Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dreimonds Grīns: "Izslēdzot mūziku, "Knicks" rīkojās nožēlojami"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Dreimonds Grīns: "Izslēdzot mūziku, "Knicks" rīkojās nožēlojami"
Kristaps Porziņģis cīņā ar Dreimondu Grīnu
Foto: AP/Scanpix

"Golden State Warriors" basketbolisti svētdien, 5. martā, pauda neizpratni par Ņujorkas "Knicks" lēmumu aizvadīt pirmo puslaiku bez "Madison Square Garden" arēnas apskaņošanas.

Pirms spēles uz arēnas lielā video ekrāna parādījās sekojošs paziņojums: “Pirmajā puslaikā nebūs mūzikas, video un izklaižu, lai jūs varētu izbaudīt spēli tās patiesajā formā. Izbaudiet spēles skaņas.”

Iznākums – pirmais puslaiks pagāja klusumā. Līdzjutēju retie mēģinājumi saukt “Defense” (aizsardzību – latviešu val.) izklausījās neveikli, situāciju raksturoja viens no ESPN apskatniekiem Oms Jangmisuks (Ohm Youngmisuk). Spēlētājiem pietrūka ierastā fona trokšņa.

Dreimonds Grīns, "Warriors" spēlētājs

“Tas bija nožēlojami. Tas bija smieklīgi. Tas mainīja spēles ritējumu. Tas mainīja visu. Esam pieraduši spēlēt noteiktā gaisotnē, bet (mūzikas izslēgšana) visu mainīja. Manuprāt, tā bija necieņas izrādīšana ikvienam, sākot no (NBA viceprezidenta izklaides un spēlētāju mārketinga jautājumos) Maikla Levina līdz (“Warriors” prezidentam) Rikam Veltsam un cilvēkiem, kuri dara visu, lai mainītu spēli no izklaides viedokļa.

(Mūzika) piešķir spēlei lielisku atmosfēru. Tā ir pilnīga necieņa. Jūs uzlabojat lietas, lai padarītu pasauli labāku. Nevar atgriezties pie tā, kas bija slikts. Tas ir tāpat, kā nomainīt datorus pret papīru. Kāpēc tā jādara? Tas bija smieklīgi.

Vai redzējāt pirmo puslaiku? Tas bija vienkārši slikts un neveikls. Spēle bez jebkāda ritma. Viss, kas ir apkārt, ietekmē spēli, ticiet vai nē. Kad ieslēdz mūziku, tā palīdz iejusties. Nedomāju, ka viņi to darīja, lai izsistu mūs no līdzsvara, bet visa spēle kļuva savādāka. Tāda situācija nedrīkst atkārtoties.”

Stīvs Kers, "Warriors" galvenais treneris

“Tas bija jocīgi. Ļoti jocīgi. Pieņemam (mūziku) kā pašsaprotamu lietu, jo katrā NBA spēlē fonā skan mūzika. Līdz brīdim, kad tā pazūd, par to pat nedomājam. Sajūtas bija kā baznīcā. Zāle bija ļoti klusa. Galu galā, ir svētdiena. Iespējams, tāpēc viņi to izvēlējās. Tas bija savādi. Otrais puslaiks man patika labāk. Mūzikai atgriežoties, jutos labāk.”

Stefens Karijs, "Warriors" spēlētājs

“Iesildīšanās laikā spēlētāji centās radīt bīta skaņas, lai atjaunotu mūzikas klātbūtni. Sajūtas atgādināja iesildīšanās spēles vidusskolā, kur laukumā esi tikai tu un tavi komandas biedri...nav mūzikas un nekādu izklaižu, pilnībā savādāk. Izlasīju paziņojumu uz video ekrāna – viņi gribēja, lai fani izbauda spēli tās pirmatnējā formā. Labi, ka bija tāds paziņojums.”

Kristaps Porziņģis, "Knicks" spēlētājs

“Man nepatika, ka pirmajā puslaikā nebija mūzikas. Tas šķita jocīgi. Domāju, ka agrāk spēle tika spēlēta tieši tā.”

Izmantotie resursi:Draymond Green of Golden State Warriors calls...

