Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Mavericks'' atklāšanas spēlē nesaņems čempiona gredzenus

Ivars Grīnbergs
Ivars Grīnbergs

''Mavericks'' atklāšanas spēlē nesaņems čempiona gredzenus
Marks Kjubans
Foto: AP/Scanpix

Ziemassvētkos 25. decembrī sezona sāksies ar pagājušā gada finālspēles atkārtojumu. Čempioni Dalasas ''Mavericks'' mājās uzņems Maiami ''Heat.'' Diemžēl gan spēlētājiem, gan faniem nāksies pagaidīt līdz tradicionālās čempionu gredzenu pasniegšanas ceremonijai, jo komandas vadība un spēlētāji vēl nav izlēmuši, kā tam jaizskatās.

2010./2011. gada čempioni Dalasas ''Mavericks'' jauno sezonu atklās 25. decembrī ar mājas spēli pret Maiami ''Heat.'' Diemžēl šoreiz mājnieku komandas faniem un spēlētājiem līdz svinīgajai čempionu gredzena pasniegšanai nāksies pagaidīt.

''Mavericks'' īpašnieks Marks Kjūbans vēlas saņemt ieteikumus no Dirka Novicka, Džeisona Terija un Džeisona Kida, kādi varētu izskatīties jaunie gredzeni.

Terijs bija vienīgais spēlētājs, kurš bija ieradies uz ''American Airlines'' arēnu dienā, kad tika paziņots, ka spēlētāji var atsākt komandas treniņus. Arī Terijs uzsvēra, ka noteikti jāsagaida Novicka un Kida lēmums, jo bez viņiem šos gredzenus komanda nemaz nebūtu izcīnījusi.

Kjūbans vienmēr bijis cilvēks, kurš domā ''ārpus sistēmas'', tāpēc arī šogad nācis klajā ar paziņojumu, ka gredzeniem jabūt savādākiem. Kjūbans: ''gredzeni ir vecmodīgi, mums jāieiet nākamajā līmenī, tiem jābūt savādākiem.'' Pēc tam Kjūbans savā ''Twitter'' kontā paziņojis, ka vēl arī nav izlēmis kādu dāvanu pasniegt spēlētājiem, iespējams tie varētu būt datora peles palikņi no zelta.

Džeisons Terijs apgalvo, ka no komandas īpašnieka jau dzirdētas viss smieklīgākās un trakākās idejas, tāpēc nemaz nevar iedomāties, kas tas būs.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2011-12-03 17:43, pirms 13 gadiem
datorpeles palikņi no zela mošk tad labāk poda vāku no zelta katram uzdāvināt?

     [+] [-]

, 2011-12-03 18:59, pirms 13 gadiem
Kjūbans: ''gredzeni ir vecmodīgi, mums jāieiet nākamajā līmenī, tiem jābūt savādākiem.'' Pēc tam Kjūbans savā ''Twitter'' kontā paziņojis, ka tie varētu nemaz nebūt gredzeni, bet piemēram datora peles palikņi no zelta.
pamuļķis. ir lietas kas ir klasika un obligāti nav jāmaina. tikpat labi viņš var ierosināt basīti spēlēt ar ovālo regbija bumbu, apaļa ir pārāk pierasta un spēlētāji var viegli paredzēt tās lidojuma virzienu pēc piezemēšanās. tā būtu jautrāk.. riteni no jauna neizgudrosi. saprastu ja būtu nācis klajā ar jēdzīgu piedāvājumu, bet peles paliknis.. idiots. tasisnība nikee, tad jau zelta poda vāks būtu vēl oriģinālāks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-12-03 19:58, pirms 13 gadiem
moš lai uztaisa blingu kaklā karināmu ! tak jāiet modei līdzi,gredzeni ir vecmodīgi

  -1 [+] [-]

, 2011-12-03 20:13, pirms 13 gadiem
Varētu izdomāt kkādu interesantu gredzena dizainu, bet nu nevajag jau ākstīties un kkādu peles palikni. Es domāju, ka moš spēlētāji grib kko nopietnu piemiņai, ne jau poda vāku no zelta. :/

  +2 [+] [-]

, 2011-12-03 21:47, pirms 13 gadiem
Ir starpība starp dāvanu komandai un starp gredzenu par to ka uzzvareeja pagaajushogad!!!!

  +6 [+] [-]

, 2011-12-03 22:33, pirms 13 gadiem
Tas tapēc ,ka līgas vadība pieņēma lēmumu atlikt uz nākamo spēli,jo LeBrons var sākt psihot redzot tik daudz gredzenu kamēr viņam ir 0.....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-05 17:10, pirms 13 gadiem
Njā Kjubans varētu uz visiem uzdāvināt vienu peles paliktni un vienu poda vāku. Tā teikt ceļojošais vāks, to varētu arī nodot mantojumā mīlākajam dēlam/meitai, piemēram, pēc 50 gadiem Terija mazmazdēls teiktu, OOOOOOOOO šito poda vāku izcīnīja mans vectēvs sen sen atpakaļ, nākošmēnes man tas jānodod Novicka dēlam, viņš jau vecs, bet vienmēr obligāti uzstāj uz savu vāka ceļojošo mēnesi!