Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ērvings par katru izlaisto mājas spēli zaudēs aptuveni 380 tūkstošus dolāru

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ērvings par katru izlaisto mājas spēli zaudēs aptuveni 380 tūkstošus dolāru
Kairijs Ērvings. Foto: AP/Scanpix

NBA kopā ar Spēlētāju asociāciju vienojusies, ka tie spēlētāji, kuri nav vakcinējušies pret Covid-19 un nevarēs spēlēt tajās pilsētās, kurās vietējās varas iestādes noteikušas to kā obligātu, par katru izlaisto maču nesaņems 1/91.6 daļu no atalgojuma. Piemēram, Bruklinas ''Nets'' zvaigzne Kairijs Ērvings tādējādi par katru maču paliks bez 380 tūkstošiem dolāru.

Lai arī NBA vakcinācija pret Covid-19 nav noteikta kā obligāta, tāda tā ir pasludināta Ņujorkā un Sanfrancisko arī, lai piedalītos basketbola spēlēs profesionāliem sportistiem. Tie spēlētāji, kuri nav vakcinējušies, mājas spēlēs piedalīties nevar. Tas visvairāk skar trīs NBA komandas - Ņujorkas ''Knicks'', Bruklinas ''Nets'' un Goldensteitas ''Warriors''. Bruklinas rindās vakcinācijas pretinieks ir viens no līderiem Kairijs Ērvings, kamēr ''Warriors'' līdz šīs nedēļas sākumam vakcinējies nebija Endrjū Viginss.

NBA kopā ar Spēlētāju asociāciju ir vienojusies, ka nevakcinējušies spēlētāji par katru izlaisto spēli vietējo varas iestāžu noteikto Covid-19 noteikumu dēļ zaudēs 1/91.6 daļu no atalgojuma. Šāda kārtība atteiksies gan uz pirmssezonas pārbaudes spēlēm, regulārās sezonas spēlēm un izslēgšanas mačiem.

Gadījumā, ja Ērvings nevakcinēsies, tad par katru izlaisto Bruklinas ''Nets'' mājas spēli basketbolists zaudēs aptuveni 380 tūkstošus dolāru, bet, ja to neizdarīs visas sezonas gaitā, tad kopējā summa var sasniegt vairāk kā 15 miljonus dolāru.

Mediju dienā Ērvings pievienojās caur Zoom platformu no savām mājām. ''Zinu, ka šis būs aktuāls temats katru dienu. Kā viens no līderiem vēlos būt kopā ar saviem komandas biedriem tāpat kā savu cilti ārpus basketbola laukuma. Zinu, ka manai koncentrācijai jābūt augstai. Pēdējais, ko vēlos, ir drāma par šo tēmu,'' toreiz medijiem atklāja basketbolists.

Kairiju Ērvingu ar pirmo numuru 2011. gada draftā izvēlējās Klīvlendas ''Cavaliers''. Kopā ar Klīvlendu spēlētājs 2016. gadā kļuva par NBA čempionu. 2012. gadā atzīts par NBA labāko debitantu, bet 2014. gadā kļuva par Pasaules kausa vērtīgāko basketbolistu ar ASV izlasi. Karjeras laikā spēlējis arī Bostonas ''Celtics'', bet no 2019. gada ir ''Nets'' spēlētājs.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2021-10-04 21:02, pirms 3 gadiem
mazais antivaxeris salūzīs tāpat kā Viginss vai arī šitais galīgi sagājis sviestā?

  +2 [+] [-]

, 2021-10-04 21:06, pirms 3 gadiem
ļoti labi

     [+] [-]

, 2021-10-04 21:10, pirms 3 gadiem
Šitādu ākstu dabūt komandā, kad spēle protams ir neapturams, bet tik bieži izlaist spēles un netikai covid dēļ, bet arī citu iemeslu dēļ... Šķiet vieglāk ir kad nav komandā tik untumaina superzvaigzne..

  +3 [+] [-]

, 2021-10-04 21:30, pirms 3 gadiem
ko tie antivaxeri var ņemties... pārņem depresija, kad saprotu cik daudz uz šīs zemeslodes ir idiotu, kuri tic visādām konspirācijām un tam ka uz katra soļa viņus kāds apčakarē. Slimie kaut kādi, kasnetic ārstiem bet gan facebook fake news postiem, kurus jānītis no rīgas ielas 456 printē katru dienu

  -1 [+] [-]

, 2021-10-04 21:36, pirms 3 gadiem
KaprīzaisVienradzis rakstīja: ko tie antivaxeri var ņemties... pārņem depresija, kad saprotu cik daudz uz šīs zemeslodes ir idiotu, kuri tic visādām konspirācijām un tam ka uz katra soļa viņus kāds apčakarē. Slimie kaut kādi, kasnetic ārstiem bet gan facebook fake news postiem, kurus jānītis no rīgas ielas 456 printē katru dienu
ja jau ir vēlme teikt, ka zeme ir plakana, tad ko tur daudz vairs jautāt? pilns rubulis sen jau nav, pieci lati pietrūkst, kā saka.
Slēpts komentārs: oxa

 +12 [+] [-]

, 2021-10-04 22:02, pirms 3 gadiem
oxa rakstīja: Vajag ar savu galvu domāt!
Es arī neticu oficialajai medicīnai 30 gadus, es ticu dziedniecībai, kam es pats esmu redzējis rezultātus un zinu ka darbojas!
Kāpēc lai es tagad pēkšņi sāktu ticet Ateistu izgudrotai zinatnei, kas nekad neko jēdzīgu nav varējusi?!
No kurienes tā tumsonība tik daudz cilvēkos.

