji ir cerība, ka viņš nevēlās spēlēt kopā ar Durantu vai citām tāda līmeņa zvaigznēm, bet gan uzvarēt viņus, tāpēc ceru, ka viens no viņiem pēc nakamās sezonas GSW pametīs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-07-09 12:24, pirms 8 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu salary cap spēlē savu lomu. Jebkurš var uztaisīt zvaigžņu sastāvu bez benķa. Un Livingstons + Igijs... pie tāda sastāva ir pat brīnums, ka vispār ir tāds benķis. Kas bija MIA big3 laikā? Tur bija vēl traģiskāk. Bet te jau ir big4. Reāli jau izbrauca uz to, ka Karijam vēl nav lielais līgums.
tieši tāpēc man liekas, ka GSW ar šito būs nedaudz sačakarējuši savas izredzes, vismaz 16/17 sezonā. jo redzējām tak plejos, bija pat spēles, kurās tieši beņķis bija vilcēji, un tagad no tā beņķa gandrīz nekas nav palicis pāris. starta piecinieks ir tāds, ka visi varētu būt rietumos all-star spēles sākumsastāvs (zinot kā par Zazu blieza gruzīni ), bet ar pieciem spēlētājiem varētu būt par īsu