Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Railijs par Batlera izteikumiem: ''Ja neesi spēlējis sērijā, tad labāk turi muti ciet''

Railijs par Batlera izteikumiem: ''Ja neesi spēlējis sērijā, tad labāk turi muti ciet''
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Maiami ''Heat'' prezidents Pets Railijs kritiski komentējis izplatīto video, kur Džimijs Batlers izteicies, ka viņa spēlēšanas gadījumā Bostonas ''Celtics'' šobrīd atrastos atvaļinājumā.

Austrumu konferences pirmajā kārtā Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'' piecās spēlēs tika galā ar Maiami ''Heat'' (4-1), kas spēlēja bez Džimija Batlera un Terija Rozjēra. Sērijas gaitā ikra muskuļa sastiepumā iedzīvojās Porziņģis.

Pēc došanās atvaļinājumā kādā video Batlers bravūrīgi pauda, ka ''Celtics'' būtu jau atvaļinājumā, ja viņš varētu doties laukumā. Šodien preses konferenci aizvadīja ''Heat'' prezidents Pets Railijs, kurš nebija sajūsmināts par šādiem komandas līdera izteikumiem. ''Kad to dzirdēju, nodomāju - vai viņš to saka nopietni vai jokojot. Ja neesi laukumā un nespēlē pret ''Celtics'' vai, piemēram, ''Knicks'', tad tev vajadzētu turēt savu muti ciet.''

Batleram ar ''Heat'' vēl ir spēkā līgums uz divām sezonām, taču dažādi Ziemeļamerikas žurnālisti pēc sezonas beigām rakstījuši par iespējamu pušu šķiršanos. Nākamajā sezonā Batlers pelnīs vairāk nekā 48 miljonus dolārus. 60 šīs sezonas spēlēs Batlers vidēji guva 20.8 punktus, atdeva sešas rezultatīvās piespēles un izcīnīja 5.3 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/flasportsbuzz


, 2024-05-06 22:57, pirms 2 nedēļām
Iespejams savu pedejo speli heat kreklaa jau aizvadiijis pasham to veel pat nenojaushot...
, 2024-05-07 13:05, pirms 2 nedēļām
Batlers var gatavoties pārcelties uz citu pilsētu. Vecums ir pārāk nozīmīgs faktors. Maksāt tādu naudu tik vecam spēlētājam ir milzīgs risks. Traumas ar sāk parādīties. Ķermeņa resursi sāk izsīkt, ņemot vērā cik daudz spēlējis play-offos. Neviens pie pilna prāta nepagarinās līgumu (ja ir gudrs GM). Gaidīsim Batlera jauno komandu. Līgā pietiek izmisušu komandu, kas iemainīs viņu. Hawks, Nets, Pels, LAL, LAC utt.
Džošs Hārts. Foto. USA Sports Today. Scanpix
1

Avots: Anunobī un Hārts mēģinās piedalīties septītajā spēlē pret ''Pacers''

ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis ziņo, ka Ņujorkas ''Knicks'' savainotie basketbolisti Oudžī Anunobī un Džošs Hārts iesildīsies un lūkos piedalīties šovakar gaidāmajā izšķirošajā duelī pret Indiānas ''Pacers''.
Luka Dončičs pret Lū Dortu. Foto: Reuters/Scanpix
16

Dončičam 29+10+10, Mavs dzēš 17 punktu deficītu un izslēdz ''Thunder''

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) par pirmo Rietumu konferences finālisti kļuvusi Dalasas ''Mavericks'', kas sērijas sestajā mačā ar 117:116 apspēlēja Oklahomsitijas ''Thunder'', sērijā esot pārāka ar 4-2.
Aizeja Džeksons aizsardzībā pret Džeilenu Bransonu. Foto: AFP. Scanpix
6

Saldais ēdiens Ņujorkā: "Pacers" uzvar "Knicks", visu izšķirs septītais mačs MSG arēnā

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo uzvaru sērijā pret Ņujorkas "Knicks" izcīnījusi Indianas "Pacers". Pateicoties uzvarai (116:103), "Pacers" izdevās izlīdzināt rezultātu sērijā (3-3) un nokārtot septīto spēli starp abām vienībām. Savainojumā šajā spēlē iedzīvojās "Knicks" spēlētājs Džošs Hārts.