  +4 [+] [-]

, 2021-10-04 22:51, pirms 3 gadiem
Aldi, tas viņiem no iedomības. Ja dzīvē neko sarežģītu nav nācies risināt, tad viegli var sākt iedomāties, ka visās jomās un problēmās esi tik pat gudrs kā jebkurš cits.
Slēpts komentārs: cobham
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2021-10-04 23:03, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: Malacis. Man tiešām žēl cilvēkus, jo tas, kas notiek ir vienkāršas šausmas - bet kas būs pēc pusgada, gada, pat bail iedomāties. Bet tie, kas iesmejat, gatavojat pleciņu 3.un4.būsterītim, jo savādāk Qr nestrādās un nevarēs iemalkot lattē kafejnīcā 😄
Es jūtūbā redzēju, 100% ticams info, tie kas pārskatās virpuļpuikas teorijas intednetā tiem atsakās urīnpūslis strādāt. Tad urīns sāk krāties galvā, bet smadzenes uzsūc un nāk ārā šādi komentāri. Arī dziednieki no fb apstiprina. Ir redzēti šo cilvēku pulcēšanas pie brīvības piemnekļa un vāvuļojot pilnīgu neloģiku.

  +2 [+] [-]

, 2021-10-05 00:52, pirms 3 gadiem
Mājas spēlēs Ņujorkā viņš nevarēs piedalīties, bet izbraukuma spēlēs Ņujorkā varēs?

  -1 [+] [-]

, 2021-10-05 08:48, pirms 3 gadiem
KaprīzaisVienradzis rakstīja: ko tie antivaxeri var ņemties... pārņem depresija, kad saprotu cik daudz uz šīs zemeslodes ir idiotu, kuri tic visādām konspirācijām un tam ka uz katra soļa viņus kāds apčakarē. Slimie kaut kādi, kasnetic ārstiem bet gan facebook fake news postiem, kurus jānītis no rīgas ielas 456 printē katru dienu
Hei, puņķu tapa - vakseri - kas tas ir pa vīrusu, ka spēlētāju, kas dzīvo NY ķer, bet, ja atbrauc nevakcinētais no citas pilsētas, tad viņu neķer?

     [+] [-]

, 2021-10-05 08:49, pirms 3 gadiem
AlCohol rakstīja: ja jau ir vēlme teikt, ka zeme ir plakana, tad ko tur daudz vairs jautāt? pilns rubulis sen jau nav, pieci lati pietrūkst, kā saka.
Nejauc pierādītas lietas ar kaut kādu gada laikā uzburtu huiņu.

     [+] [-]

, 2021-10-05 08:50, pirms 3 gadiem
akropoole rakstīja: Jaa, taa serga tik nopietna ka japiemaksa lai kass ietu shlirceties
Drīz būs pašam arī jāmaksā par vakcīnām. Nepaies ne laiks...

     [+] [-]

, 2021-10-05 09:55, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: Malacis. Man tiešām žēl cilvēkus, jo tas, kas notiek ir vienkāršas šausmas - bet kas būs pēc pusgada, gada, pat bail iedomāties. Bet tie, kas iesmejat, gatavojat pleciņu 3.un4.būsterītim, jo savādāk Qr nestrādās un nevarēs iemalkot lattē kafejnīcā 😄
Šito pašu teici pirms pusgada, gada Kad tad mēs beidzot atstiepsim kājas no tās vakcīnas?

  +4 [+] [-]

, 2021-10-05 10:21, pirms 3 gadiem
Es tik brīnos, ka visādi elektriķi, celtnieki mājsaimnieces utt. pēkšņi ir kļuvušas kompetentākas par jomas speciālistiem infektelogiem, ārstiem un farmaceitiem - un vēl nekautrējās izrādīt savu stulbumu...

  +3 [+] [-]

, 2021-10-05 10:42, pirms 3 gadiem
Latvieši no seniem laikiem bijusi kalpu tauta. Līdz ar to kalpu domāšana ir ļoti lielai tautas daļai saglabājusies līdz šodienai. Termins kalpu domāšana nozīmē to, ka jebkurus darbus viņš dara piespiedu kārtā. Tāpēc valdībai ir jāizveido mobilās vienības, kuras antivakserus vakcinē piespiedu kārtā.

  -1 [+] [-]

, 2021-10-05 12:36, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Šito pašu teici pirms pusgada, gada Kad tad mēs beidzot atstiepsim kājas no tās vakcīnas?
Nu pirms pusgada teica, ka būs 3. vakcīna... un vai tad nav? Izraēlā tur daži jau ceturto šļurī iekšā.

  +1 [+] [-]

, 2021-10-05 12:47, pirms 3 gadiem
Heiteris parastais rakstīja: Nu pirms pusgada teica, ka būs 3. vakcīna... un vai tad nav? Izraēlā tur daži jau ceturto šļurī iekšā.
Tev ar uztveri problēmas? Es prasu, kad tad tās kājas atstieps, nevis, kad vakcīna būs jāatjauno. Tad nu gan pārsteigums, ka vakcīna var būt jāatjauno Tu labāk apskaties savu vakcinācijas kartiņu, būsi palaidis garām visas atjaunošanas termiņus difterijām, stingumpkrapjiem utt.

     [+] [-]

, 2021-10-05 16:02, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Tev ar uztveri problēmas? Es prasu, kad tad tās kājas atstieps, nevis, kad vakcīna būs jāatjauno. Tad nu gan pārsteigums, ka vakcīna var būt jāatjauno Tu labāk apskaties savu vakcinācijas kartiņu, būsi palaidis garām visas atjaunošanas termiņus difterijām, stingumpkrapjiem utt.
Vai tad tie arī jāatjauno?

Ja ir, tad toč viss palaists garām.