Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ar "Lakers" divus titulus izcīnījušais Tompsona tēvs vīlies par dēla izvēli pievienoties "Mavericks"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ar "Lakers" divus titulus izcīnījušais Tompsona tēvs vīlies par dēla izvēli pievienoties "Mavericks"
Klejs Tompsons. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubam Dalasas "Mavericks" pievienojies Klejs Tompsons, tādējādi noraidot Losandželosas "Lakers" piedāvājumu. Viņa tēvs Maikls savulaik ar "Lakers" izcīnīja divus titulus, bet tagad analizē komandas spēles radio. Tēvs pauda vilšanos par dēla izvēli.

"Man nav noskaņojuma kādu apsveikt," otrdien teica Maikls Tompsons, kurš pārstāvēja Losandželosas "Lakers" no 1987. līdz 1991. gadam, divas reizes kļūstot par NBA čempionu. Viņa dēls Klejs pēc 13 sezonām atstājis Goldensteitas "Warriors" un pievienojies Dalasas "Mavericks", parakstot līgumu uz trīs gadiem par 50 miljoniem dolāru.

"Esmu ļoti vīlies. Kā jau noprotat, cerēju, ka viņš kļūs par daļu no "Lakers". Un bija tuvu. Bija jāizdara izvēle starp "Lakers" un "Mavericks", un Dalasa uzvarēja. Cerēju un lūdzos, ka viņš karjeru pabeigs "Lakers" rindās," pauda Maikls. Kleja lēmumā svarīgu lomu nospēlēja gan "Mavericks" sniegums aizvadītajā sezonā, sasniedzot finālu, gan Dalasas un Losandželosas dzīves dārdzības atšķirības.

"Tas ir Kleja lēmums. Tā ir viņa dzīve. Viņš ir pieaudzis vīrietis, viņam ir 34 gadi. Reiz arī mums bija 34. Un mūsu tēvi deva mums padomus. Mēs izvēlējāmies savu ceļu, un tas ir labi. Tā jādzīvo sava dzīve," pauda Maikls Tompsons.

"Kad Klejs teica, ka "Lakers" izrāda interesi, protams, centos viņam pārdot šo ideju. Es ticu šai komandai, tāpēc uzskatīju, ka daru pareizi. "Lakers" pret mani un manu ģimeni, ieskaitot Kleju, vienmēr attiekusies lieliski. Viņš auga kā "Lakers" fans, viņa elks bija Kobe Braients. Šķita, ka šī ir perfekta iespēja atgriezties mājās," teica basketbolista tēvs.

Klejs Tompsons kopā ar "Warriors" 13 sezonās izcīnīja četrus titulus. Aizvadītajā sezonā viņš vidēji guva 17,9 punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  -2 [+] [-]

, 2024-07-03 12:50, aizvakar
Slikta izvēle..pončiks neļaus izcīnīt gredzenu..

     [+] [-]

, 2024-07-03 16:33, aizvakar
Tēvu var saprast