Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Kings" tomēr paliks Sakramento

Andrejs Siliņš

"Kings" tomēr paliks Sakramento
Brāļi Džordžs, Gevins un Džo Malūfi - "Kings" kluba īpašnieki
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Sakramento "Kings" īpašniece - Malūfu ģimene - pretēji iepriekš paustajai pārliecībai tomēr nolēmusi nepārcelt komandu uz Anaheimu un par šo lēmumu jau informējusi arī līgas un Sakramento pilsēta vadību.

Brāļi Malūfi iegādājās Kalifornijas klubu deviņdesmito gadu viducī, pie tam Malūfiem pieder ne tikai klubs, bet arī arēna, kurā tas bāzējas - "Power Balance Pavilion". Vēl pavisam nesen bija ziņa par to, ka īpašnieki nolēmuši pārcelt komandu uz Anaheimu, bet par to lielas pretenzijas cēla Losandželosas vienības "Clippers" un "Lakers", kuru arēna atrodas vien dažu desmitu jūdžu attālumā no Anaheimas arēnas.

Malūfi pat reģistrā jau bija uzrakstījuši iesniegumus par četriem iespējamajiem organizācijas nosaukumiem. Tomēr domas brāļi mainījuši - komanda paliks Sakramento. Par to jau informēts NBA komisārs Deivids Sterns, kuram gan šobrīd prātu nodarbina daudz citas problēmas, tai skaitā - kā apstādināt līgas naudas zaudēšanu. Sakramento mērs Kevins Džonsons Malūfu lēmumu palikt nosaucis par "vienu no lepnākajiem brīžiem savā dzīvē".

Lielāko problēmu sagādā infrastruktūra, pret ko iebilst Sterns un visa līgas vadība. Lai uzceltu jaunu arēnu, būs nepieciešami simtiem miljonu dolāru, bet pilsētas mērs Džonsons uzskata, ka tā ir kārtojama lieta. "Atšķirībā no citām reizēm šoreiz visi esam par vienu mērķi," optimistiski noskaņots bija Džonsons. Arī Sterns sācis domāt pozitīvāk: "Šis varētu būt tas īpašais moments, kad visi spēki apvienojas vienas lietas labā."

Līdz ar to jāgaida, ka drīzumā "Kings" un Sakramento pilsēta stādīs priekšā savas jaunās arēnas būvniecības plānu.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-05-06 10:35, pirms 13 gadiem
Ziņas no DAL ka SEB banka paliek savā Latvenergo zālē. Cavendish palieks LSPA. Latvijas Gāzei nekas nemainās un arī paliek savā pilī. Jautājums ir ALT auto? Vai viņi paliks Juglā vai pārcelsies uz pārdaugavu? Par pacelšanos uz pardaugavu iebilst Rūja un Dēli, kas mitinās 69 vidusskolā, no viņas pāris jūdžu attālumā ir Imantas Ģimnāzija, kur šogad domā spēlēt cits DAL klubs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-05-06 10:49, pirms 13 gadiem
Diez vai kāds Anaheimā gribētu komandu ar nosaukumu ''Kings'' (dēļ LA Kings)

Bija runas, ka varētu pārsaukt par Anaheim Royals, kāds it kā esot bijis Kings senākais nosaukums.

     [+] [-]

, 2011-05-06 11:55, pirms 13 gadiem
Kalvinators rakstīja: Diez vai kāds Anaheimā gribētu komandu ar nosaukumu ''Kings'' (dēļ LA Kings)

Bija runas, ka varētu pārsaukt par Anaheim Royals, kāds it kā esot bijis Kings senākais nosaukums.
tiesh taa ! Rochester Royals 1951 vel kausu izcinija un sosezon nevienu reizi vien Kings izgaja laukumaa baltaas formaas ar uzrakstu ROYALS.