Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Hapoel'' tuvu līguma noslēgšanai ar Bredliju

Ivars Grīnbergs
Ivars Grīnbergs

''Hapoel'' tuvu līguma noslēgšanai ar Bredliju
Bostonas ''Celtics'' rezervistu soliņš
Foto: AP/AFP/Scanpix.

Bostonas ''Celtics'' saspēles vadītājs Eiverijs Bredlijs tuvāko dienu laikā ir gatavs parakstīt līgumu ar Jeruzālemes ''Hapoel.'' Pašlaik abas puses nogaida, lai redzētu kā beigsies sarunas starp spēlētāju asociāciju un līgas vadību.

Pēc tam, kad ''Hapoel'' klubam neizdevās noslēgt līgumu ar Memfisas ''Grizzlies'' aizsargu Greivisu Vaskezu, Jeruzālemes klubs pievērsās līguma parakstīšanai ar Bredliju. Oficiālo vienošanos komandas noslēgs, vadoties pēc tuvāko dienu situācijas lokauta jautājumā.

''Hapoel'' vadība uzskata, ka 20 gadus vecajam Bredlijam vajadzīgs spēles laiks, lai iegūtu pieredzi, kas pietrūka, spēlējot ļoti ierobežoto laiku NBA. Spēlētāja potenciāls ir milzīgs un tieši Izraēlas klubs būs īstā vieta, kur Bredlijam kļūt par augstas klases spēlētāju.

Bredliju drafta pirmajā kārtā ar 19. kārtas nummuru izvēlējās ''Celtics'', kuras sastāvā arī aizvadīja karjeras pirmo profesionālo sezonu. Jāpiemin gan, ka uz sezonas izšķirošajām spēlēm Bredlijs tika nosūtīs uz D līgas klubu ''Maine Red Claws.'' Pirms tam Bredlijs pārstāvēja Teksasas koledžu. ''Celtics'' sastāvā Bredlijs laukumā devās 31 spēlē, kuru laikā vidēji guva 1,7 punktus, izcīnīja 0,5 bumbas un atdeva 0,6 piespēles.

Izmantoties resursi:
Bradley to Sign with Team in Israel | Celtics Life