Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hiksons pamet klubu Izraēlā jau pēc vienas spēles

Andrejs Siliņš

Hiksons pamet klubu Izraēlā jau pēc vienas spēles
Džei Džei Hiksons uzbrukumā
Foto: AP/Scanpix

Izraēlas basketbola kluba "Bnei Hasharon" vadība vienojusies ar Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Sakramento "Kings" spēka uzbrucēju Džei Džei Hiksonu par līguma pārtraukšanu jau pēc vienas aizvadītās spēles.

Hiksons pievienojās klubam pavisam nesen, taču jau pēc vienas nospēlētas spēles Izraēlas čempionātā basketbolists nolēma,ka spēlēšana Apsolītajā zemē nav īstais spēlētāja aicinājums. Telavivu Hiksons atstās jau svētdienas rītā pēc Eiropas laika.

Vienīgajā nospēlētajā mačā Izraēlas čempionātā Hiksona 20 gūtie punkti, astoņas atlēkušās bumbas, piecas rezultatīvas piespēles un četras izprovocētas piezīmes tik un tā neļāva komandai cīņā pret "Hapoel Holon" - 80:119. "Bnei" pēc trim spēlēm ar vienu uzvaru atrodas devītajā vietā 11 komandu konkurencē.

Cits NBA spēlētājs Trevors Brūkers gan plānojis atgriezties "Bnei" rindās tad, kad būs mājās ASV saārstējis savainojumu.Protams, ja līdz tam jau nebūs panākts kompromiss starp NBA un spēlētājiem.

Izmantotie resursi:
European Basketball Main Page - EUROBASKET

     [+] [-]

, 2011-11-05 23:23, pirms 13 gadiem
teiksu godiigi biju palaidis garaam briiidi, kad Hiksons nokluva no ex Kinglandes uz otru(iespejams future exKinglandi) ....
Bliin - nezinu ko Cavaļeri sadomaaja, un iespejams dabuja pretii, bet J.J. viniem bija ideaals kapaataajs ar potenciaalu!!! nakotnei kaa reiz ....

hz .....
vai iespejams, ka raksta autors kludijies?

ak jaa - par rakstu- nez ka ta shamejam notika - laikam apnicis guud dable dable, komandaa kas tapat bez ierunam zaudee (ja kas vish nav nekads aizsardzibas specssss ari, a te vina komanda ielaida teju 120 pts)

     [+] [-]

, 2011-11-06 15:18, pirms 13 gadiem
Saprotama rīcība,pareizs lēmums!!!