Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kapono atgriežas NBA, pievienojas "Warriors"

Andrejs Siliņš

Kapono atgriežas NBA, pievienojas "Warriors"
Džeisons Kapono mēģinās atgriezties NBA
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" vadība oficiāli parakstījusi līgumu ar 33 gadus veco Džeisonu Kapono, kurš iemantojis snaipera reputāciju.

203 centimetru garais un 99 kilogramus smagais Kapono NBA aizvadījis garu karjeru - deviņas sezonas kopš 2003. gada, kad spēlētāju ar 31. numuru izvēlējās Klīvlendas "Cavaliers". Pārstāvot arī Šarlotes "Bobcats", Maiami "Heat", Toronto "Raptors", Filadelfijas "76ers" un Losandželosas "Lakers", Kapono izgājis laukumā 509 spēlēs, vidēji gūstot 6,7 punktus. Trīspunktu metienus Kapono realizējis ar 43,4% precizitāti.

Kapono 2007. un 2008. gadā kļuva par NBA Visu zvaigžņu spēles trīspunktu konkursa čempionu, bet 2006. gadā ar "Heat" izcīnīja NBA čempiontitulu. 2012. gada rudenī Kapono pārcēlās uz Atēnu "Panathinaikos", bet 2013. gada martā, netiekot pie sev vēlamā spēles laika, pameta komandu. Šī gada maijā Kapono paziņoja par karjeras beigšanu, tomēr spēlētājs nu mainījis domas.

Atlantas "Hawks" maķedoniešu centrs Pero Antičs treniņnometnes laikā salauzis degunu. Jau veikta operācija, tomēr pirmajā pārbaudes mačā jaunnedēļ centrs nepiedalīsies. Argentīnietim Karlosam Delfino veikta kājas operācija, kas 32 gadus vecajam uzbrucējam liegs spēlēt aptuveni līdz februārim. Delfino šobrīd ir brīvais aģents.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-05 00:55, pirms 10 gadiem
Delfino ta ieguta trauma Pasaules Cempi ir parvilkusi svitru visam,, Si sezona bus pilniba jaizlaiž,jo tikai kusteties vares sakt februari vai nu vel nedaudz eiropa vai dzimtene atgriezisies,bet diemzel tas ari viss..

  -1 [+] [-]

, 2014-10-05 03:41, pirms 10 gadiem
Tā mētāšanās ar izteikumiem, ka beidz karjeru, jau sen apnikušas(33 gadu vecumā ķip kusls un nevarīgs kļuvis, ka tas reāli ir tāds karjeas augstākais punkts no 26-33). Vienu dienu beidz, pēc divām dienām jau paraksta līgumu. Blin, ja kar tās tupeles vadzī, tad tur lai viņas arī paliek.

     [+] [-]

, 2014-10-05 05:22, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Tā mētāšanās ar izteikumiem, ka beidz karjeru, jau sen apnikušas(33 gadu vecumā ķip kusls un nevarīgs kļuvis, ka tas reāli ir tāds karjeas augstākais punkts no 26-33). Vienu dienu beidz, pēc divām dienām jau paraksta līgumu. Blin, ja kar tās tupeles vadzī, tad tur lai viņas arī paliek.
Var jau saprast, profesionalam sportistam gruti pienemt, ka vins vairs nav tads kaa jaunibaa, tad arii uznak taaa velme beigt to karjeru, bet kad esi beidzis un nezini ko citu darit un tas ir viss ko patiesibaa proti darit, tad arii nak taa apgaismiba, ka tomer vel jaspelee, kamer kauli pliist.

Bet no warriors mazliet neizprotams lemums. Prieks kam viniem shooting SF tadaa vecumaa vajadzigs. Bet to komandu un taas vadibu tapat neviens nekad neizpratis.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-05 08:28, pirms 10 gadiem
juus esat droshi, ka tas liigums nav kaut kāds try out vai negaranteetais? shajaa sc.com rakstaa nekur nav minets!

  +1 [+] [-]

, 2014-10-05 10:32, pirms 10 gadiem
BET365 rakstīja: Delfino ta ieguta trauma Pasaules Cempi ir parvilkusi svitru visam,, Si sezona bus pilniba jaizlaiž,jo tikai kusteties vares sakt februari vai nu vel nedaudz eiropa vai dzimtene atgriezisies,bet diemzel tas ari viss..
Defino tak nespēlēja PK šogad! Tā ka tu kko jauc!