Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Viljamss: "90% iespējamība, ka palikšu "Nets" rindās arī nākamajā sezonā"

Viljamss: "90% iespējamība, ka palikšu "Nets" rindās arī nākamajā sezonā"
Derons Viljamss
Foto: AP/Scanpix

Lai arī pirms pāris dienām ASV medijos parādījās baumas par to, ka Derons Viljamss pēc 2011. / 2012. gada sezonas noteikti nepagarinās līgumu ar Ņūdžersijas "Nets", pats basketbolists pirmdien, 5. decembrī, intervijā ASV radiostacijai WFAN izteicies, ka plāno palikt "Nets" rindās arī pēc sezonas beigām.

"Mans plāns ir palikt "Nets" komandā, " iesāk Viljamss. "Cerams, ka mums izdosies piesaistīt labus spēlētājus komandai." Viljamss apstiprināja to, ka iespējamība, ka viņš paliks "Nets" arī pēc sezonas noslēguma, ir 90%.
Tāpat viņš noraidīja visas baumas par iespējamo pievienošanos Karmelo Entonijam un Amarē Stademaieram Ņujorkas "Knicks" rindās.

"Nets", kuri varētu iegūt papildus 22 - 23 miljonus ASV dolāru zem algu griestiem, ja tie izlemtu amnestēt Trevisu Autlovu, kuram vēl ir spēkā četru gadu līgums par 28 miljoniem dolāru un atteiktos no Krisa Hamfrīsa, kuram ir 6 miljonu vērts līgums, spētu piesaistīt labus brīvos aģentus, kuri spētu palīdzēt Viljamsam.

"Nets" komandai tuvs avots ESPN pastāstīja, ka "Nets" gatavojas piedāvāt Orlando "Magic" iespaidīgu maiņas darījumu, kurā būtu iesaistīts "Magic" centra spēlētājs Dvaits Hovards. Iespējamā darījuma gadījumā, "Nets" uz Orlando sūtītu Brūku Lopezu, kā arī atteiktos no divām pirmās kārtas nākotnes drafta izvēlēm, apmaiņā pret Hovardu un Hedo Turkoglu, kuram vēl ir spēkā triju gadu līgums par 35 miljoniem dolāru.

Pats Viljamss Hovardu nodēvēja par "dominējošāko centra spēlētāju visā NBA" un izteicās, ka, ja ir kāds spēlētājs līgā, ar kuru viņš noteikti vēlētos spēlēt vienā komandā, tad tas ir Hovards.
Viljamss tāpat arī noraidīja jebkādas baumas par to, ka viņš kopā ar Hovardu varētu pievienoties Losandželosas "Lakers" vienībai. "Es domāju, ka šāda iespēja nepastāv, " tā Viljamss.

Izmantotie resursi:
ESPN

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-12-05 23:07, pirms 13 gadiem
Prime Time rakstīja: AB izlikts uz maiņu.
ieliec saiti uz rakstu

  +2 [+] [-]

, 2011-12-05 23:07, pirms 13 gadiem
ja labais pirms nedeļas bija 100% ka nepaliks

     [+] [-]

, 2011-12-05 23:09, pirms 13 gadiem
dzivis rakstīja: ieliec saiti uz rakstu
puaro.lv
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-05 23:22, pirms 13 gadiem
Krievam maciņš biezs.

  -3 [+] [-]

, 2011-12-05 23:27, pirms 13 gadiem
Pašlaik viss nopietnāk par AB interesējas Trail Blazers un Rockets. Trail Blazers vēlas iemainīt Marcus Camby pret AB, bet Rockets Hasheem Thabeet un Jordan Hill. Cerams, ka viss izdosies, un Andris tiks pie jauna kluba.

  +2 [+] [-]

, 2011-12-05 23:35, pirms 13 gadiem
TomiisH rakstīja: bet Rockets Hasheem Thabeet un Jordan Hill
Nebūtu slikti - drafta 2. numurs un drafta 8. numurs pret Andri.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja