Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Fišera vadītais auto apmet kūleni, viņu arestē par braukšanu reibumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Fišera vadītais auto apmet kūleni, viņu arestē par braukšanu reibumā
Dereks Fišers
Foto: AP/Scanpix

Dereka Fišera, kurš pusotru sezonu trenēja Nacionālās basketbola asociācijas klubu Ņujorkas "Knicks", vadītā automašīna apmetusi kūleni, bet pēcāk bijušais saspēles vadītājs apcietināts uz aizdomu pamata par braukšanu alkohola reibumā.

Dereka Fišera vadītā 2015. gada automašīna "Cadillac", tuvojoties krustojumam, labajā pusē nobrauca no ceļa un pēc sadursmes ar aizsargbarjeru apmeta kūleni un apgāzās uz jumta, nobloķējot divas šosejas joslas, teikts Losandželosas policijas publicētajā paziņojumā.

Negadījuma vietu sasniegušie policisti atklāja, ka Fišers pirms braukšanas lietojis alkoholu. Pēc pārbaudes veikšanas viņš ticis arestēts. Ņujorkas "Knicks" bijušais treneris automašīnā atradās kopā ar dzīvesbiedri Gloriju Govanu, un abiem izdevās izvairīties no savainojumiem.

"Esam pateicīgi, ka mums abiem viss ir kārtībā un ka negadījumā nebija iesaistīts neviens cits," teikts Fišera un Govanas kopīgi publicētajā paziņojumā. Tāpat viņi pateicās par atbalstu, taču nebija pieminēta braukšana reibumā.

Pēc tam, kad Fils Džeksons kļuva par Ņujorkas "Knicks" prezidentu, viņš 2014. gada jūnijā nolīga Fišeru kļūt par galveno treneri. Abi kopā ar Losandželosas "Lakers" piecas reizes izcīnīja NBA titulu.

Fišers debitēja ar 17 uzvarām 82 mačos, aizvadot sliktāko sezonu Ņujorkas "Knicks" vēsturē. Nākamā gada ievadā Kristapa Porziņģa pārstāvētā komanda spēlēja labāk, bet tad zaudēja deviņos no desmit mačiem, pēcāk Fišeram tiekot atbrīvotam no amata.

Fišers, kurš karjeras laikā bija Spēlētāju arodbiedrības vadītājs, pēc atlaišanas pievērsies darbam televīzijā, strādājot gan nacionālajos mačos, gan arī Losandželosas "Lakers" spēlēs.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2017-06-05 11:18, pirms 7 gadiem
Ir OK. Tikai vēlētos uzzināt, kāds soda mērs tiks piemērots un kā to varētu salīdzināt ar mūsu valstī piemērojamiem sodiem!

     [+] [-]

, 2017-06-05 18:41, pirms 7 gadiem
No trenera darba jau neatbrīvoja dēļ zaudējumiem, bet dēļ "melnā brāļa" sievas vālēšanu..