Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Embīds pēc atgriešanās: ''Jau iepriekš esmu spēlējis caur savainojumiem''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Embīds pēc atgriešanās: ''Jau iepriekš esmu spēlējis caur savainojumiem''
Džoels Embīds. Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārās sezonas vērtīgākais spēlētājs Džoels Embīds pēc atgriešanās ierindā Austrumu konferences pusfināla sērijā pret Bostonas ''Celtics'' pauda, ka galvenais apsvērums ātrākai iesaistīšanās sastāvā bijusi iespējas izmantošana cīņā par labāka rezultāta panākšanu sērijā.

Naktī uz ceturtdienu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) laukumos atgriezās regulārās sezonas vērtīgākais spēlētājs Džoels Embīds, kurš zaudējumā pret ''Celtics'' iemeta 15 punktus, bloķēja piecus metienus un izcīnīja trīs bumbas zem groziem. ''76ers'' gan zaudēja pārliecinoši (87:121) un Filadelfijā atgriezās ar 1-1 sērijā.

''Ar to, kāds savainojums man ir, bija jāizlaiž četras līdz sešas nedēļas,'' pēc spēles žurnālistiem apgalvoja Embīds. Viņš labā ceļgala savainojumā iedzīvojās pirmās kārtas sērijā pret Bruklinas ''Nets'' un laukumā atgriezies pēc divām nedēļām. Ārsti gan viņam atļauju spēlēt deva īsi pirms mača sākuma. ''Esmu vīlies par zaudējumu, taču tas kļuva par pirmo soli, lai atgrieztos tajā sniegumā, kādu esmu rādījis iepriekš.''

''Manuprāt, ar mani viss būs kārtībā. Jau līdz šim esmu spēlējis caur savainojumiem. Mums ir iespēja pacīnīties par titulu un šī iespēja ir jāizmanto,'' tā par savu vēlmi doties laukumā ar vēl līdz galam neizārstētu savainojumu, atbildēja Embīds. Viņu šajā nedēļa pirmo reizi karjerā atzina par NBA regulārās sezonas vērtīgāko spēlētāju. Pirms tam divas sezonas pēc kārtas šo atzinību izpelnījās serbs Nikola Jokičs.

Izmantotie resursi:
https://basketball.realgm.com/wiret...