Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bijušais ''Mavericks'' spēlētājs: ''Garantēju, ka Dalasā Porziņģi izsvilps''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bijušais ''Mavericks'' spēlētājs: ''Garantēju, ka Dalasā Porziņģi izsvilps''
Luka Dončičs un Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix

Bijušais Dalasas ''Mavericks'' spēlētājs Čendlers Pārsons paudis, ka kluba līdzjutēji Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) fināla laikā izsvilps bijušo kluba spēlētāju Kristapu Porziņģi katru reizi, kad viņš pieskarsies bumbai. Savukārt Kairijs Ērvings sarunā ar žurnālistiem paškritiski atskatījās uz savu laiku ''Celtics'' rindās.

Naktī uz piektdienu Nacionālās basketbola asociācijas finālu sāks Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'', kas spēkosies pret viņa bijušo komandu Dalasas ''Mavericks''. Pretinieku rindās viens no līderiem ir Kairijs Ērvings, kurš savas karjeras laikā spēlējis ''Celtics''.

Laiks Dalasā Porziņģim nebija tas labākais. Pēc tā bieži apspriests fakts, ka viņa duets ar Luku Dončiču neizdevās. Ar interesantu viedokli klajā nācis bijušais NBA basketbolists Čendlers Pārsons, kurš karjeras laikā spēlējis ''Mavericks''. Viņš uzskata, ka Dalasas fani visās mājas spēlēs izsvilps Porziņģi. ''Viņiem nepatīk Porziņģis. Lukam nepatika spēlēt kopā ar viņu. Katrā reizē, kad Kristaps pieskarsies bumbai, fani viņu izsvilps - garantēju to.''

Savukārt Kairijs Ērvings žurnālistiem atklāja, ka viņš savu laiku Bostonā nevar vērtēt kā labāko. ''Zinu, ka bieži vien sportā viss ir atkarīgs no sasniegtā rezultāta, taču mēs esam arī cilvēki. Es nebiju labākajā dzīves brīdī, kad spēlēju Bostonā. Kad atskatos atpakaļ, tad redzu, ka tas ir bijis laiks, kurā esmu iemācījies sadzīvot ar emocijām. Mums bija iespējas sasniegt ko īpašu, taču to neizdarījām manu personisko iemeslu dēļ. Labākā lieta, ko esmu iemācījies no laika Bostonā - kontrolēt emocijas un kā būt līderim ģērbtuvē ar jauniem spēlētājiem, kuriem katram ir savi mērķi.''

Porziņģis ar Dalasu divas reizes tika izslēgšanas spēlēs, abās reizēs izstājoties pēc pirmās kārtas. 2021./2022. gada sezonas laikā ''Mavericks'' Kristapu aizmainīja uz Vašingtonas ''Wizards''.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

 +11 [+] [-]

, 2024-06-04 09:56, pirms 3 nedēļām
Nē Pārson tevi ienīst visa Dalasa

 +10 [+] [-]

, 2024-06-04 10:11, pirms 3 nedēļām
Pēc viņa loģikas, tad jau visām komandām visas spēles laikā ir jāsvilpj, jo visi spēlētāji maina klubus. Par ko Porziņģis ir vainīgs? Muļķi nelaida, spēlēja ar sirdi un dvēseli, viņam nav par ko pārmest.

  +5 [+] [-]

, 2024-06-04 10:14, pirms 3 nedēļām
Nesaqprotu kāpēc Dallasas faniem vajadzētu izteikt savu nepatiku? šķiršanās bija mierīga, neko sliktu KP par DM nav teicis, publiski skandāli ar LD arī nē? Tas tā balansam-sak BOS reāli svilps, tad DAL arī kādu jāheito? Dīvaini

  +6 [+] [-]

, 2024-06-04 10:26, pirms 3 nedēļām
Kristapam nepierast. Arī Ņujorkā svilpa. Tā ir tikai tukša muldēšana pirms fināla.

  -2 [+] [-]

, 2024-06-04 10:26, pirms 3 nedēļām
Bet tad ir jāizpildās vēl vienam nosacījumam - Porziņģim ir jāspēlē...

