Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pret Dalasu savainotais čempiones "Warriors" līderis Karijs izlaidīs vairākas nedēļas

Agris Suveizda

Pret Dalasu savainotais čempiones "Warriors" līderis Karijs izlaidīs vairākas nedēļas
Stefens Karijs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas čempionvienībai Goldensteitas "Warriors" vismaz vairākas nedēļas nāksies iztikt bez aizsarga Stefena Karija, noskaidrojis The Athletic. ESPN lēš, ka amerikānim ies secen arī Zvaigžņu spēle.

Goldensteitas "Warriors" iepriekšējā naktī ar rezultātu 1119:113 savās mājās pārspēja Dalasas "Mavericks" un pārtrauca divu zaudējumu gājienu, taču trešā ceturkšņa beigās zaudēja savu līderi Kariju, kurš savainoja kreiso ceļgalu. Pēc spēles veiktie rentgenuzņēmumi bija negatīvi, bet spēlētājam vēl bija paredzēta magnētiskā rezonanse.

The Athletic sīkāku informāciju par savainojuma būtību un konkrētāku atlabšanas termiņu pagaidām nesauc, vien piebilstot, ka Karijs kreisās kājas traumas dēļ izlaidīs vairākas nedēļas. ESPN piebilst, ka viņam tomēr nāksies izlaist arī Zvaigžņu spēli, kaut precīzāka informācija gaidāma tuvāko dienu laikā. Zvaigžņu spēle Soltleiksitijā gaidāma tieši pēc divām nedēļām, un Karijs starp aizsargiem saņēma visvairāk balsu – 5,8 miljonus. Otrais ar 5,6 miljoniem bija Luka Dončičs, bet Austrumu konferences sākumpieciniekā tika iebalsoti Kairijs Ērvings (4,5) un Donovans Mičels (4,4). Rietumu konferencē trešais starp aizsargiem bija Džā Morents (2,2).

Līdz Zvaigžņu spēlei "Warriors" vēl atlikuši pieci mači – mājās pret Oklahomsitijas "Thunder", Losandželosas "Lakers" un Vašingtonas "Wizards" un viesos pret Portlendas "Trail Blazers" un Losandželosas "Clippers". Pēc Zvaigžņu spēles "Warriors" vēlreiz viesosies Losandželosā, šoreiz pie "Lakers". Ar 27 uzvarām un 26 zaudējumiem "Warriors" Rietumu konferencē ieņem septīto vietu.

34 gadus vecais Karijs, kurš visu karjeru pavadījis "Warriors" un izcīnījis četrus čempiontitulus, šosezon aizvadījis 38 no 53 spēlēm un vidēji 34,6 minūtēs izcēlies ar 29,4 punktiem, 6,4 rezultatīvām piespēlēm, 6,3 atlēkušajām bumbām, 1,0 pārtvertām bumbām un 3,2 kļūdām.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/ShamsCharania/s...
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-02-05 22:34, pirms gada
Dalasas cirks var sākties Kairijs uz dalasu!