Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dalasas "Mavericks" pirms finālsērijas pagarina līgumu ar ģenerālmenedžeri

Agris Suveizda

Dalasas "Mavericks" pirms finālsērijas pagarina līgumu ar ģenerālmenedžeri
Niko Herisons. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Dalasas "Mavericks" pavēstījusi par līguma pagarināšanu ar ģenerālmenedžeri Niko Herisonu.

Dalasas "Mavericks" ziņoja, ka sadarbība pagarināta uz vairākiem gadiem, tomēr precīzu līguma termiņu neatklāja. 51 gadu vecais amerikānis, kurš ilgu laiku strādāja Nike un bija kļuvis par organizācijas Ziemeļamerikas basketbola operāciju viceprezidentu, par Dalasas "Mavericks" ģenerālmenedžeri kļuva 2021. gada jūnijā.

Kopš Herisona pievienošanās Dalasas "Mavericks" izslēgšanas spēlēs iekļuvusi divās no trim sezonām. Jau debijas sezonā "Mavericks" tika līdz konferences finālam, pagājušajā sezonā gan samierinājās ar 11. vietu Rietumu konferencē, bet šosezon iekļuvusi savā pirmajā finālā kopš 2011. gada. Herisona laikā Kristaps Porziņģis tika aizmainīts uz Vašingtonas "Wizards", komandā vairs nav arī Dāvja Bertāna.

Regulārajā sezonā "Mavericks" ar bilanci 50-32 ieņēma piekto vietu Rietumu konferencē, bet izslēgšanas cīņās pārvarējusi Losandželosas "Clippers" (4-2), Oklahomsitijas "Thunder" (4-2) un Minesotas "Timberwolves" (4-1) barjeras. Finālsērija pret Porziņģa pārstāvēto Bostonas "Celtics" sāksies naktī uz piektdienu.

Izmantotie resursi:
https://www.mavs.com/multi-yearexte...