Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeimss pilnā ekipējumā aizvada treniņus ar bijušo vidusskolas futbola komandu

Ivars Grīnbergs
Ivars Grīnbergs

Džeimss pilnā ekipējumā aizvada treniņus ar bijušo vidusskolas futbola komandu
Olimpiskā čempiona Lebrona Džeimsa fiziskās un talanta spējas ir gandrīz neierobežotas
Foto: AFP/Scanpix

Kamēr lokauta sarunas apturētas uz nenoteiktu laiku Lebrons fizisko sagatavotību uztur kopā ar savu bijušāo vidusskolas futbola komandu. Lebrons treniņus aizvada pilnā ekipējumā un uz pilnu slodzi.

Kā zināms daudzu profesionālo sportistu talanta un prasmju līmenis ir tik augsts, ka tas ļauj sportistam augstākajā līmenī nodarboties ar vairākiem sporta veidiem. Vēsturē ir ļoti daudz piemēru: Bo Džeksons, Deion Sanders, Braiens Džordans tie ir tikai daži no profesionālajiem amerikāņu futbola spēlētājiem, kas pēc laika kļuvuši par nopietna līmeņa beisbola spēlētājiem. Izcils piemērs ir Maikls Džordans, kurš augstā līmenī sevi pierādīja arī beisbola laukumā.

Lebrons jau aizvadījis pirmo treniņu ar trešās divīzijas komandu ''St. Vincent St. Mary.'' Komandas vadība un spēlētāji bijuši visai pārsteigti, redzot ar kādu atdevi Lebrons strādā laukumā. Džeimss treniņu laikā valkāja formu ar 13. numuru. Šis numurs gan pieder Kleitonam Akeram, kurš traumas dēļ pašlaik netrenējas kopā ar komandu. Laukumā divkārtējais NBA vērtīgākais spēlētājs ieņēma tādu pašu lomu, kā jebkurš cits komandas spēlētājs, bet, kad situācijas nonāca līdz kontakta cīņai Lebrons tajās iesaistījās visai minimāli.

''MSVM'' galvenais treneris Dens Bormans uzsver: ''Par Džeimsa talantu un spējām visi jau zinājām, viņš vidusskolas laikā bija viens no labākajiem ķērējiem līgā. Džeimsa fiziskie parametri ir izcili, svars 113 kilogrami, 203 centimetru augums, iespaidīgās ātruma un spēka īpašības viņu padara par lielisku atlētu.'' Ja lokauts ieilgs Lebrons neizslēdz iespēju spēlēt futbolu profesionālā līmenī.

Iepriekšējo sezonu Lebrons Džeimss aizvadija Maiami ''Heat'' komandā ar kuru aizkļuva līdz NBA finālam, bet cīņā par gredzenu pārāks izrādījās pretinieks Dalasas ''Mavericks.'' Džeimss 2010./2011. gada sezonā vidēji guva 26,7 punktus, izcīnīja 7,5 atlēkošās bumbas un atdeva 7 rezultatīvas piespēles.

Džeimss, spēlējot amerikāņu futbolu vidusskolā:

Izmantotie resursi:
Yardbarker: Sports Rumors, Gossip, Blogs, News,...

  +4 [+] [-]

, 2011-10-06 09:49, pirms 13 gadiem
b*a, ka es negribētu, lai tāds bifelis man pilnā hodā uztešas virsū

  +6 [+] [-]

, 2011-10-06 10:02, pirms 13 gadiem
ramis rakstīja: b*a, ka es negribētu, lai tāds bifelis man pilnā hodā uztešas virsū
NFL pietiek 2reiz lielāku bifeļu, kas to vien dara, kā nesas kādam virsū

Būtu liela ažiotāža, ja LJ paspēlētu fuci lokauta laikā. Domāju pats LJ vēlas sevi pierādīt, kā labu WR/TE, ņemot vērā to, cik čalis ambiciozs.

  +6 [+] [-]

, 2011-10-06 10:42, pirms 13 gadiem
Možk kādu gredzenu dabūs trešajā līgā, ja ne NBA!

     [+] [-]

, 2011-10-06 11:38, pirms 13 gadiem
Heh, tieši tagad skatos seriālu par AMfutbolu, pārādijusies interese kādu maču noskatīties, ieguglēju "Best NFL matches", pārīti arī novilku, bet nu būtu forši ja LJ pats uzspēlētu, uz to varētu arī paskatīties.

     [+] [-]

, 2011-10-07 16:11, pirms 13 gadiem
Jā, būtu jau forši, ka šis nopietni uzspēlētu futbolu, bet ne Nike, ne komanda neļaus viņam riskēt gūt nopietnas traumas.