Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeimss pēc pārbaudes spēles Lasvegasā: ''Gribu, lai šeit ir NBA komanda''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Džeimss pēc pārbaudes spēles Lasvegasā: ''Gribu, lai šeit ir NBA komanda''
Lebronds Džeimss. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Losandželosas ''Lakers'' aizvadītajā naktī Lasvegasā tikās ar Fīniksas ''Suns''. Lai gan ''Lakers'' pārbaudes spēlē kapitulēja ar rezultātu 115:119, komandas līderis Lebrons Džeimss pēcspēles preses konferencē komisāram Adamam Silveram lika noprast, ka viņš Lasvegasā vēlās NBA komandu.

''Es būtu ļoti priecīgs, ja Lasvegasā būtu komanda. Tas būtu fantastiski. Es zinu, ka Adams tagad ir Abu Dabi, bet viņš, visticamāk, visas spēlētāju intervijas tāpat redz un dzird. Gribu, lai šeit ir NBA komanda, Adam,'' sacīja Džeimss.

Mačs norisinājās ''T-Mobile'' arēnā, kur mājas spēles aizvada arī Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Lasvegasas ''Golden Knights''. Līdzjutēji nekautrējās atbalstīt abas basketbola komandas un Džeimsam šāda atmosfēra ļoti patika.

Šī nav pirmā reize, kad Lebrons pauž vēlmi Lasvegasā dibināt komandu. Šī gada jūnijā viņš piedalījās ''YouTube'' raidījumā ''The Shop: Uninterrupted'', kur atklāja, ka viņa darbu sarakstā ir komandas dibināšana šajā pilsētā. Viņš gan neminēja konkrētu līgu, kurā tas varētu notikt.

Silveram gan pirms aizvadītas sezonas fināla tika uzdots jautājums par līgas paplašināšanos un viņš noraidīja šādu varbūtību. Silvers gan atklāja, ka uzskata Sietlu un Lasvegasu par lieliskām vietām, kur dibināt NBA komandu, tāpēc nākotnē tieši šīs varētu būt vadošās opcijas.

''Dotajā brīdī mēs par to nerunājam. Kā jau iepriekš esmu teicis, kādā brīdī līga paplašināsies un būs jauna komanda, taču ne tagad,'' toreiz minēja Silvers.

''Uzskatu, ka šī ir lieliska pilsēta. Fantastiska enerģija un cilvēki šeit mīl visus sporta veidus, neatkarīgi no to līmeņa. Negribu runāt komisāra vietā, taču domāju, ka kādreiz mēs redzēsim NBA komandu, kura Lasvegasu varēs saukt par mājām,'' sacīja ''Lakers'' galvenais treneris Darvins Hams.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...