  +6 [+] [-]

, 2024-06-04 10:38, pirms 3 nedēļām
Knicks izsvilpšana saprotama, Porziņģis pats gribēja tikt projām. Loģiski ka fani nav sajūsmā, it īpaši tie kuri Porziņģa bestseller kreklus sapirkās. Ar Dallasu galīgi neredzu kur problēma, neviens nevienu neapčakarēja. Fināls solās būt spēcīgs, ja kāds var apturēt luku tad tas ir Porziņģis, viņam ir pieredze ar viņu un mācēs atrast īstos punktus kur uzspiest

  +2 [+] [-]

, 2024-06-04 10:49, pirms 3 nedēļām
Jo labāk. Man šķiet, ka KP tīri labi patīk spēlēt pret komandām, kas viņu izsvilpj

     [+] [-]

, 2024-06-04 11:19, pirms 3 nedēļām
Katrā rakstā sportacentrs kļūdās. Spēle būs naktī uz piektdienu. Varbūt vajag personala direktoru samainīt. Ja kas, rakstiet man.

  -4 [+] [-]

, 2024-06-04 12:52, pirms 3 nedēļām
Mēs visa komanda esam izmisumā! Nevarēsim Lūku apturēt. Jāatzīst, ka esam garīgi sagrauti...

  +2 [+] [-]

, 2024-06-04 13:00, pirms 3 nedēļām
svilpšana ir baiļu un bezspēcības apliecinājums. Nekā cita, ko likt pretī šiem nav, nu tad tādiem pidrillām kā Pārsons atliek tikai gaisu tricināt.
Slēpts komentārs: pie Daiņa kubla

     [+] [-]

, 2024-06-04 14:10, pirms 3 nedēļām
pie Daiņa kubla rakstīja: Te arī pierādījums,ka pončiks ir savtīgs,un egoistisks preteklis!
Pončiks pēc kārtējā titula, a tu tikmēr netīro kubla ūdeni sarijies
Slēpts komentārs: pie Daiņa kubla

  +2 [+] [-]

, 2024-06-04 14:14, pirms 3 nedēļām
pie Daiņa kubla rakstīja: ''Lukam nepatika spēlēt kopā ar viņu''Te arī pierādījums,ka pončiks ir savtīgs,un egoistisks preteklis! 100% ka pieraudāja Kārlailam pilnas ausis,lai Kristapu nobīda pie troikas stūrī stāvēt! Nekāda cieņa tam iznirelim,un viņa biksēs slapinātājiem šeit arī!
Atkal ar stulbumu izcelies Tikko Peineris exos pateica, ka Dalasas analītiķis Vulgaris ietiecis pret Kleperiem likt Porzinģi stūrī.

  +3 [+] [-]

, 2024-06-04 14:16, pirms 3 nedēļām
pie Daiņa kubla rakstīja: Tādā mazā nācijā savi ''kangari'' vienmēr atradīsies...laifhaks-dzīvē pilnīgi nekur necieš nodevējus,un mankurtus!
Kamēr Prozinģis nespēlē, kāda starpība kurš uzvar k-kādā nacionālajā komerclīgā? Bet tev ietiektu aiziet zāli pataustīt ,jo nav normāli dēļ 7 gadus veca zilā trīņa no viena aptaukojušās puikas pēctam 7 gadus raudāt komentāros Tev tajā kublā ūdens hlorētēts?

  +1 [+] [-]

, 2024-06-04 14:18, pirms 3 nedēļām
Atriebība būs salda.

  +1 [+] [-]

, 2024-06-04 14:26, pirms 3 nedēļām
varenais_eksperts rakstīja: Kamēr Prozinģis nespēlē, kāda starpība kurš uzvar k-kādā nacionālajā komerclīgā? Bet tev ietiektu aiziet zāli pataustīt ,jo nav normāli dēļ 7 gadus veca zilā trīņa no viena aptaukojušās puikas pēctam 7 gadus raudāt komentāros Tev tajā kublā ūdens hlorētēts?
Tev mankurt atliek tikai paķert rokās trikoloru,pie krūtīm piespraust kolorado vaboli un sākt publiski bļaustīties,ka patīk bunkuri un leprikons no purva...ilgi nebūs jāgaida,kad kāds iebrauks tavā feisbukā!

