Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Sporta inventāra ražotājs "Nike" aptur Ērvinga apavu modeļa ražošanu

Emils Ozerinskis

Sporta inventāra ražotājs "Nike" aptur Ērvinga apavu modeļa ražošanu
Kairijs Ērvings. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Problēmas turpina gāzties pār basketbolista Kairija Ērvinga pleciem, pēc tam, kad Bruklinas "Nets" basketbolists savos sociālajos tīklos dalījās ar antisemītiskus uzskatus atbalstošu filmu. Par jebkādu saišu saraušanu ar Ērvingu paziņojusi sporta inventāra ražotāja "Nike", apturot Ērvinga jaunā apavu modeļa izstrādi.

Iepriekš jau vēstīts, ka 30 gadus vecais basketbolists Kairijs Ērvings saņēmis piecu spēļu bezalgas diskvalifikāciju no Bruklinas "Nets" organizācijas. Pēc dalīšanās ar filmu "Hebrews to Negroes: Wake up black America", basketbolists neizmantoja iespēju publiski izteikties, ka personīgi nepiekrīt visiem filmā paustajiem uzskatiem, sev raksturīgi ieturot spītīgu pozīciju un aplinkus runājot ap viņam uzdotajiem žurnālistu jautājumiem. Pēc šādas notikumu attīstības "Nets" vadība apstiprinājusi, ka Ērvingam ar vārdiem vien nepietiks un būs nepieciešami darbi, tostarp tikšanās ar ebreju kopienas vadītājiem.

Bez bezalgas atstādināšanas no komanda, Ērvings palicis arī bez sporta inventāra ražotāja "Nike" atbalsta. Kompānija pavēstījusi, ka tā sarauj visas saites ar basketbolistu un pārstāj plānoto Kyrie 8 apavu modeļa ražošanu.

Ērvinga modeļa apavi ir starp populārākajiem NBA spēlētāju izvēlē, atpaliekot tikai no Lebronam Džeimsam veltītajām basketbola kedām. Vēl nav zināms vai "Nike" pieprasīs citiem spēlētājiem atteikties no Kyrie apavu modeļu vilkšanas spēļu laikā.

Ērvings šosezon laukumā izgāja astoņās spēlēs, caurmērā gūstot 26,9 punktus, izdarot 5,1 rezultatīvu piespēli un izcīnot 5,1 atlēkušo bumbu zem groziem. Šonakt bez Ērvinga ierindā Bruklinas "Nets" sarāva gabalos Vašingtonas "Wizards". Nedēļas sākumā no Bruklinas vienības galvenā trenera amata tika atbrīvots Stīvs Nešs.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-11-05 10:44, pirms gada
kā sportists man viņš besī, bet apavu stils viņa sērijai man ļoti patika.

     [+] [-]

, 2022-11-05 13:45, pirms gada
Vārda Brīvība spoži izpaužas Amerikā!

  -1 [+] [-]

, 2022-11-05 14:01, pirms gada
Kad sapratīsi atšķirību starp vārda brīvību un visatļautību, tad varēsi atkal komentēt.

     [+] [-]

, 2022-11-05 23:01, pirms gada
oxa rakstīja: Vārda Brīvība spoži izpaužas Amerikā!
Un ka parasti sportacentra cenzūra neļauj ielikt + tiem komentāriem, kuri viņiem nepatīk!