Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Knicks" lūkos pēc papildus izvēlēm draftā

"Knicks" lūkos pēc papildus izvēlēm draftā
Viens no Ņujorkas "Knicks" kaislīgākajiem līdzjutējiem režisors Spaiks Lī
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubs Ņujorkas "Knicks" pirms gaidāmā drafta mēģinās iegūt vēl kādu izvēli, visticamāk, no otrā raunda.

Pašreiz Ņujorkas "Knicks" klubam pieder viena izvēle ar augsto astoto numuru jūnija beigās gaidāmajā NBA draftā. Tomēr klubs cer iegūt vēl kādu izvēli draftā, visticamāk, ka otrajā kārtā. "Knicks" esot iekārojuši divus spēlētājus, kam tiek prognozēta vieta otrajā kārtā - Ziemeļkarolīnas universitātes aizsargu Deniju Grīnu un Noutrdeimas universitātes centru Lūku Harangodiju. Viens no variantiem varētu būt otrās kārtas izvēles iegūšanu caur spēlētāju maiņu, bet tikpat labi to varētu arī iegūt vienkārši nopērkot.

Daļa "Knicks" vadības pašreiz atrodas Itālijā, kur notiek "Reebok Eurocamp". Kluba prezidents Donijs Volšs ieradies tur apskatīt talantīgākos eiropiešus, kā arī tikties ar Rikiju Rubio, ko darīs arī lielākoties citas komandas, kas ir drafta Top10. Savukārt jau nākamnedēļ Ņujorkā klubs rīkos individuālos treniņos drafta kandidātiem. Pagaidām tiek runāts, ka "Knicks" ar astoto numuru grasās izvēlēties aizsargu Stīvenu Keriju vai arī saspēles vadītāju Džrū Holideju. Tāpat ņujorkieši savā redzeslokā tur arī citus saspēles vadītājus.

Izmantotie resursi:
newsday.com

  +7 [+] [-]

, 2009-06-06 16:01, pirms 15 gadiem
Būtu jau interesanti, ja Knicks būtu augstākā līmenī, un varētu sacensties ar stiprākajām konferences komandām veiksmi "Knickiem"

     [+] [-]

, 2009-06-06 16:09, pirms 15 gadiem
nu Knicks būtu vajadzīgs otrs saspēles vadītājs, jo Duhons viens nevar visu sezonu un 40min spēlē izvilkt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-06-06 20:33, pirms 15 gadiem
Nja, spaiks Lī par knicks fano jau no 70's

  +2 [+] [-]

, 2009-06-06 22:48, pirms 15 gadiem
īstenībā labāk būtu,ja James spēlētu NY, jo toomēr tas ir cits biznes, tur viņš būtu vēl lielāks zvaigzne. Un vēl komanda ar kaut kādu vēsturi, nevis kā Cavaliers , vienīgais ko lielākā daļa par Cavaliers zin pirms James bija tas, ka Jordans iemeta tā saucamo ''THE SHOT'' konferences pusfināla pēdējā spēle.

     [+] [-]

, 2009-06-07 20:04, pirms 15 gadiem
NY ar savu mega budžetu sen jau vareeja buut viena no NBA labaakajaam komandaam!! Stabilli!!!!