  -1 [+] [-]

, 2017-03-06 12:43, pirms 8 gadiem
Arī TV ekrānā tas bija ļoti dīvaini

  +5 [+] [-]

, 2017-03-06 13:04, pirms 8 gadiem
Eiropā speles laikā neskan mūzika un fani pashi skandē atbalsta dziesmas u.c. skaņas, bet amerikāņiem tas ir par grūtu.

 +15 [+] [-]

, 2017-03-06 13:04, pirms 8 gadiem
Best4sport komentētāji bija pārāk aizņemti lasot hui*u no sava twittera, tāpēc laikam aizmirsa pieminēt, ka pirmais puslaiks bez mūzikas iet

     [+] [-]

, 2017-03-06 13:17, pirms 8 gadiem
DREIMONDS GRĪNS: "IZSLĒDZOT MŪZIKU, "KNICKS" RĪKOJĀS NOŽĒLOJAMI"

Nu jā, Māri Novik, jo "Knicks" bija atbildīgi par mūzikas izslēgšanu nevis MSG

 +15 [+] [-]

, 2017-03-06 13:21, pirms 8 gadiem
Šitam mērkaķim galvenai ir paraudāt žurnālistiem..Tev bļe maksā naudu,lai spēlētu basketbolu nevis klausītos mūziku..

  +3 [+] [-]

, 2017-03-06 13:24, pirms 8 gadiem
Nevar atgriezties pie tā, kas bija slikts. Tas ir tāpat, kā nomainīt datorus pret papīru.

Šitā frāze man patīk visvairāk - papīrs ir slikts! Te jau var no krēsla nokrist smejoties...

  +1 [+] [-]

, 2017-03-06 13:25, pirms 8 gadiem
Kurš teica, ka Eiropā spēles laikā neskan mūzika???

  -1 [+] [-]

, 2017-03-06 13:35, pirms 8 gadiem
petravicus rakstīja: Nevar atgriezties pie tā, kas bija slikts. Tas ir tāpat, kā nomainīt datorus pret papīru.

Šitā frāze man patīk visvairāk - papīrs ir slikts! Te jau var no krēsla nokrist smejoties...
pašam kontā papīrīši ripo, bet redz - slikti. Bija savādi, bet tādēļ kaut kādus batonus "spraust" - atvainojos, bet apstākļi abām komandām bija vienādi

     [+] [-]

, 2017-03-06 13:55, pirms 8 gadiem
Grīns runā tā kā 5 klašu izglītības čalis. Būtu priecājies, ka iespēja uzspēlēt tā kā 60-70.gados, kad VV spēlēja PSRS izlasē tai pat laikā... vismaz realitātes sajūta parādās, pretēji Spurs rīkojas, kā saviem uzbrukums, tā muzička jau ierubīta - tur gan pretinieks var pamatoti sūdzēties, bet šeit abām komandām vienāda situācija.

 +14 [+] [-]

, 2017-03-06 13:58, pirms 8 gadiem
Nožēlojams ir Grīns, kurš mūžīgi visu un visur heito. Viss ir slikti, visi ir slikti, visi vienmēr ne tā dara, ne tā izsakās utt. Ķipa pats būtu baigais paraugcilvēks un visu vienmēr izdarītu perfekti.
Ok, piekrītu, ka eksperiments neizdevās, jo ASV hamburgerēdāji nav gluži tas pats, kas serbu vai turku fani, kuriem tāda fona mūzika bijusi/nebijusi. Pamēģināja un saprata, ka otrreiz vairs nemēģinās - viss! Bet nē - nožēlojami, maina spēles ritējumu utt. Da tev maksā 20 ļamus par sezonu, nevis, lai tu klausītos mūziku un ņerkstētu, ka dēļ kārtējās Dreika dziesmas neatskaņošanas tev troika nav aizgājusi! Tev maksā par to, lai tu spēlētu perfekti jebkuros apstākļus! Pielauju, ka tādam Dankanam būtu pilnīgi vienalga, bet, redz, primadonnai Grīnam tā bija necieņas izrādīšana. Godīgi? Grīns sāk nepatikt arvien vairāk un vairāk...

