Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karjeru noslēgušais Oldridžs apsver domu par atgriešanos NBA

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Karjeru noslēgušais Oldridžs apsver domu par atgriešanos NBA
Gordons Heivords un Lemarkuss Oldridžs. Foto: AFP/Scanpix

Lemarkuss Oldridžs, kurš šā gada aprīlī negaidīti paziņoja par to, ka noslēdz karjeru Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA), apsver domu atgriezties. Kā ziņo līgas apskatnieks Eidriens Vodžnorovskis, tuvāko nedēļu laikā Oldridžs tiksies ar vairākām NBA komandām, lai pārrunātu iespējamo atgriešanos laukumā.

ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnorovskis raksta, ka spēka uzbrucējs Lemarkuss Oldridžs, kurš šā gada aprīlī paziņoja, ka veselības problēmu dēļ pārtrauks basketbolista karjeru, plāno atgriezties laukumā. Viņš esot konsultējies ar mediķiem, un pēc konsultācijas 15 sezonas NBA aizvadījušais veterāns apsver domu par atgriešanos.

Lai viņa atgriešanās notiktu, spēlētājam ir jāsaņem konkrētās komandas mediķu atzinums, ka spēlētājs ir vesels un ar viņu var parakstīt līgumu. Aprīlī, kad Oldridžs nolēma noslēgt karjeru, spēlētājs atzina, ka viņam ir neregulāra sirdsdarbībā. "15 gadus basketbols man bija primārais, bet tagad ir pienācis visu laiku veltīt veselībai un manai ģimenei," emocionālā vēstulē teica spēlētājs.

Šī gada martā Oldridžs panāca vienošanos ar Sanantonio "Spurs" par līguma izpirkšanu un pievienojās Bruklinas "Nets", kuras rindās viņš aizvadīja tikai piecas spēles. Karjeras laikā basketbolists pārstāvējis arī Portlendas "Trail Blazers" un Sanantonio "Spurs" vienības.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-08-05 10:14, pirms 3 gadiem
Droši vien nauda beidzās, tāpēc vajag jaunu līgumu par daudz miljoniem !!!

     [+] [-]

, 2021-08-05 10:15, pirms 3 gadiem
Labāk nevajag riskēt!
Žoltoku arī Amerikā ārsti parbaudīja un pateica ka nekas liels nav!
Žoltokam bija tieši ta pati vaina - Neregulara Sirdsdarbība;

     [+] [-]

, 2021-08-05 15:43, pirms 3 gadiem
Kārtējais veterāns, kas nevar aiziet. Un te pat trakāks variants - ar veselību problēmas, bet redz vajag atpakaļ komandā

     [+] [-]

, 2021-08-05 18:52, pirms 3 gadiem
oxa rakstīja: Labāk nevajag riskēt!
Žoltoku arī Amerikā ārsti parbaudīja un pateica ka nekas liels nav!
Žoltokam bija tieši ta pati vaina - Neregulara Sirdsdarbība;
Nu un? Tas bija sen un vairs nav taisnība