Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ņujorkas "Knicks" pēc piecu gadu pauzes atkal būs kapteinis – Džeilens Bransons

Agris Suveizda

Ņujorkas "Knicks" pēc piecu gadu pauzes atkal būs kapteinis – Džeilens Bransons
Džeilens Bransosns. Foto: New York Knicks

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Ņujorkas "Knicks" pavēstījusi, ka par 36. kapteini vienības vēsturē iecelts 27 gadus vecais amerikāņu saspēles vadītājs Džeilens Bransons.

Bijušais Dalasas "Mavericks" aizsargs Ņujorkā ir aizvadījis divas sezonas, un iepriekšējā sezona bija sekmīgākā viņa karjerā. Bransons 77 spēlēs un vidēji 35,4 minūtēs izcēlās ar 28,7 punktiem, 6,7 rezultatīvām piespēlēm, 3,6 atlēkušajām bumbām un 2,7 kļūdām.

Bransonam šī būs pēdējā sezona četru gadu līgumā par 104 miljoniem ASV dolāru, bet 2025. gadā viņam stāsies spēkā jaunais četru gadu līgums par 156,5 miljoniem dolāru. Ņujorkas "Knicks" regulārajā sezonā ar bilanci 50-32 ieņēma otro vietu Austrumu konferencē, pirmajā kārtā ar 4-2 pārspēja Filadelfijas "76ers", bet otrajā kārtā ar 3-4 atzina Indianas "Pacers" pārākumu.

Ņujorkas "Knicks" nav bijis kapteiņa kopš 2019. gada, kad komanda šķīrās no Lensa Tomasa.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/knicks/news/jal...