 +10 [+] [-]

, 2017-03-06 14:44, pirms 8 gadiem
Jāatzīst, skatoties bija tāda sajūta, ka kaut kas ir citādāk, ne tā kā parasti... bet kā skatītājam pa TV... Perfekti... Vismaz dzird, ko tur no treneru soliņa bļauj, skatītāji, ko bļauj, paši spēlētāji, kad aizsvilstas, ko klaigā...
TV tās skaņas ir daudz labākas nekā kkāds kārtējais Rianas hīts, pie kura visi sīkie ķēmojas... Tāpat tās izklaides un tizlais zāles ķērcējs man kā skatītājam nav vjadzīgs, mākslīgi uzpūstie prieki tajos stulbajos šovos...
Šito varētu turpināt!

  +1 [+] [-]

, 2017-03-06 14:50, pirms 8 gadiem
Ja warriors tiks, finalos ceru ka netiks bet anyway, un ja finals bus pret Cavs un ja Cavs majas negribes spelet ar muziku fona un ja GSW papisis tad muzika bus vainiga ka pa dirsu bus dabūjuši ?! Nu bļin tas jau smiekligi paliek, tik raud un raud tā besi tas green un vis GSW komanda...

  +1 [+] [-]

, 2017-03-06 15:04, pirms 8 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Kurš teica, ka Eiropā spēles laikā neskan mūzika???
Spēles laikā neskan mūzika. Spēles pārtraukumos (pirms, minūte, ceturdaļas, beigās) skan.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-06 15:10, pirms 8 gadiem
Drīzāk jāsaka, ka nožēlojami ir tas, ka kādi 20k cilvēki nespēj radīt atmosfēru zālē. Par kādā izklaidēm spēlē sūdzās Greens? Viņš vēl gribēs izklaidēties un atpūsties spēlējot. Visiem maksā mizlzīgas summas un vēl izrāda neapmierinātību šādām lietām tas man liekas nožēlojami. Ko viņš darītu, kad viņam Grieķijā mestu ar monētām pa galvu??

  +4 [+] [-]

, 2017-03-06 15:22, pirms 8 gadiem
pinkainis rakstīja: Drīzāk jāsaka, ka nožēlojami ir tas, ka kādi 20k cilvēki nespēj radīt atmosfēru zālē. Par kādā izklaidēm spēlē sūdzās Greens? Viņš vēl gribēs izklaidēties un atpūsties spēlējot. Visiem maksā mizlzīgas summas un vēl izrāda neapmierinātību šādām lietām tas man liekas nožēlojami. Ko viņš darītu, kad viņam Grieķijā mestu ar monētām pa galvu??
Tas ļoti labi parāda, ka viņi regulāro sezonu neuztver nopietni.....Man nenormāli besī ārā, ka skan spēles laikā mūzika

  +4 [+] [-]

, 2017-03-06 16:17, pirms 8 gadiem
Bet pamēģiniet iejusties Grīna ādā: vispirms nav muzona, pēc tam tevi pāris reizes izčakarē Porziņģis...

  -1 [+] [-]

, 2017-03-06 16:31, pirms 8 gadiem
M rakstīja: Bet pamēģiniet iejusties Grīna ādā: vispirms nav muzona, pēc tam tevi pāris reizes izčakarē Porziņģis...
Grīnam viss čiki, viņa komanda aizbrauc no lūzeriem ar uzvaru...

     [+] [-]

, 2017-03-06 17:33, pirms 8 gadiem
Rezultāts uz plaukstas: pirmais puslaiks tika vinnēts!

     [+] [-]

, 2017-03-07 09:27, pirms 8 gadiem
Joprojām brīnos, kā atsevišķās arēnās visas spēles laikā drillē Kanjes un viņam līdzīgos. Šaubos vai visiem spēlētājiem tas ir pa prātam, gan jau līgā ir spēlētāji, kuri atzīst tikai Šopēnu, SOAD, Skrillex vai Ainaru Mielavu. Pauzēs - jā, kaut Bīberu, spēles laikā - nē. Ja Grīns grib, lai bāž ausīs atskaņotāju, personificē savu pleijlisti un aidā.