Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis tuvojas sezonas pirmajai spēlei

Rolands Eliņš

Porziņģis tuvojas sezonas pirmajai spēlei
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix

NBA kluba Dalasas "Mavericks" galvenais treneris Riks Kārlails šovakar medijiem pastāstīja, ka Kristaps Porziņģis nākamajā spēlē vēl nepiedalīsies, tāpat kā arī ļoti maz ticama dalība aiznākamajā spēlē, taču Kārlails uzsvēra, ka Porziņģis ir tuvu tam, lai atgrieztos laukumā. "Šis vairs nav nedēļu jautājums," teica Dalasas kluba treneris.

Dalasas "Mavericks" rītdien paredzēta spēle pret Denveras "Nuggets", un kluba trenerim Rikam Kārlailam viens no pirmajiem jautājumiem sarunā ar medijiem bija par to, vai Porziņģis dosies laukumā. Viņš atbildēja noliedzoši, tāpat kā precizēja, ka arī vēl aiznākamajā mačā sestdien pret Orlando Porziņģa došanās laukumā ir ļoti maz ticama, taču pēc tam jau var reālistiski sākt cerēt uz Porziņģa spēlēšanu.

"Viņa atgriešanās vairs nav nedēļu jautājums," teica Kārlails. "Dienas kārtībā ir Porziņģa sezonas debija kaut kad nākamajā nedēļā, iespējams, pēc pusotras nedēļas. Ja viss turpinās noritēt labi, tad šajā laikā varam cerēt uz Porziņģa došanos laukumā."

Kārlails arī norādīja, ka Porziņģis gan šodienas treniņā, gan iepriekšējās dienās laukumā izskatījies ļoti labi un turpina strādāt kopā ar komandu.

Dalasas komanda šosezon paspējusi aizvadīt septiņas spēles jeb desmito daļu no regulārās sezonas, šajā laikā tiekot pie bilances 3-4. Porziņģis oktobrī veiktās operācijas dēļ izlaida gan pirmssezonu, gan regulārās sezonas sākumu. Viņš iepriekš bija paudis cerību, ka varēs sākt spēlēt jau līdz ar janvāra sākumu, taču "Mavericks" savā komunikācijā vairākkārt bija norādījusi, ka vēlas ievērot maksimālu piesardzību sava apmaksātākā spēlētāja sakarā.

Dalasai nākamajā nedēļā paredzētas četras spēles – naktī uz otrdienu pret Ņūorleānu, pēc divām dienām pret "Hornets", kam sekos mačs sestdienas naktī pret Milvoki un svētdienas vakara spēle pret Čikāgu.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-06 21:58, pirms 3 gadiem
KP plēsīs visus pēc kārtas
Kopā ar Dončiču monstruāls duets

Tikmēr Vašingtonas duets DB & RW plosīs visus austrumos
DB viennozimigi top3 visā līgā

  +2 [+] [-]

, 2021-01-06 22:23, pirms 3 gadiem
Mans minējums, ka viņš atgriezīsies pirmdien pret Pelicans, jo spēli rādīs nacionālajā TV un tur visam jaizskatās labi, tā ka visas puses būs motivētas

  -4 [+] [-]

, 2021-01-06 22:46, pirms 3 gadiem
Jau izārstējies vai atkal ārstējas?

  +2 [+] [-]

, 2021-01-06 22:57, pirms 3 gadiem
alexy rakstīja: Jau izārstējies vai atkal ārstējas?
Stulbs vai izliecies?

  -1 [+] [-]

, 2021-01-06 23:02, pirms 3 gadiem
Tumanovs rakstīja: KP plēsīs visus pēc kārtas
Kopā ar Dončiču monstruāls duets

Tikmēr Vašingtonas duets DB & RW plosīs visus austrumos
DB viennozimigi top3 visā līgā
DIEVS SVĒTĪ LATVIJU!!! Milzu lepnums par mūsu superzvaigznēm, topošajiem hall of feimeriem!!!

     [+] [-]

, 2021-01-07 10:59, pirms 3 gadiem
Nav par ko vel hall of fame likt... varbut hall of injuries! :/

     [+] [-]

, 2021-01-07 11:23, pirms 3 gadiem
Ta jau drīz tam klaunam hz kāds tur niks bija, atkal bēdas būs. Pie katra raksta pirmais būs klāt raudādams