Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA komandas aizvadīs astoņas pārbaudes spēles ārpus Ziemeļamerikas

NBA komandas aizvadīs astoņas pārbaudes spēles ārpus Ziemeļamerikas
Driks Novickis pagājušā gada rudenī aizvadīja spēli pret Berlīnes "Alba"
Foto: AFP/Scanpix

Šodien Nacionālā Basketbola Asociācija (NBA) paziņoja, ka, gatavojoties 2013. - 2014. gada sezonai, tiks aizvadītas astoņas pārbaudes spēles ārpus Ziemeļamerikas kontinenta.

Paredzams, ka kopumā astoņas pārbaudes spēles tiks aizvadītas Eiropā, Āzijā un Dienvidamerikā. Eiropā risināsies trīs spēles - Oklahomsitijas "Thunder" Turcijā spēkosies ar "Fenerbahche", bet Spānijā savstarpējo maču aizvadīs Filadelfijas "76ers" un Bilbao "Uxue Basket". Savstarpējais mačs starp "Thunder" un "76ers" notiks Anglijā.

Āzijas kontinentā viesosies četras NBA komandas. Hjūstonas "Rockets" un Indiānas "Pacers" aizvadīs savstarpējās spēles Filipīnās un Taivānā, bet Goldensteitas "Warriors" un Losandželosas "Lakers" spēkiem mērosies Pekinā un Šanhajā. Visbeidzot, vienīgo spēli Dienvidamerikā aizvadīs Čikāgas "Bulls" un Vašingtonas "Wizards", kas viesosies Riodežaneiro.

Pirms šis sezonas Bostonas "Celtics" un Dalasas "Mavericks" viesojās Eiropā, Orlando "Magic" un Ņūorleānas "Hornets" aizvadīja maču Meksikā, savukārt Losandželosas "Clippers" un Maiami "Heat" savstarpējās spēles notika Ķīnā.

NBA, sākot ar 1988. gadu, kopumā ir aizvadījusi 114 spēles ārpus ASV un Kanādas teritorijas, viesojoties 32 pilsētās un 17 valstīs.

Izmantotie resursi:
NBA.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-05 22:38, pirms 12 gadiem
CelticsFan95 rakstīja: latvijā kādu maču derētu sarīkot
Jā pret Ventspils flegmām..

  +1 [+] [-]

, 2013-03-05 23:19, pirms 12 gadiem
Lakers pret Valmieru būtu labs mahačš!