Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kuruca pārstāvētā "Bucks" par 160 miljoniem dolāru pagarinās līgumu ar Holideju

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Kuruca pārstāvētā "Bucks" par 160 miljoniem dolāru pagarinās līgumu ar Holideju
Drū Holidejs un Kavai Lenards. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Milvoki "Bucks", kuru pārstāv Rodions Kurucs, parakstījis četru gadu maksimālā līguma pagarinājumu ar Drū Holideju. Tas nozīmē, ka visi trīs "Bucks" līderi, Jannis Adetokunbo, Kriss Midltons un Drū Holidejs, tikuši pie ilgtermiņa līgumiem.

Aizvadītā gada nogalē Jannis Adetokunbo tika pie lielākā līguma NBA vēsturē – 228,2 miljoni dolāru piecos gados, bet 2019. gadā "Bucks" parakstīja četru gadu līgumu ar Krisu Midltonu. Aizvadītā gada novembrī "Bucks" maiņas darījumā ieguva Drū Holideju, kura piesaiste bija kā daļa no plāna, lai noturētu komandā grieķu frīku.

Kā ziņo NBA apskatnieks Šems Čaranija, "Bucks" panākusi ilgtermiņa vienošanos ar Holideju, kura šī brīža līgums noslēgtos pēc nākamās sezonas. Holidejs ticis pie četru gadu maksimālā līguma, kuru laikā 30 gadus vecais saspēles vadītājs tiks pie vismaz 160 miljoniem dolāru. Noslēdzošais līguma gads būs spēlētāja izvēle.

Losandželosā dzimušais spēlētājs 2009. gada NBA draftā tika izvēlēts ar kopējo 17. numuru. Viņu izvēlējās Filadelfijas "76ers". Pēc četrām pavadītām sezonā Filadelfijā Holidejs septiņus gadus spēlēja Ņūorleānas "Pelicans". Šajā sezonā "Bucks" rindās Holidejs laukumā pavada vidēji 31,7 minūtes, kuru laikā gūst 17 punktus, atdot 5,4 rezultatīvas piespēles, izcīna 4,6 atlēkušās bumbas, kā arī pārtver 1,8 bumbas.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/ShamsCharania/s...

  +3 [+] [-]

, 2021-04-04 20:24, pirms 3 gadiem
Ok, nākamais solis - nodrošināt stabilu beņķi. 5 sezonu līgums ar Rodi, par 36 miljoniem.

  +1 [+] [-]

, 2021-04-04 20:39, pirms 3 gadiem
Tā ir liela nauda,bet nekas cits jau neatlika pēc tā ko viņi atdeva treidā NOP un protams mārkets viņiem arī nekāds FA mīļākais galamērķis.
Trīs gados ir kaut kas jāizdara,jo Jānis/Midlots un tagad Džrū būs kopā vismaz trīs gadus.

     [+] [-]

, 2021-04-04 21:04, pirms 3 gadiem
Traks līgums, bet viņiem tiešām nekas cits neatlika, ņemot vērā ko atdeva maiņā. Te atkal, manuprāt, nospīd Kurucam, jo viņam ir team option, un Bucks vajadzēs lētu beņķi. Grieķis + Midltons + Drū jau praktiski paralizēs komandas iespējas būt elastīgiem ar spēlētāju piesaisti, kā arī Lopezam ir kaut kāds 13 miljonu līgums.

     [+] [-]

, 2021-04-04 21:39, pirms 3 gadiem
Midltons un Holidejs divātā komandu pat Play-off neievestu, bet abiem max līgumi...😂😂😂

     [+] [-]

, 2021-04-04 21:57, pirms 3 gadiem
M rakstīja: Ok, nākamais solis - nodrošināt stabilu beņķi. 5 sezonu līgums ar Rodi, par 36 miljoniem.
Ar savu biogrāfiju, paveiksies, ja dabūs minimālo uz 1 gadu

Protams overpaid mazliet, bet tajā pozīcijā nav daudz labu 2way player.

  +1 [+] [-]

, 2021-04-04 22:36, pirms 3 gadiem
Ņemota vērā, ka LAC kaut kādam PG iedeva max, tad nu Holidejam var dot bez domāšanas. Un tie ir Milvoki. LAL patreiz ir daudz sliktākā pozīcija ar Šrūderi, kurš noteikti arī gribēs to pašu max, bet vērts ir tikai labi ja pusi no max. Tie iegrābās pēc pilnas programmas.
Es jums te iebildīšu par Midltonu. Ar katru gadu viņš spēlē ar vien labāk un stabilāk,
playoff pieredze aug. Viņš ir nozīmīgs spēlētājs šai komandai un šis trio ļoti labi iet kopā. Man ir laba nojausma par šo komandu, šogad tiks tālu un būs vēl 3 gadi kopā.
Par Rodi. Pārējā komanda būs lētie līgumi, tāpēc ja kaut nedaudz viņš iepatiksies, MIL izmantos TO. Uz nākamo sezonu līgumi saslēgti tikai ar aizsargiem, bet nav neviena ar uzbrucējiem. Un tiem būs jābūt minimālajiem vai ļoti maziem. Rodis tādā ziņā ir parocīgs ar mazo algu. Baigi aju visi te naerausies pa minimālo algu uz Milvokiem.

     [+] [-]

, 2021-04-04 22:47, pirms 3 gadiem
Tā jau viss okei bet cik bieži var pieļaut šo kļūdu? "Kā ziņo NBA apskatnieks Šems Čanarija". Uzvārds tomēr ir Čaranija. Vēl viņa twīts ar vārdu ir ielikts. Jau kuro reizi šāda kļūda

     [+] [-]

, 2021-04-05 08:16, pirms 3 gadiem
CoopeR rakstīja: Tā jau viss okei bet cik bieži var pieļaut šo kļūdu? "Kā ziņo NBA apskatnieks Šems Čanarija". Uzvārds tomēr ir Čaranija. Vēl viņa twīts ar vārdu ir ielikts. Jau kuro reizi šāda kļūda
Man arī vienmēr ir licies, ka ir Čanarija

     [+] [-]

, 2021-04-05 09:12, pirms 3 gadiem
Pelniti jo sitais puika ari defa kapaa.