Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bogutam trauma, "Cavaliers" sastāvā pavadot tikai 58 sekundes

Emils Ozerinskis

Bogutam trauma, "Cavaliers" sastāvā pavadot tikai 58 sekundes
Endrjū Boguts
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Klīvlendas "Cavaliers" sastāvā debijas spēli aizvadīja Austrālijas izlases centrs Endrjū Boguts, tomēr, nepaspējot nospēlēt pat minūti, basketbolists iedzīvojās apakšstilba lūzumā.

2015. gada NBA čempionu Endrjū Bogutu traumas karjeras laikā nav saudzējušas. Debija Austrumu konferences līdervienībā austrālietim sanāca pavisam neveiksmīga. Laukumā 32 gadus vecais basketbolists paspēja pavadīt tika 58 sekundes pirms aizsardzības epizodē sadūrās ar Okaro Vaitu. Uzbrūkošā spēlētāja ceļgals trāpīja Boguta apakšstilbam, liekot 213 cm garajam centram piedzīvot kājas lūzumu.

Boguts aizvadītajā vasarā tika aizmanīts no Goldensteitas "Warriors", lai atbrīvotu vietu Kevinam Durantam. Austrālijas centram jauna mājvieta atradās Dallasas "Mavericks" rindās, tomēr neveiksmīgu sezonu aizvadošā Dallasa pirms spēlētāju maiņu darījumu termiņa beigām aizmainīja uz Filadelfijas "76ers", lai iegūtu Nerlenu Noelu. "76ers" pieredzējušais centrs nebija nepieciešams un komanda vienojās par spēlētāja izpirkšanu. Boguts kā brīvais aģents pievienojās Klīvlendas "Cavaliers", lai palīdzētu pašreizējiem čempioniem cīnīties par titula nosargāšanu. Tomēr visticamāk ar šo traumu Boguta sezona ir beigusies.

Arī spēlē Klīvlendas "Cavaliers" komandai neveicās, otro reizi dažu dienu laikā piedzīvojot zaudējumu pret Maiami "Heat". NBA čempioni piekāpās Lebrona Džeimsa bijušajai komandai ar 98:106,

Šosezon Dallasas "Mavericks" sastāvā Endrjū Boguts aizvadīja 26 spēles, kurās vidēji guva 3 punktus, izcīnīja 8,3 atlēkušās bumbas un bloķēja vienu pretinieku metienu. Pilnu sezonu austrālietis spējis aizvadīt tikai savā pirmgadnieka sezonā Milvoki "Bucks" sastāvā, kura centru draftēja ar 1. numuru 2005. gada jauno spēlētāju izvēles ceremonijā. Karjeras turpinājumā traumas regulāri pavadījušas Bogutu, allaž liekot basketbolistam izlaist daļu sezonas.

Pagājušās sezonas finālsērijas piektās spēles laikā Goldensteitas "Warriors" sastāvā Boguts iedzīvojās traumā, kas lika austrālietim sērijas turpinājumā noskatīties no tribīnēm kā Goldensteita izsēj 3-1 pārsvaru un zaudē čempiontitulu Klīvlendas "Cavaliers" basketbolistiem.

Izmantotie resursi.
NBA.com

  +2 [+] [-]

, 2017-03-07 08:32, pirms 8 gadiem
Kalderonam ātra un viegla nauda, Bogutam ātra un sāpīga.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-07 08:35, pirms 8 gadiem
Afiget vienkārši, kā var šādi neveikties! Sezona džekam beigusies

     [+] [-]

, 2017-03-07 09:14, pirms 8 gadiem
kaaja rakstīja: Afiget vienkārši, kā var šādi neveikties! Sezona džekam beigusies
Zinot, kā tam puisim iet, nebrīnītos ka būtu galā arī karjera. Kaut kāda naudiņa jau ir sapelnīta, bet nu visu laiku trauma pēc traumas.

     [+] [-]

, 2017-03-07 09:20, pirms 8 gadiem
Diez gan muļķīgi no Cavs puses piesaistīt šādu spēlētāju. Te daudzi SC eksperti jau diskutēja, ka čalis ir nenormāli traumatisks.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-07 09:36, pirms 8 gadiem
Te es pat nezinu smieties vai raudāt.. 58 sekundes jaunajā komandā, un sezona beigusies. Kā? KĀ viņam var tā neveikties? Kā jau te augstāk minēja, tad es arī uzskatu, ka jākar tās botas uz nagliņas, nav ko mocīties.
Cavs visticamāk izpirks šī līgumu, un dosies jaunos meklējumos. Kā pirmais variants tiek apskatīts Larry Sanders, jo šis apņēmies atsākt karjeru, bet šis ir ļoti riskants variants. Aizsardzībā ir zvērs, jo var arī mazajiem izskriet līdzi, bet viņa pagātne gan velkās līdzi..

     [+] [-]

, 2017-03-07 10:13, pirms 8 gadiem
yeah rakstīja: Te es pat nezinu smieties vai raudāt.. 58 sekundes jaunajā komandā, un sezona beigusies. Kā? KĀ viņam var tā neveikties? Kā jau te augstāk minēja, tad es arī uzskatu, ka jākar tās botas uz nagliņas, nav ko mocīties.
Cavs visticamāk izpirks šī līgumu, un dosies jaunos meklējumos. Kā pirmais variants tiek apskatīts Larry Sanders, jo šis apņēmies atsākt karjeru, bet šis ir ļoti riskants variants. Aizsardzībā ir zvērs, jo var arī mazajiem izskriet līdzi, bet viņa pagātne gan velkās līdzi..
Par traumu nepriecājos un nenovēlu nevienam, bet nu Dievs nav mazais bērns kā saka.. Negribēja spēlēt lūzeros sixeros, nu tagad laikam ir labāk - nespēlēs vispār.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-07 10:23, pirms 8 gadiem
Heat turpina plosīties, ceru, ka viņi tiks PO un ceru uz brīnumu, kad Bosh atgriezīsies vēl pēdējo reizi!