  +3 [+] [-]

, 2024-06-04 14:27, pirms 3 nedēļām
pie Daiņa kubla rakstīja: Tev mankurt atliek tikai paķert rokās trikoloru,pie krūtīm piespraust kolorado vaboli un sākt publiski bļaustīties,ka patīk bunkuri un leprikons no purva...ilgi nebūs jāgaida,kad kāds iebrauks tavā feisbukā!
Toč holrūdeni sarijies Kāds sakars vēl vateņiem te?

     [+] [-]

, 2024-06-04 14:28, pirms 3 nedēļām
pie Daiņa kubla rakstīja: ''Lukam nepatika spēlēt kopā ar viņu''Te arī pierādījums,ka pončiks ir savtīgs,un egoistisks preteklis! 100% ka pieraudāja Kārlailam pilnas ausis,lai Kristapu nobīda pie troikas stūrī stāvēt! Nekāda cieņa tam iznirelim,un viņa biksēs slapinātājiem šeit arī!
Es domāju tas "-10" pie tava teiktā ļoti labi izskaidro cik tavs komentārs ir tups

  +1 [+] [-]

, 2024-06-04 14:29, pirms 3 nedēļām
Matlss rakstīja: Es domāju tas "-10" pie tava teiktā ļoti labi izskaidro cik tavs komentārs ir tups
tas -10 ir vateņa un mankurta visi feikprofili!

  +2 [+] [-]

, 2024-06-04 14:30, pirms 3 nedēļām
varenais_eksperts rakstīja: Toč holrūdeni sarijies Kāds sakars vēl vateņiem te?
Tu mankurt uzvedies,kā pieckapeiku vateņu bots...

     [+] [-]

, 2024-06-04 14:49, pirms 3 nedēļām
Matlss rakstīja: Es domāju tas "-10" pie tava teiktā ļoti labi izskaidro cik tavs komentārs ir tups
Neņemšos spriest par viņa tupumu,bet daļa patiesības tur ir,ja jau pats bijušais MAVS spēlētājs,kas to visu zin visticamāk no pašiem pirmajiem avotiem apstiprina Lukas negatīvo attieksmi pret KP...bija fakts,ka Kārlails deva tādu uzdevumu KP stāvēt tur stūrī uz 3pts,un nejaukties Lukas spēlē,to pats Kristaps arī vēlāk apstiprināja,tikai delikāti klusēja vēl būdams MAVS,un intervijās varēja redzēt,ka caur zobiem pieņem tā laika jauno lomu komandā. Un tad sanāk,ka tādā veidā tika bojāta latvieša karjera. Ja piemēram man ir jāizvēlas starp tautieti,un kaut super puper ūber kruto slovēni,es priekšroku dodu savējam! Nu un te SC vienmēr būs kaut kādi pusaugu trollēni,kuriem sagādās iekšējo gandarījumu visur ''anonīmi''nolikt savējos,lai tik ceptos pārējie atbalstītāji...viņi kliegs,ka visu mūžu ir bijuši konkrēto spēlētāju,komandu,utt. atbalstītāji,ātri vien pārmetoties uz kādu citu tā brīža trendīgāku pasākumu!

  +1 [+] [-]

, 2024-06-04 14:56, pirms 3 nedēļām
Biedriņš vairs nav,un sen jau ir pazuduši arī visi GSW ''fani''(kuri bļāva ka AB bojājot viņu mīļo komandu) no zīdaiņa vecuma!

     [+] [-]

, 2024-06-04 19:19, pirms 3 nedēļām
Porizngis (official) rakstīja: Mēs visa komanda esam izmisumā! Nevarēsim Lūku apturēt. Jāatzīst, ka esam garīgi sagrauti...
tirliņ, tu bieži pats ar sevi daudzskaitlī sarunājies?

     [+] [-]

, 2024-06-04 19:25, pirms 3 nedēļām
Nu Gaforda vietā varēja būt KP. Bet KP ļoti paveicās - tika krietni sakarīgākā komandā.