Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Batlers par trūkstošo pašatdevi: "Varbūt mums šķita, ka jau esam ko paveikuši"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Batlers par trūkstošo pašatdevi: "Varbūt mums šķita, ka jau esam ko paveikuši"
Džimijs Batlers uzbrukumā Denveras "Nuggets" grozam. Foto: Kyle Terada/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas cīņu finālistes Maiami "Heat" līderis Džimijs Batlers un galvenais treneris Ēriks Spoelstra komentēja komandas zaudējumu (94:109) trešajā finālspēlē pret Denveras "Nuggets".

Vaicāts par komandas trūkstošo pašatdevi, 28 punktus iemetušais Batlers atbildēja: "Varbūt mums maldīgi šķita, ka esam ko paveikuši, mājās pārvedot vienu uzvaru. Tas nevar notikt un tas nenotiks. Izmaiņām jāsākas ar sevi pašu - man ir jāuzlabo sniegumu aizsardzībā, aktīvāk jācīnās par bumbu. Ja spēšu uzlabot pats savu sniegumu, tad arī komandas biedri sekos šim piemēram."

"Mūsu komandas identitāte ir nepiekāpīga cīņa par bumbu, fizisks basketbols. Ja šajā ziņā kaut kā trūkst, tad tas var būtiski ietekmēt spēles ritējumu, tomēr mēs esam iepriekš pierādījuši, ka varam uzvarēt arī spēlēs, kurās trūkst kaut kā no pārliecības un veiksmes. Tomēr šovakar jutu, ka neveiksmes uzbrukumā spēlētājiem patraucēja laukuma pretējā galā - aizsardzībā," teica Spoelstra.

"Nuggets" sērijā izvirzījās vadībā ar 2-1, tās līderiem Nikolam Jokičam un Džamalam Marejam uzstādot NBA rekordu: pirmoreiz finālspēles laikā komandas biedri guvuši vismaz pa 30 punktiem un iekrājuši triple-double.

Izmantotie avoti:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...