Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Arenass par Braunu: "Viņš nav "Celtics" labākais spēlētājs"

Ivars Krūze
Ivars Krūze

Arenass par Braunu: "Viņš nav "Celtics" labākais spēlētājs"
Džilberts Arenass. Foto:AFP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) tuvojas finālsērija, kurā savā spēkā cīnīsies Bostonas "Celtics" un Dalasas "Mavericks". Pirms gaidāmās cīņās viedokli par "Celtics" spēlētāju Džeilenu Braunu izteica bijušais līgas spēlētājs Gilberts Arenass. Viņš uzskata, ka Brauns izskatās tik labi tikai tāpēc, ka Džeisonu Teitumu regulāri sedz divatā.

Brauns, kuru 2016. gadā "Celtics" draftēja ar kopējo trešo numuru, tika atzīts par Austrumu konferences finālsērijas vērtīgāko spēlētāju. Nav noslēpums, ka par komandas labāko spēlētāju gan tiek uzskatīts Teitums, kuru ķelti ar trešo numuru izvēlējās 2017. gada draftā. Pēc tam, kad Brauns izpelnījās Lerija Bērda vārdā nosaukto trofeju, ASV tiek aktīvāk runāts par to, kurš tad ir komandas pirmā opcija un labākais spēlētājs.

Bez viedokļa nav palicis arī Arenass, kurš pēdējā laikā vairāk izcēlies ar komentāriem par Eiropas basketbolistu lomu NBA. Arenass podkastā par Braunu teica: "Tu [Brauns] izskaties pēc pirmās opcijas, jo Teitumu sedz divatā. Tad, kad Tev ir bumba, vari spēlēt viens pret vienu. Apsveicu Tevi ar to. Gribētu redzēt, ko paradītu, kad Tevi segtu divatā. Tu nespētu vidēji iekrāt 30+10+6. Ar to es gribu pateikt, ka nevari būt labākais komandas spēlētājs, ja pret Tevi, kā komandas bīstamāko spēlētāju, nespēlē pretspēlētāji."

Tāpat Ziemeļamerikā dzirdamas sarunas par to, ka Teitums kaut kādā ziņā apvainojies uz Braunu, ka viņš atzīts par konferences finālsērijas labāko spēlētāju. Šo situāciju komentējis arī Bostonas galvenais treneris Džo Mazulla: "Šīs baumas mani patiešām sanikno. Ir stulbi izmantot šos puišus un nepārbaudītu informāciju, lai mediji audzētu savu popularitāti. Šie puiši nav salīdzināmi. Viņi ir lieliski komandas biedri, mīl viens otru un grib uzvarēt kopā."

Izmantotie resursi:
https://www.basketballnetwork.net/l...

     [+] [-]

, 2024-06-04 12:51, pirms 3 nedēļām
Džilberts

  +1 [+] [-]

, 2024-06-04 13:56, pirms 3 nedēļām
To Arenasu vispār nav jācitē un viņa viedokli šeit nav jāliek, viņš neko citu kā muļķības nerunā, tad viņam eiropieši nav vajadzīgi NBA , tagad vēl šis par Braunu...

  +1 [+] [-]

, 2024-06-04 14:07, pirms 3 nedēļām
Nu, ja viņš būtu pateicis, ka jā, šajā sērijā Džeilens bija drusku labāks, tad neviens viņu necitētu. Viņš ik pa laikam pasaka kko stulbu, absurdu (par tiem neatlētiskajiem eiropiešiem) un cilvēki vismaz par viņu runā. Līdzīgi kā Stephen A Smith vai Perkinss. Neviens no viņiem diži nav apdāvināts ar smadzenēm

     [+] [-]

, 2024-06-04 15:49, pirms 3 nedēļām
Gilberts Are'n'ass

     [+] [-]

, 2024-06-04 16:38, pirms 3 nedēļām
heh rakstīja: Gilberts Are'n'ass
fakn'ēēss

  -1 [+] [-]

, 2024-06-04 18:10, pirms 3 nedēļām
Lūka ir labākais tomēr

  +1 [+] [-]

, 2024-06-04 18:34, pirms 3 nedēļām
Smieklīgi, ka par tādām lietām kā aizsardzība un konferences MVP, runā tāds spēlētājs kā Arenass, kurš karjeras laikā 1. ir spēlējis kā tipisks eiropietis - tikai uzbrukums, bez aizsardzības un 2. nav pat tuvu bijis konferences finālam un MVP, jo kā spēlētājs ne sū..a nav sasniedzis. Nu un 3. bija/ir toksisks īblis un slikts komandas biedrs...bet tas tā, tīri out of topic.

  +1 [+] [-]

, 2024-06-04 18:42, pirms 3 nedēļām
Emilio rakstīja: Smieklīgi, ka par tādām lietām kā aizsardzība un konferences MVP, runā tāds spēlētājs kā Arenass, kurš karjeras laikā 1. ir spēlējis kā tipisks eiropietis - tikai uzbrukums, bez aizsardzības un 2. nav pat tuvu bijis konferences finālam un MVP, jo kā spēlētājs ne sū..a nav sasniedzis. Nu un 3. bija/ir toksisks īblis un slikts komandas biedrs...bet tas tā, tīri out of topic.
Tas ir normāli no viņa.Tāds principā ir viņa šovs.Tur tādas tēmas brīžiem runā ka tu sēdi un kasi galvu.
Tur ir labāks čalis vārdā Makants kurš arī bijušais spēlētās un tam vispār intelekta līmenis brīžiem dārzeņa līmenī

     [+] [-]

, 2024-06-04 19:33, pirms 3 nedēļām
Tāds laiks - tagad katrs neko nesasniedzis nīkulis drīkst paust savu viedokli.

     [+] [-]

, 2024-06-05 09:03, pirms 3 nedēļām
Beigās var saprast, ka viņa numurs 0 ir IQ līmenis viņa galvā.